• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlerimize sevimli detaylar..

Takı düzenleyiciden kullanıyorum hem de daha güzeli..

Kelebek aynalara da bayıldım benim evimde de duvarda farklı boyutlarda kare aynalar var ama değişik şekillerde olan aynalardan bulamadım..

Kelebekli olanları bulsam kaçırmam..

Takı düzenleyiciden kullanıyorum hem de daha güzeli..

Kelebek aynalara da bayıldım benim evimde de duvarda farklı boyutlarda kare aynalar var ama değişik şekillerde olan aynalardan bulamadım..

Kelebekli olanları bulsam kaçırmam..

deniz-güneş canım özeline bir adres atıyorum orda çoook değişik aynalar satılıyor üstelik fiyatları çok uygun, bir bak istersen ben evlenince kendi evim için sipariş vermeyi düşünüyorum...

Bende bu farklı eşyaları nerde bulabilirz onu öğrenmek istiyorum lüfffeeeeeeeeeeeennnn

ay hepsı cok guzel bunların hepsınden almak ıstıyorum.bu tur urunler burdada daha cok yaygınlassın yaaa

Yurtdisinda olan adresi cok merak ettim.Ekleyen arkadas lütfen banada
özelden adresi verebilirmi.
Ben bayilirim böyle orjinal seylere.Herkesin evinde olmayan degisik esya hastasiyim ben.

aaayyyy kızımın odasına kelebek ayna yaptırabilirim bayıldım birde akvaryum çok şirin sağol şeker:1hug:

kızlar site gifts adında yabancı bir site böyle aratırsanız bulabilirsiniz, link vermeden anlatmanın en iyi yolu bu sanırım :))))

aynalar için de türkiye de olan siteyi duvarsticker diye aratırsanız bulabilirsiniz :)) sevgiler ..

Hepsi birbirinden çok ve güzel....
Çok beğendimmm...
Emeğine sağlık arkadaşım....

ben kelebek aynaları çok beğendim ama hepsi birbirinden güzelmiş nereden bulacağız bunları yaa

Back
X