- 30 Eylül 2016
- 502
- 1.052
- 28
Bazen bende çok fazla çocuğum olsun duygusu oluyor sizdede oluyormu kızlar
Evlenme kararı aldığım günden beri kesintisiz var tatlımmm! Sendenim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazen bende çok fazla çocuğum olsun duygusu oluyor sizdede oluyormu kızlar
Benim eşim çok inatçı ama seneye olmasına ikna ettimEvlenme kararı aldığım günden beri kesintisiz var tatlımmm! Sendenim :)
Benim eşim çok inatçı ama seneye olmasına ikna ettim
Canım, zaten çalışmalara başlayınca hemen olmuyor çocuk inan bana... Doktorlar 12 ay veriyor sağlıklı bireyler için. Onu göze alarak ayarla zaman dilimini derim... :)
artık hayırlısı canım, günlerim evliliğe aynı evde yaşamaya alışmakla geçiyor,bir gün çok iyiyiz bir gün kötü. dün akşam yine tartıştık mesela, her şey var, huzur yok bazen. ne maddi sıkıntı ne aileler karışır işimize hiç bir sorun yok ama küçücük şeylerden sorun çıkıyor. o yüzden bunlar düzene girmeden hamilelik bana çok ağır geliyor, göze alamıyorum.
Çok mantıklı ve gerçekten bir kadına yakışır şekilde düşünüyorsun. Ben "kocamla aram düzelir belki, en iyisi hamile kalayım" kafasındaki kadınların varlığına artık tahammül edemiyorum.
Evlilik çok yeni canım, iki farklı düzenin bir çatıya girmesi zaman alıyor. Adapte uyum süreci gerekiyor, o biraz uzun zaman alıyor hatta yersiz tartışmalar va hepsinin bitmesi toplam 1 yılı buluyor ortalama olarak. O yüzden korkutmasın seni bu, için rahat olsun... Özel değilse dün ne için tartıştınız?
ben mikrodalga kullanımını istemiyorum oda herşeyi mikrodalgada ısıtmak istiyor dün eti de öyle çözdürmek istedi ve inat etti, anlatınca çok komik ama ben hayır diyince çıkışı sert oldu, bu sefer ben konuşmadım derken derken uzadı, yani ciddi bir şey gibi görünmese de, suratının asıklığı, küçücük şeylere sert tepki vermesi, kendi başına takılmak istemesi, bunlar beni rahatsız ediyor. ona sorsan bir şey yok ama bunlar beni kırıyor ve hırçınlaştırıyor. o istiyor ki o böyle yapsın ama ben hep sakin uzlaşmacı olayım, mesela bir olayda kızsın ama ben bir şey olmamış gibi davranayım. beni en çok üzen, gerçekten ne ailelerimiz karışıyor, ne maddi sıkıntı var, işimiz gücümüz yerinde, büyük sorun adına hiçbir şey yok, istiyorum ki evimizde mutlu mutlu takılalım ama yok.
bizde de o sorunlar oluyor dışarda tattışırken agresyon göstermeyen insan evde agresip davranıyor en ufak bi şeye sanırıp oda dip dibe olmamızdan biz de geçen tartıştık dizi izlerken telefonum öttü iş yerimden arkadaşım doğum yapmış bakayım dedim telefonu elime almamla bırak o telefonu elinden diye bi bağırdı sessizlik içinde ödüm patladı neymiş dizi izliyormuşuz telefonun kilidini bile açmamıştım daha ay nasıl ödüm patladı nasıl korktum bağıra çağıra yatak odasına çıktım saydırdım ama ben sana bağırmadım diyo bağırdın ödüm koptu ben odaya gidiyorum dedi iyi git dedi bağırdı çıktım odaya nasıl ağlıyorum canım sıkıldı uyuyup kalmışım ağlarken sonra dizi bitmiş gelmiş arkadam da gelmiyor dizi bitince geliyorben mikrodalga kullanımını istemiyorum oda herşeyi mikrodalgada ısıtmak istiyor dün eti de öyle çözdürmek istedi ve inat etti, anlatınca çok komik ama ben hayır diyince çıkışı sert oldu, bu sefer ben konuşmadım derken derken uzadı, yani ciddi bir şey gibi görünmese de, suratının asıklığı, küçücük şeylere sert tepki vermesi, kendi başına takılmak istemesi, bunlar beni rahatsız ediyor. ona sorsan bir şey yok ama bunlar beni kırıyor ve hırçınlaştırıyor. o istiyor ki o böyle yapsın ama ben hep sakin uzlaşmacı olayım, mesela bir olayda kızsın ama ben bir şey olmamış gibi davranayım. beni en çok üzen, gerçekten ne ailelerimiz karışıyor, ne maddi sıkıntı var, işimiz gücümüz yerinde, büyük sorun adına hiçbir şey yok, istiyorum ki evimizde mutlu mutlu takılalım ama yok.
bizde de o sorunlar oluyor dışarda tattışırken agresyon göstermeyen insan evde agresip davranıyor en ufak bi şeye sanırıp oda dip dibe olmamızdan biz de geçen tartıştık dizi izlerken telefonum öttü iş yerimden arkadaşım doğum yapmış bakayım dedim telefonu elime almamla bırak o telefonu elinden diye bi bağırdı sessizlik içinde ödüm patladı neymiş dizi izliyormuşuz telefonun kilidini bile açmamıştım daha ay nasıl ödüm patladı nasıl korktum bağıra çağıra yatak odasına çıktım saydırdım ama ben sana bağırmadım diyo bağırdın ödüm koptu ben odaya gidiyorum dedi iyi git dedi bağırdı çıktım odaya nasıl ağlıyorum canım sıkıldı uyuyup kalmışım ağlarken sonra dizi bitmiş gelmiş arkadam da gelmiyor dizi bitince geliyor
beni uyandırdı öpüyor özür dilerim ama ben sana sesimi yüksetmedim çok mu çıktı özür dilerim affet vs uykum var uyuyacam dedim hadi affet bi öp öyle uyu diye şımarıklık şebeklik ağız ucuyla öptüm döndüm yattım bu da iyice bozuldu
sabah kalktım dedim şunu kaldırma kendi kalksın kahvaltı da hazırlama kendi hazırlasın şeytan dürtüyor
sonra neyse dedim sen yine yap bunları eşekliğini anlasın
kaldırdım kahvaltısını hazırladım çıktım işe
gün boyu aramadım bu da aramadı eve geldik şebeklik yapıyor niye aramadın dedim sende beni aramadın diyo e o zaman evde niye şebeklik yapıyorsun dedim uzatma vs dedi geldi yemeğe yardım etti sofrayı kurdu beni çok kırdın yüreğim yerinden çıktı beni çok kırıyorsun ve bu evde mutsuz hissetiriyorsun beni ben yuvam görüp dört elle sarıldıkça itme beni agresif davranma aşkım dizi izliyoruz sonra telefonuna bak demek insanca çok mu zordu dedim haklısın vs dedi neyse sonra barıştım artık uzatsam da bi çare olmayacaktı el mahkum artık evliyiz uzatlmıyor
gerçekten bende senin gibi çok üzülüyorum bi halı seriyoruz halıyla ilgili bsy oluyor sinirleniyor çek şuraya vs diye sert sert sesi yüksek konusmuyor mu gerçekten üzülüyorum o an evden gidesim annemin evine dönesim ordan hiç çıkmayasım geliyor hatta nerden düştüm buraya bu hale diyip kendime bile acıyorum
bende eve ve evliliğe alışma evresindeyim ve gerçekten mutsuz oluyorum bu tarz olaylarda umarım düzelir ve geçici bi süreçtir
bizde de o sorunlar oluyor dışarda tattışırken agresyon göstermeyen insan evde agresip davranıyor en ufak bi şeye sanırıp oda dip dibe olmamızdan biz de geçen tartıştık dizi izlerken telefonum öttü iş yerimden arkadaşım doğum yapmış bakayım dedim telefonu elime almamla bırak o telefonu elinden diye bi bağırdı sessizlik içinde ödüm patladı neymiş dizi izliyormuşuz telefonun kilidini bile açmamıştım daha ay nasıl ödüm patladı nasıl korktum bağıra çağıra yatak odasına çıktım saydırdım ama ben sana bağırmadım diyo bağırdın ödüm koptu ben odaya gidiyorum dedi iyi git dedi bağırdı çıktım odaya nasıl ağlıyorum canım sıkıldı uyuyup kalmışım ağlarken sonra dizi bitmiş gelmiş arkadam da gelmiyor dizi bitince geliyor
beni uyandırdı öpüyor özür dilerim ama ben sana sesimi yüksetmedim çok mu çıktı özür dilerim affet vs uykum var uyuyacam dedim hadi affet bi öp öyle uyu diye şımarıklık şebeklik ağız ucuyla öptüm döndüm yattım bu da iyice bozuldu
sabah kalktım dedim şunu kaldırma kendi kalksın kahvaltı da hazırlama kendi hazırlasın şeytan dürtüyor
sonra neyse dedim sen yine yap bunları eşekliğini anlasın
kaldırdım kahvaltısını hazırladım çıktım işe
gün boyu aramadım bu da aramadı eve geldik şebeklik yapıyor niye aramadın dedim sende beni aramadın diyo e o zaman evde niye şebeklik yapıyorsun dedim uzatma vs dedi geldi yemeğe yardım etti sofrayı kurdu beni çok kırdın yüreğim yerinden çıktı beni çok kırıyorsun ve bu evde mutsuz hissetiriyorsun beni ben yuvam görüp dört elle sarıldıkça itme beni agresif davranma aşkım dizi izliyoruz sonra telefonuna bak demek insanca çok mu zordu dedim haklısın vs dedi neyse sonra barıştım artık uzatsam da bi çare olmayacaktı el mahkum artık evliyiz uzatlmıyor
gerçekten bende senin gibi çok üzülüyorum bi halı seriyoruz halıyla ilgili bsy oluyor sinirleniyor çek şuraya vs diye sert sert sesi yüksek konusmuyor mu gerçekten üzülüyorum o an evden gidesim annemin evine dönesim ordan hiç çıkmayasım geliyor hatta nerden düştüm buraya bu hale diyip kendime bile acıyorum
bende eve ve evliliğe alışma evresindeyim ve gerçekten mutsuz oluyorum bu tarz olaylarda umarım düzelir ve geçici bi süreçtir
2 eylülde evlendik ve 14 sene çıktık :) çok tatil yaptık beraber çok kaldık ama böyle agresif tavırlarda değildi tabi o zaman tatiller beraber kalmalar hoş oluyordu aa 2 gün beraberiz ne mutlu moduna giriyorduk ama şimdi her şey değiştiCanım hoşgeldin,
Yukarıda da konuştuk aslında, bunlar olağan şeyler. Şöyle düşün, çok sevmek, zamanında bir kaçgün aynı evde kalmakla evli olmak çok ayrı. İki farklı karakter aynı çatı altında yaşamaya başlıyor. Bunun alışma evresi tabiiki bu. Zamanla birbirinizi idare etmeyi ve neyi söyleyip neyi söylememenin gerektiğini anlıyorsunuz. Düzeliyor, bu evde mutsuzum gibi şeyler söyleme fikrimce ilk zamanlar korkar sonra o zaman git evine moduna girer. Zamanında herşey öyle güzel oluyor ki sıkma tatlı canını e mi? :) ne kadar oldu evleneli?
bende kendimi fazlalık ve hizmetçi gibi hissediyorum onun her şey istediği gibi düzeni bozulan ütü yemek koşturmaca menun etme saatinde eve gelme durumu kız kıza eğlencelere gidememe vs bunların hepsi beni etkiledi hoş o gece dışarı çıkmıyor önceden de çok çıkmazdı ben çıkardım eglenmeye kızlarla karşılıklı bira içip sohbet etmeye 2 de de eve döndüğüm olurdu ses etmezdi şimdi edecektir sen gezeceksin ben evde mi oturacağım diye hayatım değişmiş kısıtlanmış ve o evde fazlalık hissediyorum kendimi o halinden memnun ve mutlu ben niyeyse tatmin olamıyorum bazı seylerden mutsuzum genel anlamdaseni şu an benden iyi kimse anlayamaz canım, bende de öyle oluyor, dedim zaten " gidicem bu evde göreceksin o zaman diye" neyse haftasonu şaşırtıcı derecede ılımlıydı hatta ben bir şeye gereksz öfkelendim o alttan aldı hayret ettim. bu hırçınlıkları birlikte aşacağız dedi, şoka girdim, çünkü bir önceki haftasonu da sinir krizine girmiştim. bide utanmadan bana böyle olacaksak ayrılalım dedi, ağzımı açmadım o kelime ile ilgili sadece bağıra bağıra ağlaya ağlaya yaptıklarını yüzüne vurdum. aynı senin eşin gibi geliyor, sırnaşıyor ama ben hatalıyım diyip özrünü dilemiyor bide bana atıyor suçu.
aslında sizde de ciddi bir sorun yok ama gereksiz agresif tavırları insana evliliğini sorgulatıyor, bende alışma süreci diye düşünüyorum ama gerçekten güzelce bir şeyi söylemek varken bu öfke niye anlamıyorum. dedim zaten ben kendimi bu evde fazlalık gibi hissediyorum, ben varım diye mi bu kadar öfkelisin mutsuzsun, nasıl hissettiğimi anlattım biraz anlamış olacak ki, dediğim gibi haftasonu baya ılımlıydı. hatta bu sabah uyanınca yine sinirliydi, dedi ki "aşkım sabahları sinirli oluyorum biliyorsun, en iyisi sen benimle fazla muhattap olma". en azından kendinin farkına varmış dedim.
Aslında öyle de insan düğün öncesi heyecanlanıyor daha fazla eşya alıyor gibi.. bizim tayin ve şehirlerin uzak olması etkiledi mecbur öyle oldu ama şimdi de önce ihtiyacları alayım dekora sonra geçerim diyorum arada dayanamayıp aldıklarım oluyor mesela...Canım en iyisi evlendikten sonra yavaş yavaş almak bazı şeyleri ben oturma odasındaki takımımdan çok rahatsızım alırkende çok sevmemiştim maddiyat yüzünden ona karar vermiştik
Amin inşallah canım..Evet canım 30 temmuz :) Amin Rabbim herkesin mutluluğunu daim etsin inşallah
merhaba hoşgeldin.. sanki ben senin adını çeyiz topiklerinden olabilir bir yerden anımsıyorum gibi.. nasıl gidiyor yeni hayatın alıştın mı?merhaba, ben de geleyim buraya :)
evleneli yarın tam 2 ay oluyor :)
gönlüne göre olsun canım..Selam hanimlar 40 gunluk evliyim... Hersey yolunda cok sukur bir sikintimiz yok henuz cocuk dusunumuyoruz 1 kac sene keyfimize bakalim istiyoruz hayirlisi...
merhaba canım hoşgeldin.. bende düğün sonrası eşya vs modunda olduğum için henüz birşey anlamadım yeni iş yeni yaşam bakalım tadı çıkmaya başlayınca iyi olur inşallah...Kızlar merhaba,
2016 Nisan gelini olarak bende buraya ilişeyim dedim. Gerçi konu yarıda kalmış ama, denemekte fayda var şansı... :) Evliliğin ne kadar güzel olduğunu ilk 1-2 (kişiye göre değişir) aydan sonra anlıyor insan aslında. Çünkü bir anda tüm evin işi sizin sorumluluğunuza giriyor. İnsan telaş yapıyor, yeterli olamamaktan korkuyor derken bir gün geliyor gözümüz kapalı tamamlıyor oluyoruz... :) Tadı da çıkmaya başlıyor ayrı bir güzel oluyor. Rabbim hepimize huzur, sağlık, ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah insanın anne babası bir başka pek tabii, lakin insanın kendi kurduğu yuvası çok başka oluyor ya hu...
kendimi gördüm sanki.. ben yemek konusunda şanslı gibiyim eşim seçmiyor ama ben kendim epey bi seçiyorum bu sefer hiç yapmadıklarımı yapmam gerekebilir.. birde eşya ev yerleştirmekle geçiyor gündüzde iş henüz anlayamadım daha...merhaba kızlar eylül gelini olarak bende geldim aranıza
yemek yapmak sıkıntı değilde bazı şeyleri yemeğen bir eş varsa sıkıntı bende bir de neyin yanına ne pişiricem derdi oluyor çalışınca da insan yetişemiyor dün eve girer girmez ütü yaptım bi yatarken popom yer gördü iş bitmiyor eşim yardım etse bile oturmadı hiçbir şey :)
2 eylülde evlendik ve 14 sene çıktık :) çok tatil yaptık beraber çok kaldık ama böyle agresif tavırlarda değildi tabi o zaman tatiller beraber kalmalar hoş oluyordu aa 2 gün beraberiz ne mutlu moduna giriyorduk ama şimdi her şey değişti
bende kendimi fazlalık ve hizmetçi gibi hissediyorum onun her şey istediği gibi düzeni bozulan ütü yemek koşturmaca menun etme saatinde eve gelme durumu kız kıza eğlencelere gidememe vs bunların hepsi beni etkiledi hoş o gece dışarı çıkmıyor önceden de çok çıkmazdı ben çıkardım eglenmeye kızlarla karşılıklı bira içip sohbet etmeye 2 de de eve döndüğüm olurdu ses etmezdi şimdi edecektir sen gezeceksin ben evde mi oturacağım diye hayatım değişmiş kısıtlanmış ve o evde fazlalık hissediyorum kendimi o halinden memnun ve mutlu ben niyeyse tatmin olamıyorum bazı seylerden mutsuzum genel anlamda
iyiyymiş bende eskiden iyi yaptığımı düşündüğüm biber dolmasını tutturamadım bi türlü ilkinde su az olmuş dibi tuttu ikincide çok su olmuş az fazla pişmiş:)Canım bak ne diycem,
Yanlış olmasın ama evliliğimin 1. ayı ya oldu ya da olmadı o dönemlerdeyiz. Havalarımı görmen lazım, en kral benim modunda evlendim evimin egemeniyim kafasında. Neyse boyumdan büyük işlere atladım, kalktım karnıyarık yapayım dedim. Kafama göre tabii. Yemeği bir çıkardım, ne suyu kalmış, ne patlıcanlar yenecek durumda (hepsi yanmış) kıymalar kurumuş. Üzerine dekoratif olarak domateste koydum birde dekor yapıyorum yani yapamadığım yemeğe. Sonra masaya koydum ama gözlerim dolu dolu, çenem titriyor. Hiiiiç sesini çıkartmadı, ellerine sağlık dedi ve oturdu hepsini yedi... Ben bırakın yemeyi, tabağıma bile koymadım ama eşim hala hayatta, çok şükür hala kocam ve yaşıyor. Yani çokta sıkıntılı değilmiş ehehe
ay aynı kendimi gördüm bir an .. bende en sonunda hasta oldum yattım tam bir hafta yeni kendime geliyorum ve hayatımda ilk defa iğne yedim.. tayinden sonra eşyaları alıp gelmesini bekledik sorun çıktı vs çoğu eşyam valiz ve kutularda yavaş yavaş açıp evi yerleştiriyorum eksikleri alıyoruz bir yandan. eşimde yoğun çalışıyor ve bi akşam evde boş kalsam nasıl olur hiç bilemiyorum gerçi uzunca bi süre daha öğrenemem sanırım..stellamu ay ne güldüm eşim hala hayatta yazmana :)
bende geçen misafirim gelicekken yaktım fırında tavuk vardı altını kapatıyım dedim misafir geçişti eşimde biraz daha yansın soğumasın dedi dereceyi düşürsemde kenarlardan yanmış pilav yaptım yanına tuzluğun kapağının hepsi açıldı mı tüm tuz içinde aldım sıyırdım ama kalanı bile tuzlu olmuş neyse ki misafirimiz yakın arkadaşlarımızdı söyledim yinede yediler :)
yetiştiriyim derken yakma oluyor maalesef yemek yaparken salata yok evi toplayım bulaşıkları yerleştiriyim derken yemeğin başından ayrılıyoruz o andada yanıp gidiyor :)
meralcim bence en iysini yapıyorsun bende 2 hafta full temizlik yaptım şimdi inan yapamıyorum çok yoruldum bırakıyorum güncel olarak günlük şeyler yapıyorum hafta sonu birlikte temizlik yapacaktık bizimki kaytarmak için dışarı çıkardı dip kköşe yapamadım hala ev duruyor artık bu hafta sonu olduğu kadar yapıcam
temizlikçi bayan bende tutmayı düşünüyorum ama annem hiç tutmazdı 2 kız olarak ablam ve bende yardım ederdik o yüzden temizlikçi bayan çağırsam ne yaptırılır nasıl olur nerleeri temizler hiç bilmiyorum
temizlikten çok evde şuan dağınıklık var eşyalar tam anlamıyla yerleşmedi gelmedi gelmedikçe poşetlerde valizlerde duruyor her şey o yüzden asıl sorunum dağınıklık benimde
evlenen arkadaşlarım da dedi sen şimdi evin pırıl pırıl olsun 3 5 çeşit yemeğin olsun diyeceksin kendini parlaayacaksın ama zamanla zaten kendin de yapmayacaksın canımdan kıymetlimi diyeceksin dediler bırak kalsın evin pis eşinle vakit geçir dediler
haklılarmış dermanım olmuyor bazen dedikleri gibi de oldu :)