Evlenmeyi dnenlere...

Cok haklisin Ablacim.Ama simdi herseyi cocuk oyuncagi yaptilar..
Bizler nelere katlandik nelerden gectik..
Bazen diyorum onlarin yaptigimi dogru?..
Bu hayata bir defa geliyorsun ..Istedigini yap gitsin..

öncelikle,kimse kimseyi değiştiremez ...Karşımızdaki insanı nasılsa onu o şekilde kabullenmeliyiz,sonradan değişir diye ümitlenip bir ilişkiye başlamamalıyız.Eşimize değer verirken ailesini bir tarafa atmamalıyız,onlarıda oldukları gibi kabullenip iyi bir ilişki sürdürmeye çalışmalıyız.

Kendimde aynı durumu yaşıyorum , ailem karşı çıkıyor ama onların onayınıda almadan bişey yapamıyorum ama sevdigimide hayatımdan çıkaramıyorum

Ceyhanlı,Nixe..İkinizde o kadar içten güzel anlatmışsınız ki duygularınızı
Azem..Senin olayın daha derin gibi geliyor bana.Seninle karşılıklı konuşmayı çok isterdim canım... İnşallah bir gün..Biraz daha sabır

Kesinlikle..... Katilmamak imkansiz yazina ....a.sa.sa.s

aileler cok önemli bu konuda cünkü sonradan istesende istemesende karsılasıyorsun mecbursun birlikte olmaya ama sunuda unutmayın hiç bir zaman ön yargılı olmayın yani amannn kaynana işte ne beklersin bu kayınpederden demeyin onları sevmeye calısın emin olun hersey daha kolay olucak Allah hepimizin yardımcısı olsun benim ailemde ilişkime karsı ama ben elimden geldigince kabul ettirmeye calısıyorum hem kendimi onun ailesine hemde onu benim aileme işim zor ama bakalım nereye kadar

Açtığınız konuda katıldığım çok yer olmasına rağmen katılmadıklarım da var. Hiç kimseyi değiştiremeyeceğime inanrım hatta çocuk olunca bile değişmez kişi neyse odur...Ailemin fiikirleri çok çok önemlidir. Ailem onay vermeseydi evlenmezdim. Aynı şekilde onun da ailesi benim için onay vermeseydi, ama o benim aşkımdan ölseydi yine evlenmezdim..

Ancak; büyüklerin gençleri sevmesi konusuna pek katılmıyorum. Kayınvalidem beni sevmese de umursamam artı benim ailemin de kocamı sevmesine gerek yok. Sevgi çok kolay oluşabilen bir duygu değildir bana göre...Sevmek için yıllar gerekir,güzel örnekler,güzel hatıralar ve mutluluklar gerekir..

Önemli olan insanların birbirine saygı duymasıdır. Ana babalarımmız;aldığımız kararlara,özel hayatımıza,hem bana hem de kocama saygı duyuyorlarsa varsın sevmesinler...

:teytey::teytey::teytey:

Yares,gerçekten Allah yardımcın olsun Arada kalmak zor mutluluklar diliyorum
Laale,saygı tabi ki öncelikli ..Aileler arası sevgi sonradan da oluşur.ama eşler arası problemler varsa her şey zorlaşır. Sanada mutluluklar dilerim

haklisin yesilim.evlilik oyuncak degil. olmazsa bosarim biter mantigiyla evlilik yapanlar malesef once kendilerini sonrada ailelerini yipratiyorlar. gunumuz evliliklerinde de sabir, anlayis,fedekarlik cok az.ustelik bu degerlere enayilik gozuyle bakip kaleyi cabuk terkediyorlar.

değiştirmeye calışmak büyük hata bencede birkaç kez denedim ters tepki vermeye başladı tekrarlamamaya calışıyorum evlilik küçük oyunlar ve taktiklerle yürür herkes kafasının dikine giderse cook zor

evlilikde kimse kimseyi değiştirmeye çalışmamalı.tatlı dil olunca herşey çözülüyor.herkes için kendi ailesi daha önce geliyor.mühim olan her iki tarafı da eşit tutmak.yoksa evin içinde de dışında huzursuz oluyorsun...çocuk evliliğin çıkış yolu değil tam tersi batağı..annem ve babamdan çok iyi biliyor.geçim denilen şey kolay değil ama eşini iyi tanımak huyunu suyunu bilmek gerçekten çok önemli

Mavili,Dimağ..Yorumlarınıza teşekkürler
Dimağcığım,benim çevremde daha çok kadınlar yapıyor ve kaybediyorlar..

bende yeşilime katılıyorum .benimde 5 yıllık bi beraberliğim vardı.annem biliyordu bu arkadaşlığı.ve gayetde ciddi düşünüyorduk sürekli ailemi gödereyim deyip duruyordu.ama insan zor durumda kalıyor inanın.bi tarafta aileiz bi taraftan sevdiğiniz insan.ve tercih yapmak zorundasınız.ya aile yada müstekbal eşiniz.defalarca dedi kaçalım evlenelim diye ama ben yapmadım.5 yıllık bir beraberliği bitirmek zorunda kaldım.iikide kaçmamışım.insan mantıklı düşününce değmediğini anlıyor.şimdi ise nişanlanmış ağustos ayında düğünü varmış.allah mesut etsin her zaman.çünkü mutluluğu hak eden biri.ama iyikide kaçmamış ailemi tercih etmişim.

merhaba canım bende merzifonluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…