Evlenmeyi dnenlere...

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
Evlenmeyi düşünen kızlarımıza,oğullarımıza.çok seçici olun önce aile gelir.Ailenize kulak verin,fikirlerini kulak ardı etmeyin.Onun ailesini beğenmiyor veya onlar tarafından sevilmiyorsanız,bana ne o beni seviyor bende onu derseniz yanılırsınız.
Unutmayın ki .. ZAMAN GELİR HERKEZ ASLINA DÖNER. Çok ama çok sabırla izleyin müstakbel eşinizi.
Onu değiştirmeye çalışmayın.Evlilikler onun için bozuluyor.Oda onu beğeneni tercih ediyor.
Evlendikten sonra kimse değişmiyor.Çocuk olunca değişir demeyin,kendinizi yapayalnız bulursunuz.

evet kimse kimse üstünde değişiklikler yapmaya çalışmamalı yoksa herşey kötüye gidiyor haklısın...

çok haklısın,kimseyi sıkmadan kısıtlamadan bir müddet sabırlı olup karşıdan davranışlarını çözmek lazım,gerçek huyu ve kişiliği böyle ortaya çıkıyor,evlendikten sonra kimse kimsenin huyunu deyiştiremez,sana sözlerinde katılıyorum

bende sana katılıyorum yeşilim.en basitini daha 2gün önce yaşadım.nişanlım ailemle konuşup bana iş bulun oralarda çalışmak istiyorum demişti hemde maddi olarak biras fazla olan bi iş bulunduğu yerde daha az bi rakama çalışıyordu.şimdi ise ben ailemi silemem sen gelcen buraya diyo.ben ondan ailesini silmesini istemedim ama kırıldığım şey bana 3kes evet geliyorum dedikten sonra ailemi bırakamam oldu bunu sewdiğim adamdan beklemezdim ki biz 6yıldır beraberiz düşünün.....

kimse için aileden vazgeçilmemeli.bazen aşk denen şey insanın gözünü kör ediyo ama aşkın yanıda mantığa daha da önem verilmeli.
tv lerde dikkat ediyorum.bi çok kişi ailesini dinlemediği için pişman olduğundan bahsediyor.bu örnek almak iyi olur bencede.
ailem nişanlı mı onaylamasaydı nişanlanmazdım.

butterfly umarım yazdıklarımdan birşeyler çıkıyor sen doğruyu bulacaktın biliyordum ben.zaman herşeyi gösteriyor yeterki sabırla gözlemlemeyi bilelim.

gülseven inşallah gönlünün istekleri olur.

O kadar haklisin ki yesilim,karar verirken karsindaki kisi kadar aileside önemli hic kimse kendini basta tanitmaz,evlendikten sonra kiymetsiz kücük olan seyler bile bir bakmissin kiymete binmis...

evet..kişisel uyumdan sonra,ailelerin uyumu çok önemli bence de...:1yes2:

bu tarz bir yaklaşımla bu konuyu açtığın için teşekkürler yeşilim.evlilik o kadar hassas bir konu ki tecrübelerinize ve öğütlerinize ihtiyacımız var.Mutlaka kimse yaşamadan farkına varamaz bazı şeylerin ama belki daha az kırılır,incinir.bizde bir atasözü vardır biraz argo ama bu konuya da cuk oturuyo.

Katranı kaynat olur mu şeker?Cinsine yandığım cinsine çeker!!!:1yes2: :1yes2:

doğru söze ne denir..yorum yapmaya gerek yok..aynen katılıyorum..herkes aslına döner...

kesinlikle sana katılıyorum yeşilim:1yes2:

Haklısın sadece o anı o sevgiyi düşünüyoruz... AİLEMİZİ ONLA YAPABİLECEKMİYİZ BUNLARI DÜŞÜNEMİYORUZ KÖR OLUYOZ BİR BAKIMA... İNŞŞALLAH BEN GİBİ BEKAR OLANLAR TERS BİR EVLİLİK VE TERS BİR ŞEY YAPMAYIZ UMARIM....

ben hepinizden çok sevindirik oldum nısa.:):):)
şiirinde çok anlamlı...teşekkürler canım.

rica canımmmmmmm :Roflol:

DOĞANIN KANUNUNU BİZ İNSANLAR NEDEN ZORLAŞTIRIYORUZ ACABA ESKİDEN EVLİLİK YAPANLAR ÖLENE KADAR BİRLİKTE OLURLARDI ŞİMDİKİLER TANIŞMA DÖNEMİNDE DAHİ BAŞLIYORLAR AYRILIK CÜMLELERİNİ SARF ETMEYE BU KADAR ZORA SOKUCAK ZOR EDİCEK NE VAR YANİ SEN BENİ HADİ DEĞİŞTİRMEYE KALKTIN DESEK BEN KENDİ ÖZÜMÜ KAYBETTİM DİYELİM YENİ ÖZÜM DAHA MI? GÜZEL OLUCAK YANİ.... EYİ OLUR ZARRR AMA ALLAH SONUMUZU HAYIR GETİRE ŞİMDİ EVLİLİKLERİN BAŞINI PARA,MÜLK,DÜNYA MALI ALMIŞ GİDİYOR...SEVGİ AŞK TUTKU BU GİBİ DUYGU VE HİSLER COCUKLARA VERİLMİŞ...

Büyük konuşmayı sevmem içine girmediğim bulunmadığım şeyler hakkında da konuşmayı gerekli gereksiz bilip bilmeden yorum yapmayıda kendim için doğru bulmuyorum..

belki gözlemlerim doğrultusunda belki de yaşadığım ilişkiler doğrultusunda evliliği düşünmüyorum daha.. üzerimde baskılar uygulansa da düşünmüyorum.. düşündüğüm zaman korkuyorum belki de bilmiyorum.. ama çok iyi karar vermek gerektiğini iyi biliyorum..

tek taraflı değil bütünüyle düşünmek lazım.. sonra ah kafam dememek için..

şimdi seyrettiğim proğramda yüreğim yaralandı.lütfen ama lütfen becilce duygularla yuvanızı bozmayın diye yalvaran bir baba...bende katılıyorum bu çağrıya...lütfen çocuklarınızı düşünün.bir daha düşünün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…