• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeye nasl karar verdiniz ya da nasl evlenme teklifi aldnz?

canım benim evlilik teklifinden umudunu kesme sakın :) biz 3-4aydır çıkıyorduk ve bizde de evlilik az da olsa konuşuluyordu.
Bu güzel tekliften yaklaşık 1ay sonra nişanlandık zaten. daha yeni oldu bunları hepsi. 7temmuzda nişanlandım ben Şeniz
Darısı senin başına güzelim :Saruboceq:

ya ne romantik valla ama benim bunları yaşamam için hiç bi yamuğunu görmediğim çok güveneceğim biri olmalı kii bende çağırdı mı hiç bi korkum olmadan gidebileyim ama bi sorunum var ki güvenemiyorum kimseye kızlaaar acaba evde kalır mıyım kimseye şans vermiyorum sevemiyorum:((

Evet canım güven çok önemli. ben çok güvendim ona. o da güvenimi boşa çıkarmadı yani kaydirigubbakcemile5

Ayyy ayyh çok romantik gerçekten yaa, ne mutlu size..:asigim::nazar: Acaba ben de böyle güzel bir aşkla karşılaşacak mıyım yaa.. :asigim:

bizde flört aşamasındayken hiç evlilikten söz etmezdik
ben doğum gunumde aşkımı buraa beklerken o tutturdu gel gel gel bende atladım gittim 5 şubat zemuszemus
gittik ben yatiiim uyiiim diorum hazırlan çıkacaz hazırlan çıkacaz bi telaş bi ısrar zemuszemus
neyse bende hazırlandım çıktık ama öle spor bişiler giydim
çiçek pasajına gittik orda bizim restrntmız var ( sevdiğimiz için bizim oldu )kaydirigubbakcemile4
orda devamlı oturduğumuz masaya oturduk bide baktııım kırmızı şarap ve midyeler geldi ( bayılırımmm )opuyorumnanaktan
ama ben 1 kadeh içene kadar askım şişeyi devirdi o kadar yemek yiyen adam tabağına dokunmadı kaydirigubbakcemile3
ben öle derdim yemek ya yerken brden parmağımda baktım bir yüzük yanağımda bir öpücük ve kulağımda bir ses
ÖLENE KADAR BENİMLE AYNI YASTIĞA BAŞ KOYMAYA VARMISIN ?
şok olmuştum ve hüngür hüngür ağlamıştım o an garsonlar gelip masamıza kırmızı güller dökmüşlerdi

:gitme::sinifsinif:
ay tekrardan yaşadım o anı ya

Sağlık olsun, neticede birliktesiniz ve kavuşuyorsunuz Allah'ın izniyle.. Hep mutlu olun inşAllah! :asigim::nazar:
ya okuduklarımın hepsi mükkemmel isterseniz birde benimkini dinleyin ve vahim bir durumda olduğumu anlayın .Farklı şehirlerdeyiz görevlerimizden dolayı neyse 19 mayı tatilinde yanına gittim gittiğim gün arkdaşlarına yemeğe davetliymişis neyse o yorgunlukla gittim ardkaşı orda ee konuştunuzmu mevzuyu dedi ne mevzusu ya dedim pat evlilik dedi ben şok tabi neyse haberi yok konuşmadık hala dedi benimki neyse eve geldik hala bişi yok o kadar da yorgunum ki 15 saatlik yol gitmişim neyse çok üstelemedim uyudum sabah kalktım temizlik falan yaptım tam ütüye başladım geldi yanıma ee dedi şimdi düğün olursa nasıl olcak nerde yapcaz aileler nasıl tanışcak diye başladı konuşmaya konuşması böyle devam etti bende hala ses yokkk çünkü bozuldum :( anlayacağınız arkdaşlar lafı uzatıp sizi sıkmak istemiyorum n eteklif geldi nede başka bişi pat diye evlilik konuşmaya başladı hala bu arada nişan falanda olmadı hastalık sebeplerinden dolayı eylülde düşünüyorz 7 yıllık bir birlikteliğina rdından evlilik teklifi gelmedi yaniiii ne üzücü değil mi???????

benimkisi çook güzeldi. beni hiç evine çağırmamıştı bugüne kadar. ilk defa bana gelir misin dedi. şaşırdım ben de tabi. bana tlf ile tarif etti evini. eve gittim kapı açıktı. içeriye girdim. yerde mumlar yanıyor, ok işareti yapılmış hemen yandaki odayı gösteriyor. odaya girdim bir de baktım ki benim adım yazıyor yerde tabi yine mumla yazmış, yanıyor mumlar, etrafında güller var. sevgilim de odada. çok heyecanlandım o an ve boynuna sarıldım. sonra yüzüğü çıkardı,eğildi ve benimle evlenir misin dedi. cevap veremedim o an. boynuna sarıldım ve sonunda evet dedim.

ayy pek güzelmiş bu valla yaa senağlama opuyorumnanaktan

ay yazdıklarınızı okuyunca içim kıpırda birden.
üniversitenin ilk günü tanıştık ondan ateş istedim sonra muhabet ettik uzun uzun sonra sürekli birlikte gezer olduk.ama aklımdan bir an olsun o geçmedi yıllarca.sadece çok iiyi ve çok yakın iki arkadaştık.evlerimiz birbirine çok yakındı sürekli birlikteydik.okul bitti ve aramızda 16 saatlik bir mesafe vardı.4 yıl sadece telefonlaştık ara ara sonra bir yıl kadar görüşmedik msn de karşılaştık.yine eskisi gibi muhabbet ettik sonra birden EVLENELıM Mı? dedi. şaka sandım evlenelim dedim.o gün öyle geçti.ertesi gün sevgililer günüydü mesaj çekti bana bugün bizim günümüz olsun.evlenelim biz dedi. o zaman işin ciddiyetine vardım. bir ay sadece telefonla görüştük.ilk gördüğüm günde istediler hemen.hayatımın en büyük çılgınlığıdır ve ben çılgın adamla 3 yıldır hayatı paylaşıyorum.9 yıldır hep hayatımda ve onu gerçekten çok seviyorum.

benim çokk güzeldi.bana göre tabi:)
bu 2.görüşmemmizdi (yurtdışında çalıştığı için)
akşam içn izin al bi yere gidicez dedi ii dedim
buluştuk kadıköyde taksiye bindik üsküdar sahile dedi
anlar gibi oldum ama bişeyde sormadım indik kız kulesinin önünde
aşkım rez.yaptırmış tekne geldi aldı akşam yemeği fln hala bişey demiyor ama
eli ayağı titriyor garibimin heyecandan:)en son tatlı yiyelim dedi bi baktım deniz kabuğu gibi bişey çiçekler veeeeeeee pırlantaaamm:))bide nott nese konuştu dedi kadınım olurmusun die
tabii benn boynuna atladımmmm ve ayaklarım yerde değil artık.....haftaya da nişanlanıyoruz:))

Bana böyle yapacak adama can kurban çok güzel etmiş gerçekten opuyorumnanaktan

en komik ve enteresan olanı benmkidir heralde..eşimle tanıştıktan bir iki ay sonra ona

'sen benm kocam olacaksın başka çaren yok ' dedim dediğimide yaptımkaydirigubbakcemile3

hala güleriz biz ne evlenme teklifi ne evlilik muhabbeti hiçbişi olmadı.ben baska caren yok dedim o zaman ben seni alcam dedi..ailemle tanıştı ertesi hafta ailesi geldi istediler 3 ay içinde evlendikhihoyyyt

rabbime şükürler olsun harika bi evliliğim var..allah herkese nasip etsin..

anlicanız ortada bişi yokken plansız programsız zırt die evlenenlerdenimŞeniz kocişimi çok seviyorum

en komik ve enteresan olanı benmkidir heralde..eşimle tanıştıktan bir iki ay sonra ona

'sen benm kocam olacaksın başka çaren yok ' dedim dediğimide yaptımkaydirigubbakcemile3

hala güleriz biz ne evlenme teklifi ne evlilik muhabbeti hiçbişi olmadı.ben baska caren yok dedim o zaman ben seni alcam dedi..ailemle tanıştı ertesi hafta ailesi geldi istediler 3 ay içinde evlendikhihoyyyt

rabbime şükürler olsun harika bi evliliğim var..allah herkese nasip etsin..

anlicanız ortada bişi yokken plansız programsız zırt die evlenenlerdenimŞeniz kocişimi çok seviyorum

Çok hızlı ve kesin bir evlilik Sonu da çok güzel allah mutluluğunuzu bozmasın:D

inşallah çıkar canım..daha güzelleri olsun size.
evet gerçekten çoook güzel unutulmaz bir andı benim için
bide ilk defa gitmiştim oraya oda aynı şekilde
ondan çok özel olduuu:utangac:

ayh amin canım aminn :lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Bekliyoruz bakalım ama nerede bu romantik erkekler bilmiyorummm

Sağlık olsun, neticede birliktesiniz ve kavuşuyorsunuz Allah'ın izniyle.. Hep mutlu olun inşAllah! :asigim::nazar:

ah be güzelim keşke senin dediğin gibi olsaydı 10 gün önce benimle 7 yıl önceki bir olay yüzünden tartıştı ailene söyle bitti evlenmekten vazgeçtim dedi ve ben hala aileme bişey söyleyemedim off çıldırcam

ben ewlwnmw teklifi almadımmmmm:sinifsinif: ama tanıdıgım anda hıssetmiştim esımle evlencegımı....bızde hemen nısan ve dugun yaptık..ben izmir o istanbuldu..çokkk zorduuuuuuuuuuu

Back