Evlenmeye nasl karar verdiniz ya da nasl evlenme teklifi aldnz?

eftelyaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
2.934
19
116
39
Kütahya
kızlar böyle bir konu varmı bilmiyorum göremedim ama.
Benim eşim bana seni yakından tanımak istiyorum seninle birşeyler düşünüyorum demek için bile 5 buçuk saat geçirdi.onun için ben ona hep şaka yapardım midim yok senden aman evlenme teklif etme kaç saat sürer derdim hep.birgün beni gezmeye götürdü ve baya yüksek bir yerdeyken ya benimle evlenirsin ya atarım seni dedi çığlık çığlığa bir durum tabi ama çok eğlenceliydi

biraz cilginca bir teklif olmus kaydirigubbakcemile3
ben daha evlenmedim oyüzden henüz yazaamiyorum.. ama insallah ilerde yazarim bendee... opuyorumnanaktan

benim çokk güzeldi.bana göre tabi:)
bu 2.görüşmemmizdi (yurtdışında çalıştığı için)
akşam içn izin al bi yere gidicez dedi ii dedim
buluştuk kadıköyde taksiye bindik üsküdar sahile dedi
anlar gibi oldum ama bişeyde sormadım indik kız kulesinin önünde
aşkım rez.yaptırmış tekne geldi aldı akşam yemeği fln hala bişey demiyor ama
eli ayağı titriyor garibimin heyecandan:)en son tatlı yiyelim dedi bi baktım deniz kabuğu gibi bişey çiçekler veeeeeeee pırlantaaamm:))bide nott nese konuştu dedi kadınım olurmusun die
tabii benn boynuna atladımmmm ve ayaklarım yerde değil artık.....haftaya da nişanlanıyoruz:))

canım hakikaten çok güzelmiş Allah mesud etsin daimi etsin sevginizi

lavinyaaa benimde aynen böyle olduu, kaydirigubbakcemile5
tatlıyı beklerken önüme gelen tabakda gül yaprakları içinde tektaşım vardı ..
ay çok güzeldi yaaaa

Çok güzelmiş kızlar hikayeleriniz.. Ben hala bekarım ama, alırsam teklif yazacağım ilk iş..:kedi:

biz nişanlımla ayrı şehirlerdeyiz baştan söylemiştim evlenme teklifi istiyorum aileler hemen tanışmasın die. hazırlıklara başladı fakettim tabii :) bir gün geldi evlenme teklifi ediceğini tahmin etmiştim süslendim püslendim. sabah erken geliyor gezdik fln akşam yemeğe gidelimmi dedi olur dedim güzel bir restuoranta götürdü sıcaktı hava dışarda oturuyrz. özel bikaç söz söyledi ve
...... hayatımın geri kalan kısmını seninle geçirmek istiyorum eğer sende benimle yaşlanmak istersen benimle evlenirmisin.....
oldu bende hiç nazlanmadan evet dedim:)
cebinden hediyesini çıkardı kutusunu açtı ayağa kalktı yanıma gelip arkadan kolyemi taktı.
o arada elleri hala titriyordu tabii

kızlar başka yerde anlatmıştım ordan kopyaladım:)

ne güzel ya bu yazıları okudukça kocamı dövesim geliyorklava:

eşim bana hadi evlenelim demişti bende salak gibi olur demiştim niye hemen atladıysam sanki evet demesem kaçacak.şimdiki aklım olsa sürüm sürüm süründürürdüm ama boş anıma denk geldi işte

hala da kafasına vururum bana güzel bir evlenme teklifinde bulunmadın diye.

herhalde en garip benimki ..

kaydirigubbakcemile3

msnde bana demişti eşim durup dururken benimle evlenirmisin diye bana gülme gelmişti .. kızıp gitmişti ..
sonra mcdonaldsdaydık ..
yemek yiyiyorduk bu bi tane paket çıkardı .. elime aldım dedim alla alla yüzük kutusumu bu ..
açtım bi bAktım ki yüzük bogazımda kalmıştı yüzük 1 saat bakamamıştım yüzüne ..

her zaman gittiğimiz cafede birgün ellerimi tuttu ve aşkım benimle evlenir misin gibi bişi dedi bende evet ama hayır dedim şaşırdı teklifine evet ama teklif edişine hayır dedim ben yarın birgün çocuklarıma bunumu anlatıcam dedim daha orjinal bişi bul demiştim adamdan tık yok 15 gün geçti ana dedim heral vazgeçtii =( neyse onun bi rahatsızlığı için beraber fakülteye gittik ordan oraya falan ama her dışarı çıkışımızda da sigara içiyoruz.yine çıkmıştık acil kapısına geldik çantasını açtı ahanda didim sigara içiciik =) birden yere diz çöktü ellerimi tuttu bi baktım elleri buz gibi ana dedim bayılıcak falan heralde dehşetle ona bakıyodum ki aşkım ömrünün geri kalanını benimle geçirir misin benimle evlenir misin dedi şoka girdim sadece kafa sallamışım duyamadım dedi evet dedim ayağa kalktı taşlı yüzüğümü taktı sonra kocaman sarıldık onunda benimde gözlerimizden yaşlar süzülüyordu ayaklarım titriyordu sonra kafamı bi çevirdim acil kapısında hayat durmuş herkes pür dikkat bizi izliyor sırıtıyolar çok utanmıştım.neyse içeri girdik o kan vermeye gidince hemen annemleri aradım olanları anlattım sırıta sırıta telefonu kapatmamla biri beni dürttü bi baktım yandaki teyze hayırlı olsun kızım dio =)

meğer ben öyle orjinal bişi istiyorum diyince bizimki görümceme anlatmış,nette araştırma falan yapmış kıyamam kız ben onaaa bidenemmm benimmm canım sevgilim

ay ne güzelmiş ya o anı tekrar yaşadım konuyu açan arkadaşıma binlerce teşekkürler

bizde flört aşamasındayken hiç evlilikten söz etmezdik
ben doğum gunumde aşkımı buraa beklerken o tutturdu gel gel gel bende atladım gittim 5 şubat zemuszemus
gittik ben yatiiim uyiiim diorum hazırlan çıkacaz hazırlan çıkacaz bi telaş bi ısrar zemuszemus
neyse bende hazırlandım çıktık ama öle spor bişiler giydim
çiçek pasajına gittik orda bizim restrntmız var ( sevdiğimiz için bizim oldu )
orda devamlı oturduğumuz masaya oturduk bide baktııım kırmızı şarap ve midyeler geldi ( bayılırımmm )opuyorumnanaktan
ama ben 1 kadeh içene kadar askım şişeyi devirdi o kadar yemek yiyen adam tabağına dokunmadı kaydirigubbakcemile3
ben öle derdim yemek ya yerken brden parmağımda baktım bir yüzük yanağımda bir öpücük ve kulağımda bir ses
ÖLENE KADAR BENİMLE AYNI YASTIĞA BAŞ KOYMAYA VARMISIN ?
şok olmuştum ve hüngür hüngür ağlamıştım o an garsonlar gelip masamıza kırmızı güller dökmüşlerdi

:gitme::sinifsinif:
ay tekrardan yaşadım o anı ya

ya okuduklarımın hepsi mükkemmel isterseniz birde benimkini dinleyin ve vahim bir durumda olduğumu anlayın .Farklı şehirlerdeyiz görevlerimizden dolayı neyse 19 mayı tatilinde yanına gittim gittiğim gün arkdaşlarına yemeğe davetliymişis neyse o yorgunlukla gittim ardkaşı orda ee konuştunuzmu mevzuyu dedi ne mevzusu ya dedim pat evlilik dedi ben şok tabi neyse haberi yok konuşmadık hala dedi benimki neyse eve geldik hala bişi yok o kadar da yorgunum ki 15 saatlik yol gitmişim neyse çok üstelemedim uyudum sabah kalktım temizlik falan yaptım tam ütüye başladım geldi yanıma ee dedi şimdi düğün olursa nasıl olcak nerde yapcaz aileler nasıl tanışcak diye başladı konuşmaya konuşması böyle devam etti bende hala ses yokkk çünkü bozuldum anlayacağınız arkdaşlar lafı uzatıp sizi sıkmak istemiyorum n eteklif geldi nede başka bişi pat diye evlilik konuşmaya başladı hala bu arada nişan falanda olmadı hastalık sebeplerinden dolayı eylülde düşünüyorz 7 yıllık bir birlikteliğina rdından evlilik teklifi gelmedi yaniiii ne üzücü değil mi???????

herkesler inşallah çok mutlu olur. bende anlatayım benimkini

14 şubatta çalıştığım için birşey yapamadık 15 şubatta buluştuk. arabadayız baktım şehirden çıkmaya başladık. sordum nereye gidiyoruz. hiç bi yere gitmiyoruz sadece biraz dolaşıp gelecez dedi ama soluğu istanbulda kız kulesine giden vapurların durağında aldık. bi şeyler anladım ama belli etmedim. kız kulesine gitti havada bi soğuk yağmurlu donduk. kuleye çıktık etrafı seyrederken cebinden bi gül şeklinde kutu çıkardı güneşim benimle evlenirmisin dedi :asigim: ben sessiz kaldım sonra evet dedim ama ben bile zor duydum. cevap diye sordu evet diye bi bağırdım :kedi: sonra çok utandım. tabi kulede insanlar vardı bizi gördüler güldüler geçtiler kaydirigubbakcemile3
hep hayalimdi kız kulesine gitmek nasipte orda teklif almakta varmış

askımd kızkulesine götürckmiş bni ama vapur tekne yat türü denizde giden araclardan koktuum içn vazgeçmiş
ama bizimki değişik sanırım çoğunluk kız kulesinde alıo teklif zemuszemus

ya benimki bi enteresan teklif oldukaydirigubbakcemile2 yani öle bi sewgililik dönemi yaşayıp sonunda ewlilik teklifi gelmedi.. üniwersiteden en iii arkadaşımdı 2 yıldır..ama son 1-1.5 yıldır arkadaşlık olmaktan çıkmış onun hisleri, tabi ben bi haber takılıorm öle kankim die:kedi: bigün bi arkadaşa kawaltıya gittik ben yumurta yapıodum karşımda oturuodu koltukta.. ayağa kalktı yanma geldi kulağıma doğru eğildi, tabi ben kanki ayaklarında noldu nan? dedimkaydirigubbakcemile3 şöle bi baktı we "benimle ewlenirmisin" dedi, ne yumurta kaldı ortada ne kahwaltı kendime gelemedim bi süre:roflol: sonra 3-4 hafta boyunca kabul ettirmek için ikna etmek için yapmadığı kalmadı.. en sonunda "ewet"dedim, iyikide demişim 4 yıldır beraberiz 1 yıldır nişanlıyız seneyede ewlenioruz inşşopuyorumnanaktan

benimkisi çook güzeldi. beni hiç evine çağırmamıştı bugüne kadar. ilk defa bana gelir misin dedi. şaşırdım ben de tabi. bana tlf ile tarif etti evini. eve gittim kapı açıktı. içeriye girdim. yerde mumlar yanıyor, ok işareti yapılmış hemen yandaki odayı gösteriyor. odaya girdim bir de baktım ki benim adım yazıyor yerde tabi yine mumla yazmış, yanıyor mumlar, etrafında güller var. sevgilim de odada. çok heyecanlandım o an ve boynuna sarıldım. sonra yüzüğü çıkardı,eğildi ve benimle evlenir misin dedi. cevap veremedim o an. boynuna sarıldım ve sonunda evet dedim.

ya ne romantik valla ama benim bunları yaşamam için hiç bi yamuğunu görmediğim çok güveneceğim biri olmalı kii bende çağırdı mı hiç bi korkum olmadan gidebileyim ama bi sorunum var ki güvenemiyorum kimseye kızlaaar acaba evde kalır mıyım kimseye şans vermiyorum sevemiyorum(

ben evlenme teklifi almadım..nasıl oldu bilmiyorum ama almadan evlendik:)) evimiz şöyle olsun,düğün böyle olsun derken birden birbirimiz ile evlenmişiz

Ayy bu çok güzelmiş yaaa :gitme:

Ben sevgilimle üç senedir çıkıyorum ve nerdeyse her Allah'ın günü biz ne zaman evleneceğiz dediğimiz için evlilik teklifinden hiç umudum yok, muhtemelen seni istemeye ne zaman gidelim falan der mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…