benim çokk güzeldi.bana göre tabi:)
bu 2.görüşmemmizdi (yurtdışında çalıştığı için)
akşam içn izin al bi yere gidicez dedi ii dedim
buluştuk kadıköyde taksiye bindik üsküdar sahile dedi
anlar gibi oldum ama bişeyde sormadım indik kız kulesinin önünde
aşkım rez.yaptırmış tekne geldi aldı akşam yemeği fln hala bişey demiyor ama
eli ayağı titriyor garibimin heyecandan:)en son tatlı yiyelim dedi bi baktım deniz kabuğu gibi bişey çiçekler veeeeeeee pırlantaaamm:))bide nott nese konuştu dedi kadınım olurmusun die
tabii benn boynuna atladımmmm ve ayaklarım yerde değil artık.....haftaya da nişanlanıyoruz:))
benim çokk güzeldi.bana göre tabi:)
bu 2.görüşmemmizdi (yurtdışında çalıştığı için)
akşam içn izin al bi yere gidicez dedi ii dedim
buluştuk kadıköyde taksiye bindik üsküdar sahile dedi
anlar gibi oldum ama bişeyde sormadım indik kız kulesinin önünde
aşkım rez.yaptırmış tekne geldi aldı akşam yemeği fln hala bişey demiyor ama
eli ayağı titriyor garibimin heyecandan:)en son tatlı yiyelim dedi bi baktım deniz kabuğu gibi bişey çiçekler veeeeeeee pırlantaaamm:))bide nott nese konuştu dedi kadınım olurmusun die
tabii benn boynuna atladımmmm ve ayaklarım yerde değil artık.....haftaya da nişanlanıyoruz:))
benimkisi çook güzeldi. beni hiç evine çağırmamıştı bugüne kadar. ilk defa bana gelir misin dedi. şaşırdım ben de tabi. bana tlf ile tarif etti evini. eve gittim kapı açıktı. içeriye girdim. yerde mumlar yanıyor, ok işareti yapılmış hemen yandaki odayı gösteriyor. odaya girdim bir de baktım ki benim adım yazıyor yerde tabi yine mumla yazmış, yanıyor mumlar, etrafında güller var. sevgilim de odada. çok heyecanlandım o an ve boynuna sarıldım. sonra yüzüğü çıkardı,eğildi ve benimle evlenir misin dedi. cevap veremedim o an. boynuna sarıldım ve sonunda evet dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?