Kız İsteme Evlenmemize ne benim ailem nede onun ailesi fırsat vermiyor :(

Bs9085

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
8
0
86
34
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.Günlerdir kendi kendimi yiyorum.8 senelik bir ilişkim var.Birkaç ay önce aileler tanıştı fakat benim ailem birazda haklı olaraktan hiçbirşeyi aceleye getirmek istemiyor.Ortada bir ev meselesi var.Sevdiğimin ailesi kentsel dönüşümden yararlandı.Evleri yıkılıp tekrar yapıldı.60 bin lira kredi çekildi sevdiğimin üstüne ve çalışmayı sevmeyen bir kayınpederim var.Benim ailem bu evin satılıp yada birşekilde para bulunup 60 bin lira kredi borcunun üzerimizden alınmasını istiyor.Fakat sevdiğimin ailesi oralı olmuyor.Senelerdir erkek arkadaşım bakıyor eve kız kardeşini evlendirdi erkek kardeşini okuttu.Fakat annesi bile ne maddi nede manevi destek olmuyor ne olacak böyle bilmiyorum SİZCE NE YAPMALIYIM?

bu kadın ana değil deniz anası 60 milyarı yeni evlenen biri nasıl ödeyecekmiş yuh yani vicdansızlığa bak nişanlın kaç lira maaş alıyoda böyle kaynana olcak borcu size atıyo

Bu ne yahu. Kolesı olmuş ailesinin cocuk yazık.. Ailen bir aksam çay içmeye davet etsinler ailesini ve erkek arkadasını.bu konu uzun uzadıya enine boyuna konuşulur cozume kavusturulmaya çalışılır. Bi arada evlenınce sanırım aynı apartmanda oturacaksınız ama maddi manevi yönden ailesi ogullarından destek beklıyo olacaklar mumkün olduğunca uzakta oturun

Evet malesef durum bu.Çağırdık tanışmaya geldiler bizde gittik ama hep laylaylom iki kez biraraya geldiler ikisinde de konuyu hiç açmadılar sanki biz komşularıymışız çaya gitmişiz gibi sohbet edip uğurladılar bizi :26: aynı apartmanda oturmam onlarla kesinlikle uzak bir yerde oturucam ne maddi ne manevi huzur bırakmazlar

konuyu açmayacaksa ne diye geliyolar tanuşmaysa tanışılmış işte çok ayıp yaaa bu erkek anaları ne sanıyo kendini hangi hakla insanları rencide ediyolar sevgilinle konuş tavrını koy artık bi isim koysunlar çok ayıp uzadıkça daha çok sorun olur

bu kadın ana değil deniz anası 60 milyarı yeni evlenen biri nasıl ödeyecekmiş yuh yani vicdansızlığa bak nişanlın kaç lira maaş alıyoda böyle kaynana olcak borcu size atıyo
Aynen öyle deniz anası Öbür çocukları destek olup ödeyecekmiş sıkışınca çaresine bakacakmış mı mış mış aslında çok sıkıntıdayız yani bizim aramızda hiç sorunumuz yok ama bu aile durumu bizi çok yıprattı

Durum vahim gerçekten, bu konu da senin yapabileceğin birşey olduğunu sanmıyorum. Ailen işin içine girecek başka yolu yok gibi duruyor. Ama bir yandan da, kız ailesi olarak "ne olacak bu işin sonu, gidip geliyoruz ama adını koyalım şu bu" deseler o da yakışık almaz gibi. Erkek arkadaşın ne diyor bu duruma?

Bir de bugün böyle, ileride de sizden maddi yardım beklerlerse evinde huzurun kaçmasın.

Ailem ilerisini düşürek istemiyor.Ama erkek arkadaşım her anlamda çok iyi çok çalışkan biri.Onu kaybetmek hiç istemiyorum.Ama ailemde dediğiniz gibi karışsa bi türlü karışmasa bi türlü o yüzden onlarda bende sadece geriliyoruz asıl top sevdiğimde

bence bi an önce o borcu üzerinden atıp evlenmeye bakın. evlenince de ailesini evine çok yaklaştırma. kendi aileni de eşin olacak insan ikna edebilir ortada böyle bi durum varsa. ikiniz istiyosanız çabalarsanız olur. ama yuva kuracaksınız. once o borctan kurtulun.

Yazık yani size , ne kadar utanç verici aileler var Allah sabır versin ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…