evlenmemek için sebepler

Neden evlenmek istemiyorsunuz? Evliliğe sadece bir imza olarak baksanız? Aynı evde yaşamak mı istemiyorsunuz, ceketimi alıp çıkamam evli olunca mı diyorsunuz. Sonuçta ailesi ile bile tanışmışsınız. Benim baya baya formalite icabı evlenen arkadaşlarım var sırf aile büyükleri sussun diye. Aynı evden çıkıp nikah yapıp akşam aynı hayatlarına devam eden. Sizi bu kadar geren tam olarak nedir evililikle ilgili?

bundan sonra ponçiğim diyeyim mi ona ☺ ya tabii ki de ponçiğimin yanında herif demiyorum:) ama bi ortamda ondan bahsederken herif demeyi seviyorum.

ayrıca konumuz bu değil yahu :) çözüm :)

hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

arkadaşlar biz en başta evlilik istemediğimizi zaten belirttik birbirimize. onayladık da. e şimdi bu konuları açması bana haksızlık değil mi?

İyi de canım aslında gidişatı bozan erkek kişisi. Çünkü en başta evliliğe bakış açıları aynıymış.

Ayy ifşa oldum

O da doğru aslında. Ama ne bileyim yıllar süren ilişkinin ardından hep evlilik gelir ya formalite de olsa gidişat o yönde olacakmış gibi düşündüm bi an.

25ten önce evlilik bana da öcü gibi gelirdi.Şu an 26 yaşındayım ve evlilik fikrine yavaş yavaş alıştım.30 yaşına doğru istediğim kişiyle nasip olursa evlenmek isterim.Belki ileride fikrin değişir senin de.Evlilik zorunluluk değil tabi evlenmek için evlenilmez.Ama senin durumunda niye evlenmek istemez ki insan?Yani yok fikrim değişmez diyorsan da ayrıl tabi.

Herif demeniz benide cok rahatsiz etti. Adam sizden karı diye bahsetse hosunuza gitmesdi sanirim. Evlilik konusuna gelince anlattiginiz kadariyla mukemmel bir es olacak adamla berabersiniz ve siz evlenmek istemiyorsunuz. Bence ayrılın en azindan adam baska birilerini mutlu etsin

bu dediğinizi ben de düşğndüm. ama başkası onu çok üzer diye düşünüyorum hep. evet bu durumda ben de onu üzüyorum ama sanki başkası çok daha çok üzer. bırakamıyor insan işte. iki buçuk yıldır tek bir kavgamız bile olmadı. kavgayı geç içimde en ufak bi dargınlık bile bırakmadı. gel de bırak bunu. bakın tüm bunlara rağmen evlilik resmen hayattan soğutuyor beni.

hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.

arkadaşlar biz en başta evlilik istemediğimizi zaten belirttik birbirimize. onayladık da. e şimdi bu konuları açması bana haksızlık değil mi?
Valla öyle ama insanlar değişir. O da değişmiştir. Evlilik istemesi doğal

sevgi de yetmiyor bazen.
yok yok yetiyor.
dert değil benimkisi zaten. şükürler olsun. ufak bi sorun. inş tatlıya bağlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…