• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeme 1 sene var kurtulabilir miyim

Bende ondan şüphelendiğim için doktora gittim 2 hafta önce ultrasonla bakan kişi kist vs bişey olmadığını herseyin normal olduğunu söyledi sonucu tam olarak öğrenmek için kadın doğum doktoruna tekrar randevu aldım peki hormon bozukluğunun olup olmadığı bu çekilen ultrasonla anlaşılır mı bilginiz varmı adetlerimde çok düzenli ama emin olamıyorum
Yok ultrason sadece belli etmez. O kist, yumurtalık vs için. Kan tahlili yaptırman lazim. Erkeklik hormonuna da baktir.

Bende de çok tüy var :olamaz:
Siz hormonlarınıza falan baktırın tabi ama hormonlarla Alakası olmuyor genelde genetik yapı.
Annemde çokmuş. Bende de var. Çok sinir bir durum çok.
Sağlık sorunlarım var o yüzden erteledim hep bende kurtulmak istiyorum. Sağlık sorunları yüzünden çok alerjik bir yapım var. O yüzden hangisi bana uygun olur bilemiyorum.
Siz iğneli olanı yaptırın. O kesin çözüm diyorlar.
Yapıp bitirince ferahlamış hissedersiniz. Özgüveniniz çok artacak.

Bende de çok tüy var :olamaz:
Siz hormonlarınıza falan baktırın tabi ama hormonlarla Alakası olmuyor genelde genetik yapı.
Annemde çokmuş. Bende de var. Çok sinir bir durum çok.
Sağlık sorunlarım var o yüzden erteledim hep bende kurtulmak istiyorum. Sağlık sorunları yüzünden çok alerjik bir yapım var. O yüzden hangisi bana uygun olur bilemiyorum.
Siz iğneli olanı yaptırın. O kesin çözüm diyorlar.
Yapıp bitirince ferahlamış hissedersiniz. Özgüveniniz çok artacak.
Evet çok haklısınız sinir bozan bi durum başkalarına bakıyorum hiç uğraşmıyorlar böyle şeylerle bense hem maddi hemde manevi yönden yıpranıyorum ama olsun diyorum bi kere geldik şu dünyaya kurtulup mutlu olmak için göze alırım diyorum yinede😊 bide an can alıcı kısmı annemde ve Babamda çok az tüy var özellikle annem sıfır kılsız diyebilirim inşallah tüm böyle sorunları olan kişiler olarak kurtuluruz en kısa sürede🤲

Hangi marka aldınız? Ne kadara aldınız ? Birde kullanırken can acıtıyormu
Ben braun markasininkini aldim. Philipsin tutma sekli ve uygulamasi bana kolay gelmedi. Benim aldigim makine cilt tonuna gore isik atim gucunu ayarliyor. Oyuzden acitmiyor.
Sadece bir kez yerimden ziplatacak kadar acitti. 😂Onda da benim hatam vardi. Lazer yaptigim bolgede kil kalmis fark etmemisim. Jilet ile gozden kacirmadan guzelce temizlemek gerekiyor oncesinde. Bunun haricinde rahatsiz edici bir aci olmadi..

Sizin icin baktim ben 1399 TL. Ye hediyesi ile birlikte almisim. Ama suan ayni urun, hediyesiz bir sekilde 1799 TL :KK43:
Screenshot_20190925-033140_Samsung Internet.jpg Screenshot_20190925-032748_Samsung Internet.jpg

Ben braun markasininkini aldim. Philipsin tutma sekli ve uygulamasi bana kolay gelmedi. Benim aldigim makine cilt tonuna gore isik atim gucunu ayarliyor. Oyuzden acitmiyor.
Sadece bir kez yerimden ziplatacak kadar acitti. 😂Onda da benim hatam vardi. Lazer yaptigim bolgede kil kalmis fark etmemisim. Jilet ile gozden kacirmadan guzelce temizlemek gerekiyor oncesinde. Bunun haricinde rahatsiz edici bir aci olmadi..

Sizin icin baktim ben 1399 TL. Ye hediyesi ile birlikte almisim. Ama suan ayni urun, hediyesiz bir sekilde 1799 TL :KK43:
Eki Görüntüle 2539317 Eki Görüntüle 2539318
Teşekkür ederim 😊

Back