Selam . İğneli ve lazer yaptırdım bu konuda biraz tecrübeliyim ,iğneli “kesin çözüm” tek seansta bile tüylerin %30 u tamamen ölüyor . Ve birdaha çıkmıyor , 3-4 seansta yüzümdeki göbeğimdeki ,koktuk altımdaki tüylerden kurtuldum Allahıma bin şükürler olsun
6 sene önce yaptırdım bir daha da asla çıkmadı ,esmerim ,tüylerim kıl gibi ve siyah renkti ,burda iğneliyi yapacak uzman çok önemli iğneyi tam kıl köküne getirecek kadar işinde usta olmalı, kıl köküne denk getiremezse işlem başarısız olur boşa yaptırmış olursunuz ..iğneli ile tüm vücudun bitmesi hem çok uzun zaman alır hemde dakika hesabı para ödendiğinden çok masraflı olur.önce lazerle 5-6 seans kabası alınıp kalanların iğneli ile alınması çok daha mantıklı ve hesaplı olur .
Bacaklarıma ve özel bölgeme lazer yaptırdım .bacaklarım %90 bitti bir daha da asla çıkmadı,kalan %10 diz kapaklarında(eklem yerleri en zor sonuç veren yerler) ve beni rahatsız etmeyecek kadar ince tüyler .
Özel bölgeme7 seans yaptık%70 azaldı bu da benim için bulunmaz nimet ,kalanı kendim hallediyorum
daha fazla seans yapmak istemedi başkası olsa para kazanmak için yapardı üreme bölgesi olduğu için daha fazla zarar vermek istemedi gittiğim bayan
2 tür makina var,biri diyot diğeri Alexandrite . Diyot en son teknoloji buz başlıklı ,daha az acı veriyor ve hem ince hem kalın tüyleri görüyor .
Alexandrite daha eski teknoloji acı veriyor beyaz tenli , tüyleriniz koyu ise çok işe yarıyor ..
Yaptıracağınız yere makinanın hangisi olduğunu muhakkak sorun .
Kıl sorunu çözümsüz değil yani ,güvenilir bir yere yaptırırsanız kurtulabilirsiniz dert eymeyin .sevgiler ,mutluluklar ..