Anlamadımahahha ne kadar komik bir konu, izleyelim bakalım biraz. ama bu başlığı savunanlarla onların çocukları ve kan bağı olan kimselerle benim hiçbir akrabamı karşılaştırmasın Allah :) o kadar diyorum yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlamadımahahha ne kadar komik bir konu, izleyelim bakalım biraz. ama bu başlığı savunanlarla onların çocukları ve kan bağı olan kimselerle benim hiçbir akrabamı karşılaştırmasın Allah :) o kadar diyorum yani
boşver tatlım. ne çektiniz be tabulardan diyorum Vafiye teyze tonlamasıyle okuyabilirsen ne güzle olurAnlamadım
kim ne konuda büyük konuşursa tamda oradan sınanır. belliki seninde mevzu bu haydi hayırlı işlerO evlilik biter valla
şu tipler ayağımıza takılmasa ilerleyeceğizBide günah diye bişey var canım
Ensest sorun değil zar sorun anlıyorum sizi..Evet kocam akraba biz beraber büyüdük kiminle konuşuyordu kimünle arkadaş çevresini tanıyorum kocam evlenmeden önce telefonu hep bendeydi ve biz severek evlendik hiç kız arkadaşı olmadı ve en sevdiği kişi benim ilk aşkıyım ben ona güveniyorum
Yürrü ilerle S***** G** (Defol) beşu tipler ayağımıza takılmasa ilerleyeceğiz
Kalsın Allah bu kafaların eksikliğini vermesin sen yürü git beYıl 2023 oldu neredeyse.. hala kaldı mı diyordum bu kafalar, kalmış
Ha bi de desinler, en iyisinin dayısı kolundan tutup eskorta götürdü 18 inde, bunların önünde neden bu kadar boynunuzu eğiyorsunuz ya deliricem.Hiç eşin birşey demedimi yani
Ha bizim onlara güvenmemiz gerekmiyor yani.Yok kızlık zarı önemli kızlık zarı olmazsa eşin sana güvenmez
Bence siz nişanlınızın başkası ile sevişme ihtimalini düşündükçe çıldırıp , bunlar seviştiğini nasıl saklıyor diye yöntem öğrenmek üzere kendini kadın forumlarına atan bir Mahmut abisiniz, rapor ettim bakalım ne çıkacak.Kalsın Allah bu kafaların eksikliğini vermesin sen yürü git be
BendeBence siz nişanlınızın başkası ile sevişme ihtimalini düşündükçe çıldırıp , bunlar seviştiğini nasıl saklıyor diye yöntem öğrenmek üzere kendini kadın forumlarına atan bir Mahmut abisiniz, rapor ettim bakalım ne çıkacak.
Ben evliyim canımBence siz nişanlınızın başkası ile sevişme ihtimalini düşündükçe çıldırıp , bunlar seviştiğini nasıl saklıyor diye yöntem öğrenmek üzere kendini kadın forumlarına atan bir Mahmut abisiniz, rapor ettim bakalım ne çıkacak.