- 20 Ocak 2010
- 45.218
- 153.092
- 43
Hadiya bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi olduYok kızlık zarı önemli kızlık zarı olmazsa eşin sana güvenmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadiya bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi olduYok kızlık zarı önemli kızlık zarı olmazsa eşin sana güvenmez
Kapı orada babyYok kızlık zarı önemli kızlık zarı olmazsa eşin sana güvenmez
Valla bizüm bu doğu tarafı öyle kızlık zarı olmazsa güvenmezlerKapı orada baby
Abla senin neyi savunduğunu anlamadım ben. Zar önemli mi önemsiz mi? Mesajlarında ironi mi yapıyon ne yapıyonValla bizüm bu doğu tarafı öyle kızlık zarı olmazsa güvenmezler
Zar önemli diyorum benAbla senin neyi savunduğunu anlamadım ben. Zar önemli mi önemsiz mi? Mesajlarında ironi mi yapıyon ne yapıyon
Nasılsen bu evliliğe 1-0 önce başlamışsın bile....
Neden önemli olsun ki? Tamam çevren öyle düşünebilir ama sen değiştirmelisin düşünceni. Erkekler istediği gibi seks yaparken neden kadınlar kısıtlanıyor? Neden kadınların namusölçeri var da erkeklerin yok? Olaya böyle baksanaZar önemli diyorum ben
Tmm da bizim şöyle bişeyimiz var biz ilişkiye girsek evlilik dışı hamile kalabilme sorunumuz var ama erkekler ilişkiye girse onlarda hiçbir detayı yok bu sefer kızlık zarı olmazsa bütün kadınlar evlilik dışı hamile kalırlar çünkü herkes ben özgürüm der bu doğurup mahalleye atan kadınlar ne çocuğu evlilik dışı çocuğu yani anlatmak istediğim budurNeden önemli olsun ki? Tamam çevren öyle düşünebilir ama sen değiştirmelisin düşünceni. Erkekler istediği gibi seks yaparken neden kadınlar kısıtlanıyor? Neden kadınların namusölçeri var da erkeklerin yok? Olaya böyle baksana
E korunma diye bir şey var.Tmm da bizim şöyle bişeyimiz var biz ilişkiye girsek evlilik dışı hamile kalabilme sorunumuz var ama erkekler ilişkiye girse onlarda hiçbir detayı yok bu sefer kızlık zarı olmazsa bütün kadınlar evlilik dışı hamile kalırlar çünkü herkes ben özgürüm der bu doğurup mahalleye atan kadınlar ne çocuğu evlilik dışı çocuğu yani anlatmak istediğim budur
Bide günah diye bişey var canımE korunma diye bir şey var.
Erkeğe de günah. Onu diyorum işte erkek yaparken günaha sevaba takılmıyor. Kimse yargılamıyor. Ama kadın yapınca namussuz oluyor. Dini konuşma yasak ama şunu söylemeden geçemicem İslam'da kızlık zarı diye bir şey yok. Allah kadınlar evlenene kadar zarlarını korusun diye bir emir vermemiş. Zinaya yaklaşılmasın demiş ve bunu her iki cinsiyete söylemiş. Zar vs olayları bize başka kültürlerden gelen yobazlık.Bide günah diye bişey var canım
Bu yüzden batı tarafına doğru yaşamaya çalışıyoruzValla bizüm bu doğu tarafı öyle kızlık zarı olmazsa güvenmezler
Ablacım senin dediğin şey zina oluyor. O konu ayrı. Ben olayın zar tarafındayım. Önemli vs değil onu anlatmaya çalışıyorumBen kendi şahsıma söylüm eşim bir başkasıyla ilişkiye girse ona asla güvenmem yani benimde ilişkiye girmem eşim bana güvenmez
1 olan eşin ,0 sensin tatlım:)yahu neyin kafasındasın Allah aşkına, kocan sana kimseyle yatmadım diye delil sunuyormuda sen takıldın buna.sen kendini biliyorsan sorun ne? baktın kan gelmedi rahat ve öz güvenli şekilde kocanla konuşursun.yok dr gidelim falan demeyeceksin heralde.bi rahat ol,anın tadını çıkar..Z
Nasıl
Evet kocam akraba biz beraber büyüdük kiminle konuşuyordu kimünle arkadaş çevresini tanıyorum kocam evlenmeden önce telefonu hep bendeydi ve biz severek evlendik hiç kız arkadaşı olmadı ve en sevdiği kişi benim ilk aşkıyım ben ona güveniyorum1 olan eşin ,0 sensin tatlım:)yahu neyin kafasındasın Allah aşkına, kocan sana kimseyle yatmadım diye delil sunuyormuda sen takıldın buna.sen kendini biliyorsan sorun ne? baktın kan gelmedi rahat ve öz güvenli şekilde kocanla konuşursun.yok dr gidelim falan demeyeceksin heralde.bi rahat ol,anın tadını çıkar..