Evlenmeli miyim yoksa evlenmemeli miyim? Hangisi doğru olur? Ne yapmalıyım bu durumda?

zencefillikurabiye0

😎
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
25
5
İyi geceler kızlar. Ben burada yeniyim daha. Bir şey sormak istiyorum. Bir sevgilim vardı aşıktım ona ayrıldık ama unutamadım. Bana aldığı şeyleri atamadım hala kullanıyorum. Fotoğraflar var. Hiç kimseyi böyle sevmedim. Ondan sonra kimseyi sevemiyorum. Bazen ağlıyorum. Annem evlenmemi istiyor, yalnız kalma ileride diyor, torun istiyor. İş arkadaşının oğlu beni istiyor. Annemde evet de diyor. Ama kararsızım. Adam çok iyi biri, doğru dürüst biri. Aileside öyle. Ama sevmiyorum kızlar hiç bir şey hissetmiyorum ona karşı. Evlenirsen daha kötü olurum diye korkuyorum. Onunla nasıl yaşarım? Onuda üzmek istemem. Hayatını mahv etmek istemem. Bu arada yaşım 32 yakında 33 olacak. Ne yapmalıyım? Sevmediğin biriyle evlenmek doğru mu? mantıklı mı? Bir akıl verin. Yalnız kalmaktan da korkuyorum. Sonradan sevmek mümkün mü? bence hayır. Siz ne düşünüyorsunuz?

Oncelikle anilari fotolari esyalari atin eskiye dair
Ne zamana kadar boyle yasanir ki?
Kendinizi sifirlamazsaniz uzerine katamazsiniz
Sirf yalniz kalmamak icin evlenip baskasinin basini yakmayin
Adam cevap bekliyorsa bi sure kafami toplamam lazim evlilik icin diyip süre isteyin
Ama yok ben ömür boyu exin anilarini yasaticam diyorsaniz birakin adam kendi yoluna gitsin

Tanımadığınız adamın dogrulugu dürüstlüğü ve iyi biri olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Dışarıdan 255262 kişinin iyi biri dediği insan ilişki içinde bambaşkaydı olabiliyor. Milletin demesiyle ya da uzaktan bakmayla iyi mi kötü mü bilemezsiniz.
Adam da sizi sevmiyordur zaten ne paylaştınız ki sevsin? O da iyi kız diyorlar diye çocuk yapmak için evlenmek isteyen adamın biri yani mutlu olur musunuz belli olmaz.

Evlilik 2 gün görüş 2 gün uzaklaş olayı değil ki. Her anınızda yanınızda olacak, hadi bir gün katlandınız iki gün görmediniz üçüncü gün gözünüze batmayacak mı, atıyorum bir yemek yiyişi. Ki insanın en sevdiği bile batarken?
Tabii ki de evlenmemelisiniz.

Tüm fotoları hemen şimdi silin baktıkça bağlanırsınız çünkü, iş arkadaşının oğluyla da bi kahve için hemen evlenecek değilsiniz ya kafanız dağılır belki elektirik alırsınız

İyi geceler kızlar. Ben burada yeniyim daha. Bir şey sormak istiyorum. Bir sevgilim vardı aşıktım ona ayrıldık ama unutamadım. Bana aldığı şeyleri atamadım hala kullanıyorum. Fotoğraflar var. Hiç kimseyi böyle sevmedim. Ondan sonra kimseyi sevemiyorum. Bazen ağlıyorum. Annem evlenmemi istiyor, yalnız kalma ileride diyor, torun istiyor. İş arkadaşının oğlu beni istiyor. Annemde evet de diyor. Ama kararsızım. Adam çok iyi biri, doğru dürüst biri. Aileside öyle. Ama sevmiyorum kızlar hiç bir şey hissetmiyorum ona karşı. Evlenirsen daha kötü olurum diye korkuyorum. Onunla nasıl yaşarım? Onuda üzmek istemem. Hayatını mahv etmek istemem. Bu arada yaşım 32 yakında 33 olacak. Ne yapmalıyım? Sevmediğin biriyle evlenmek doğru mu? mantıklı mı? Bir akıl verin. Yalnız kalmaktan da korkuyorum. Sonradan sevmek mümkün mü? bence hayır. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bence mümkün. Evlilik sevgiyle değil saygıyla ilerliyor

Tanımadığınız adamın dogrulugu dürüstlüğü ve iyi biri olduğunu nereden biliyorsunuz ki? Dışarıdan 255262 kişinin iyi biri dediği insan ilişki içinde bambaşkaydı olabiliyor. Milletin demesiyle ya da uzaktan bakmayla iyi mi kötü mü bilemezsiniz.
Adam da sizi sevmiyordur zaten ne paylaştınız ki sevsin? O da iyi kız diyorlar diye çocuk yapmak için evlenmek isteyen adamın biri yani mutlu olur musunuz belli olmaz.
tanıştım ben kendisiyle görüştük

Doğrusunu bildiğiniz şeyleri neden soruyorsunuz ?
Başkasını severken bir başkası ile evlenmek inanılmaz bir bencillik ve kötülük.
Birileri istiyor tavsiye ediyor diye evlenilmez..
Tekrardan sevip hoşlanabileceğiniz biri gelene kadar bekleyebilirsiniz.

Eski erkek arkadaşınızla ayrildiginiza göre olmayacak bir iliskiymis demekki. Resimlerine bakmak size zarar verir. Silin gitsin

tanıştım ben kendisiyle görüştük

Tanimak derken tanişmaktan bahsetmiyordum. 😶 Bir insani ilişkide tanimak için belli bir zaman lazım sevgili halinde paylaşım yapmak lazım.

İkiniz de birbirinizi tanımıyorsunuz ve sevmiyorsunuz. Adam senin baskasi icin aşk acısı çektiğini agladigini, başkasını düşündüğünü bilse evlenmek ister mi? Görüşür müydü? Mantık evliliği yapacak biri olsa bile bunu istemez bence.
Adam senin içini bilmiyor başkasina aglarken kendisiyle gorustuğunu bilmiyor.
Sen de adamın içinde neler olduğunu bilmiyorsun, tanımıyorsun.

Önündeki maçlara bak Allahaşkına. Ergen de değilsin gelmişsin 32 yaşına. O adam tuttuğun bu yası hak ediyor mu, denyonun tekidir Allah bilir. Hemen toparlan, elini sallasan ellisi. (Ben kendimi hep böyle motive etmişimdir 😂)

Bence tanımalısın. Eskiyi de unut artık. Sevseydi bir yolunu bulur ve kalırdı. Demek ki gitmek istemiş. Ayağı sel başı göl olsun. Önüne bak eşyalara da o kadar anlam yükleme.

X