annesiyle yaşama derim
canım altlı üstlü olsun ama kapın ayrı olsun
ahh ahh eşşek kafam...öyle bir ihtimal yok ...evlenirsek mutlaka birlikte yaşıycaz
Madem bu kadar hersey kafana takiliyor evlenme o zaman nisanli olmak nicin var daha iyi birbirinizi tanimaniz ve düsünmeniz acisindan ilk nisan atan da sen olmassin
bence biraz abartıyosun tamam evlenecek herkeste duygu karmaşası yaşanır ama sen ailenle aynı şehirde yaşasan bile sürekli onlarla olamazsın evliliğin sorumlulukları var onlarada alışacaksın zamanla kendini çok kasma nişanlından ayrılıp başkasıyla evlensende ailenden ayrılacaksın akışına bırak bence
öyle mi dersiniz? aslında bunu düşünüyorum,eğer dşüncelerim zamanla değişmezse kendimi alıştıramazsam mecbur öyle olucak...
o kadar zorki evlenmek. anneden ayrılmak özellikle çok çok zor. birde aynı eve gidecekmişsin ve başka bir şehire. işin çok zor gerçekten. eğer böyle düşünüyorsan çok aşırı bir sevgin yok sanırım nişanlına karşı. ben evlendiğim aileye bir bakıp birde annem aklıma gelince hep ağlarım. birde ilk gece akrabalarım beni bırakıp giderken çok ağlamıştım gelinliğim üstümdeydi o anı hatırlayııncada hala içim burkulur. maalesef insan kendini uzun bir süre kurbanlık koyun gibi hissediyor canım :/ herkes evlenmek zorunda değil evlenince pişman olacağını düşünüyorsan planını hayata geçir derim.
neden canım ne demek ihtimal yok sen istersen mecbur kabul etcek ya ben bu kızları anlamıyorum hele kız aşlelerini hiçç anlamıyorum ya
psikolojik olarak mahfolacağımı düşünüyorum...alışamayacağımdan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?