Evlenmekten Korkuyorum

peki deniyeceğim çok teşekkür ederim desteğin için,herhalde bu akşam erkek arkadaşım çok mutlu olacak gibi geliyor..:))

Biz kadınlar hep güçlüyüzdür yaa...aslında ne kadarda zayıf.hiç destek almadan yürüdüğüm içinde böyle karışıklık yaşadığımın farkındayım,ama hayat mücadelesinde tek kalmak o kadar yoruoy ki,ona bile vakit ayıramadım

İşte yanlış yapıyoruz yıllarca annelerimiz her sıkıntıya sessiz kalıp içlerine atmışlar sonuç psilojik hastalıklar sinir hastası kas sıkışması hiç bi yerde kendini mutlu hissetmeme etrafta örnek çokkk

Teşekkür ederim inşallah,işte risk ve cesarete artık güç yok,yorgunluk var artık,uğraşamaya ve emek vermeye bile derman kalmamış,bazen diyorum ki;özellikle kızım gittiğinden beri mutlu olunca ona ihanet ediyomuşum gibi.belki paronakça ama öle hissediyorum....

Ablacım ben 19 yaşındayım, benim tavsiyelerim seni bağlar mı bilmem ama, yerinde olsam hayatta 2. evlilik yapmam.. İyi düşünmen lazım karpuz değil ki kokladığında iyi olup olmadıgını anlayasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…