• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmekten korkuyorum

ayseee222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
164
21
48
35
Sa hanımlar. Nişanlıyım. Agustostosun 16 17 sinde düğünüm var. Zaman yaklaştıkça evlenmekten korkar oldum.eski hevesim heyecanım kalmadi. Doğru mu yapıyorum doğru insan mi diyorum sürekli. Ben ailemi ciddi manada karşıma alarak çok zor ikna ederek nişanlandık. Çok yıpratıcı süreçti. Halen ailem kabullenmiş değil. Tek çocuğum ailemden farklı şehirde yaşayacagim nisanlimda farklı şehirli. Farklı şehir ve kültür farkından karşı çıkmışlardı.simdi zaman yaklaştıkça aileme karşı suçlu hissediyorum. Onları yalnız tek başlarına bırakmışım vefasiz biri gibi hissediyorum. Nişanlımla maddi konulardan dolayı çok tartıştık yıprattık birbirimizi. Ikimizin ailesi hiç destek olmadı çünkü. Çok zor durumdayım psikoljim alt üst olmus durumda. Normal mi düğüne yakın böyle düşünmem.

Her kuş zamanı gelince yuvadan uçar. Bu doğanın kanunu... Isler ciddi olduğu için sürekli sorguluyorsun ama doğru olduğuna inanmasan karşına alıp nisanlanmazdin

Sa hanımlar. Nişanlıyım. Agustostosun 16 17 sinde düğünüm var. Zaman yaklaştıkça evlenmekten korkar oldum.eski hevesim heyecanım kalmadi. Doğru mu yapıyorum doğru insan mi diyorum sürekli. Ben ailemi ciddi manada karşıma alarak çok zor ikna ederek nişanlandık. Çok yıpratıcı süreçti. Halen ailem kabullenmiş değil. Tek çocuğum ailemden farklı şehirde yaşayacagim nisanlimda farklı şehirli. Farklı şehir ve kültür farkından karşı çıkmışlardı.simdi zaman yaklaştıkça aileme karşı suçlu hissediyorum. Onları yalnız tek başlarına bırakmışım vefasiz biri gibi hissediyorum. Nişanlımla maddi konulardan dolayı çok tartıştık yıprattık birbirimizi. Ikimizin ailesi hiç destek olmadı çünkü. Çok zor durumdayım psikoljim alt üst olmus durumda. Normal mi düğüne yakın böyle düşünmem.
galiba düğüne yakın böyle dusunmen normal. benımde düğünüme 1 bucuk ay kaldı. bende bazen senın gıbı yıprandıgımı dusunuyorum . ama sonra silkeneliyorum nişanlımı evimi düşünüyorumm ancak öyle kendime gelebiliyorum

Aileni zor ikna etmissin onca zorluk çekmişsin normal şu an kafanın karışması haliyle yorulmuş zihnin . Ama sen iyiye odaklan geçer bu düşünceler doldurma kendini .

Ben de nisanimin olacağı gün kacasim gelmişti oradan korkudan. Kendine güven şuan nişanlın ile Aran nasıl yolunda mı hersey

korkunun ecele faydası yok bende korkarak evlendim. ilk 6 ay boşanacaktım nerdeyse. (cicim ayıymış lafta hadi ordan) sonra bir mucize oldu tüm kavgalar bitti. ve iyi ki evlenmişim dedim. aileyi çok takma. artık senin ailen eşin.

Hiiiiçççç öyle düşünme. Temmuzun ortasına doğru düğünüm. Yaşadığın duyguları yaşıyordum taaaa ki az önceye kadar başıma acayip ağrı girdi felaket öfkeliyim anneme. Öğlan teyzemle çaput parçası seçiyorlar evde ki. Kenarınada dantel yapacaklarmış. Benim jeton düşmedi başta.sordum cevap vermediler. Az önce teyzem gidince anneme tekrar sordum utanmadan kendi kafalarına göre cahil cahil işlere kalkışıyorlar neymiş kızlığım gidince çarşaf marşaf batmasın diyemiş. Kan beynime sıçradı. Bide adetlerde o çaputu saklama varmış. Kaçıncı yüzyıldayız yaaa bi kaşık suda boğasım var. Ayıp denen mahrem denen konuların tasası onlara neyse tövbe tövbe

Ben dügünden bir gün önce iptal etmeyi düsündüm "dogru insan mi acaba" düsüncesi yüzünden.
En yakin arkadasim kizdi bana ortada sebep yokken ne iptali diye :D iyiki de iptal etmemisim
Dügünü simdi cok mutluyum

Ben de dualar etmiştim evlenmeyeyim diye. Son 2 gün önce de vazgeçmek istedim yapamadım. Yani kısmet.
birşeyler yanlış gidiyordur sen ondan böyle hissediyosundur. Eğer seni rahatsız eden aileden uzaklaşmaksa eş adayınla konuş. Sıklıkla onları görmeye gideceğini, bağlığını anlat.
Sana en önerim şu : Eğer bu şekilde evlenirsen yani bu deveyi güdeceksen bir şekilde, düşüncelerinle kendini boğma akışına bırak.
Eğer eşinn tavır,davranış veya birtakım huyları seni rahatsız ediyorsa ve gerçekten onu istemiyorsan, şimdi bırak. Milleti düşünme.

Back