• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmek üzere olduğun adam seni “sıkıldım” diyerek yarı yolda bırakması

martini761

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
61
19
38
30
2 yıldır çıktığım bir sevgilim vardı,
dün akşam itibariyle bana ayrılmak istediğini söyledi. Nedeni “sıkılmış”. Halbuki daha 3 gün önce babanla konuşacağım söz keselim, annemle yüz yüze görüşmen gerekiyor, seni çok seviyorum gibi kelimeler sarf ediyordu.
Tabiki tepkimi gösterdim ve dünden beri engelli bende, çünkü söyledikleri çok can acıttı fakat niyeti bu kadar ciddi olan bir insanın derdi ne olabilir ? Engellediğimden beri 5 kere aradı çıkmadım. Ardından okkalı bir mesaj attım ve hala dönmedi.
Ne olabilir, aldatma söz konusu değil.
Ama derdi ne, ne yapmam gerekir ?
Teşekkürler kızlar 😘

Çok mu sık tartışıyordunuz ki?
Eğer öyleyse bu durum bunaltmıştır diyeceğim. Durduk yere sıkıldım deyip ayrıldıysa, sevgisini bitirecek, soğumasına sebep olacak şeyler olmuştur. Bir tavrın, hareketin olabilir belki. Ya da üzgünüm ki başkası olabilir.

Aldatma söz konusu değil demişsin. Nasıl eminsin bu kadar?
Sanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleri

Sanmıyorum bana konum atıyordu yani nerde ne yapıyor biliyordum, birde madem bitirmek istiyor neden hala ısrarla arıyor, engellediği halde engeli kaldırıyor benim kafam almıyor bu erkekleri
Size neden konum atması gerekiyordu ki? biri bana konum atsa asil o zaman şüphelenirim hem konum atinca yaninda kim var bilemezsiniz ki? gelmeyeceğinizden eminse atabilir pekala...ikinci bi kisi olmadan ve baska bi sorun da yoksa ayrilmasi pek mantikli değil bende bi baskasini bulmus ya da en azindan faaliyete gecmese de aklını karıştırmış diye düşünürdüm

Çok mu sık tartışıyordunuz ki?
Eğer öyleyse bu durum bunaltmıştır diyeceğim. Durduk yere sıkıldım deyip ayrıldıysa, sevgisini bitirecek, soğumasına sebep olacak şeyler olmuştur. Bir tavrın, hareketin olabilir belki. Ya da üzgünüm ki başkası olabilir.
Evet ne yazıkki, onun tavırlarını çok eleştiriyordum. “Neden yazmiyorsun, neden çıkmadın telefona, kim o?” Tarzı. Seni seven birisine bu kadar yüklenmen normal değil. Seni bekliyorum sen hala sürekli beni eleştiriyorsun bir beğenemedin gibi laflar etti. O söyledikten sonra hak verdim ve suçumu kabul ettim hatta özür diledim fakat nuh diyor peygamber demiyor “istemiyorum” diyor. Tartışmanın sonunda beni engelledi fakat 20 dakika sonra engeli kaldirdi ve tam dün geceden bugüne 5 kere aradi cikmadim. Mesaj attim hala geri dönmedi.

Size neden konum atması gerekiyordu ki? biri bana konum atsa asil o zaman şüphelenirim hem konum atinca yaninda kim var bilemezsiniz ki? gelmeyeceğinizden eminse atabilir pekala...ikinci bi kisi olmadan ve baska bi sorun da yoksa ayrilinmasi pek mantikli değil bende bi baskasini bulmus ya da en azindan faaliyete gecmese de aklını karıştırmış diye düşünürdüm
Kendisi atıyordu ben istemedim.

Sana konum atıyorsa, nerde ne yapıyor biliyorsan adam kendini sürekli kontrol altında hissetmiştir , ben olsam ben de sıkılırım
Ben istemiyordum, aramızda bir kaç kere güven sorunu oldu o yüzden kendisi atıyordu ben istemeden. Hatta ben diyordum sen biliyorsun, sen kendini bilirsin ama yinede yapıyordu

Agirligini koyarda hic biryerden ulasmasina engel olursan iyice burnu surter telefon hattini degistirip uzaklas biraz derim.ozman belki hatasini anlar ozler ve sonu mutlu biter. Yapmisligim var. Ama ben 14 gun boyunca kactim.hattimi herseyimi kirmistim.yakinlarima kadar ulasti. Ozrunu diledi ciccegini cikolatasini aldi ailesini gonderdi.surekli engelleyip engeli acarsan yazarsan aglarsan uzulursenn cevap atarsan sonu yok lackalasiyor. Agirligini koy derim.

Konum atmakta vs sorun yok. Böyle şeyler güven kriteri olmamalı. Ne arkadaşlarim var konum atıp, foto atıp ceviz kıran. Teknolojiye güvenme:) bu arada amacım moral bozmak değil, sadece kimseden bu kadar emin olmamalisin demek istiyorum. Biriyle tanışmıştır, kafası karışmıştır. Soğumuş olabilir. Anlık olarak birşeyi gazına gelmiştir. Herşey olabilir sebep.

Back