- 6 Ağustos 2016
- 768
- 402
- Konu Sahibi disardayagmurvar
27-28 yaşındaki, işini eline almış çiftler ne kadar sürede evlenmeye karar verebilir? Birini ne kadar sürede tanıyabiliriz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27-28 yaşındaki, işini eline almış çiftler ne kadar sürede evlenmeye karar verebilir? Birini ne kadar sürede tanıyabiliriz?
Seyehat edin, birlikte aynı eve geçin, birbirinizin damarına basın, iyiyken herkes iyidir asıl mesele sinirliyken kendini kontrol edebilmekte. Aile yapısı nasıl, birbirlerine nasıl davranıyorlar ilişkileri güvenli mi bunlar da baya yol aldırır.27-28 yaşındaki, işini eline almış çiftler ne kadar sürede evlenmeye karar verebilir? Birini ne kadar sürede tanıyabiliriz?
Tanıstık 4 ay ıcınde evlendik .27-28 yaşındaki, işini eline almış çiftler ne kadar sürede evlenmeye karar verebilir? Birini ne kadar sürede tanıyabiliriz?
Nasıl karar verdinizBi insanı aynı eve girmeden tanıyamassın.
Bazen bakıyorsun insanlar senelerce flört ediyor evlendikten bir kaç ay sonra boşanıyor.
Bazıları çok kısa süre flört ediyor ömür boyu sürüyor.
Ben mesela 1 ay içinde karar verdim / 6 ay içinde evlendim. şükür 10 senedir evliyim
Teşekkürler tavsiye içinDoğan cüceloglunun evlenmeden önce kitabını öneririm orda dikkat etmen gereken hususlari çok guzel anlatmış keşke bende evlenmeden önce okusaydim
Bi kumar oynayacağız yaniİstediğin kadar sevgililik sürecin uzun olsun, aynı eve girmeden tanıyamıyorsun bence