Evlenmek için ideal tanıma süresi nedir?

Tam anlamıyla aynı eve girmeden aileler iç içe geçmeden tanıyamazsınız. Ancak ortalama 1 yıl yeteri kadar vakit geçirmek kaydıyla yeterli olur benim fikrim. Ancak telefondan konuşmak vs bahsetmiyorum. Yiyin için gezin arkadaş ortamınıza sokun,siz arkadaş ortamına girin halini tavrını iyi gözlemleyin. Koca bitmiyor malesef bir heyecana kapılıp çoğunlukla görmezden geliyoruz bazı şeyleri ama sonra telafisi olmuyor.

27-28 yaşındaki, işini eline almış çiftler ne kadar sürede evlenmeye karar verebilir? Birini ne kadar sürede tanıyabiliriz?

Bi insanı aynı eve girmeden tanıyamassın.
Bazen bakıyorsun insanlar senelerce flört ediyor evlendikten bir kaç ay sonra boşanıyor.
Bazıları çok kısa süre flört ediyor ömür boyu sürüyor.
Ben mesela 1 ay içinde karar verdim / 6 ay içinde evlendim. şükür 10 senedir evliyim🤣

27-28 yaşındaki, işini eline almış çiftler ne kadar sürede evlenmeye karar verebilir? Birini ne kadar sürede tanıyabiliriz?
Seyehat edin, birlikte aynı eve geçin, birbirinizin damarına basın, iyiyken herkes iyidir asıl mesele sinirliyken kendini kontrol edebilmekte. Aile yapısı nasıl, birbirlerine nasıl davranıyorlar ilişkileri güvenli mi bunlar da baya yol aldırır.
En az bir sene tanıyın derim

Kavun mu bu koklayalım? Kimi insanı hemen tanırsınız, kimisini seneler geçse tanıyamazsınız kapalı kutudur. Bu işler biraz nasip işi yani.
Kimisi var dünya iyisi eşler anlaşamıyor. Kimisi de var görüyoruz platformda herkes boşanın diyor, ikinci üçüncü çocuğu yapıyor evlilik düzelir ümidi ile..
Şüpheleriniz varsa evlenmeyin. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz.

İnsan kendini hazır hissettiğinde evlenmeli, en doğru zaman bu.
Bir insanı ne kadar zaman geçirmiş olursan ol, ya da ne kadar birlikte yaşamış olursan ol evlenmek başka şey, bir nevi karpuz seçmek ya onca zaman tanıdığın gibi çıkar ya da kelek çıkar. O yüzden tabii ki zaman ver tanı ancak bu zamanın ne kadar sürmesi gerektiğine takılma, kalbin hisseder onu.

Bi insanı aynı eve girmeden tanıyamassın.
Bazen bakıyorsun insanlar senelerce flört ediyor evlendikten bir kaç ay sonra boşanıyor.
Bazıları çok kısa süre flört ediyor ömür boyu sürüyor.
Ben mesela 1 ay içinde karar verdim / 6 ay içinde evlendim. şükür 10 senedir evliyim🤣
Nasıl karar verdiniz 😂

3 saat, şaka şaka :KK70: süreden ziyade geçirilen vaktin niteliği ve kalitesi önemli. Yani öyle mesajlaş, haftada bir cafede buluşup oturmakla bir ömür tanıyamayabilirsin.

X