Evlenmek için bunlar yeterli mi? Hep bir acaba var içimde

Maalesef arkadaşım kadın cinayetleri konusunda derin yaralarımız var ... Ancak ,
Sen o adama aşık değilsin gibi geldi bana sanki sadece düzgün biri olduğu için birliktesin gibi..
Bunu yapma mutsuz olursun , maalesef kafa yapıları uyuşmadan mantık evliliği yapan arkadaşlarım 1 yılını doldurmadan pişmanlık yaşadılar.
Bu şikayetlerini güzel bir dille dile getir, baktın aynı devam ayrıl derim.

Maalesef arkadaşım kadın cinayetleri konusunda derin yaralarımız var ... Ancak ,
Sen o adama aşık değilsin gibi geldi bana sanki sadece düzgün biri olduğu için birliktesin gibi..
Bunu yapma mutsuz olursun , maalesef kafa yapıları uyuşmadan mantık evliliği yapan arkadaşlarım 1 yılını doldurmadan pişmanlık yaşadılar.
Bu şikayetlerini güzel bir dille dile getir, baktın aynı devam ayrıl derim.
Tam tersi 6 yaşımdan beri aşığım sorun da bu. Yoksa bırakırdım evlilik şart değil

Rahatsız oldugunuz konularo kendisiyle konustunuz mu?
Evet. Daha çok vardı ve bir çoğunu düzeltti. Bunları da konuştum. Çaba gösteriyor ama ben mi memnuniyetsizim bilmiyorum.
Mesela tatil planı yap ne istersen onu yapalım diyor bu arada asosyal ama enerjiktir çok eğleniriz. Ben illa sen yap bana sürpriz olsun kafasındayım. Bende de sorun var.

Cinsellik iyiye gitti. Bi ara çok çok iyiydi sonra yine hevesi kaçtı. Hevesi kaçtı dediğim hafta 2 3 oluyor ama öyle çok heyecanlı tutkulu vs değil...

Selamlar
Günümüzde kadınların eski kocaları tarafında öldürülmesi, aldatmalar vs bu kadar artmışken belki de allahtan daha belanı mı istiyorsun diyeceksiniz ama evlilik zor bir karar insan defalarca şüpheye düşüyor.

Sözlüyüm yakında nişanım var. Sözlümle aynı evi paylaşıyoruz 1 yıldır. Ev işlerine yardım eder, hatta beraber yaparız tabi bazen benim yap diye söylemem de gerekiyor ama yapmam demez. Evden işe işten eve. Diyelim ki iş yemeği vs oldu 9'u geçirmez evde olur. Sigara alkol yok. Alkol ara sıra sosyal içicilik. Çoğu zaman onu bile istemez. Beni mıncıklaya mıncıklaya sever, sevdiğini cidden gösteriyor, aşırı ilgilidir. Tutumludur, birine borç verirken bile bana söyler bak haberin olsun diye. Bütçemiz ortak. O da maaşını benim hesabıma atıyor, ek kartı var oradan kullanıyor. Her ay kalanı kenara atıp değerlendiriyoruz.

Gelelim benim sorun ettiğim şeylere. Adam 10'da uyuyor. Sosyal hayatı yok denecek kadar az. Hafta sonu yalvar yakar dışarı çıkarıyorum. O da söylene söylene.

Mesela önümüzdeki hafta izin alıp 3 4 gün bir şeyler yapalım diye konuştuk. Ama organizasyonu vs her şeyi benden bekliyor. Uzak bir yer söyleyince gözlerini deviriyor☹ avrupa yakasında oturuyoruz, öbür yakada bir yere gitmek istediğimde ölü taklidi yapıyor.

Bide okuduğunu anlamıyor. Hep biri anlatsın hazır bilgi olsun istiyor. Bi haber görüp gönderiyorum okudun mu diye soruyorum yook..

İnatçı. Bir şeye hayır dedi mi ölse değişmez fikri.

Cinsel hayatımız başta tutkuluydu sonra kayboldu. O da ben yanaşmasam seyrek olur gibi. Onda da bencil beni pek düşünmez.

Bir de beni annesi ve ablasıyla kıyaslaması var. Annesi her dediğini yapar benden de aynı toleransı bekliyor. Beni ablasına benzetiyor kişilik ve fiziki olarak. Ablası vefat etmiş. Sürekli ikimizin başarılarını kıyaslayıp beni yeriyor. Halbuki rahmetliden daha iyi bir kariyerim var 🤷‍♀️

Bu aralar ben bu sorunlardan şikayet etmesem ballı böreğiz. Ama şikayet edince hemen ne kadar memnuniyetsizsin, senin bu eleştirilerine ömür boyu nasıl katlanacağım vs va başlıyor.

Instagram ve vurdulu kırdılı bir oyunu vardı her gece elinde. Onları da ben sevmiyorum üzülüyorum diye sildi. (sil demedim)

Ailemle arası harika. Ben de onunkilerle iyiyim. İki aile pek görüşmüyor uzaktalar ve kültürel olarak zıtlar ama sorun yaşamadık.

Ben biraz daha gezelim tozalım yeni yerler görelim okuyalım tarzı bir şey istiyordum. Ortak nokta bulamadık bu konularda. Ama çok da hayati sorunlar gibi durmuyor. Ne dersiniz o kadar kusur kadı kızında da olur diyorum acaba hata mı yapıyorum?
Eş değil de kendisine paşam, aslanım diyip her dediğini yapacak annesi gibi birini arıyor. Bu kadar kusur dediğiniz az şeyler değil; elbette herkesin kusurları olur ama çok ortak şeyler yapamayacaksınız ve hep bu duruma üzüleceksiniz, kızacaksınız. Temizliğe yardım etmesi, ailenizle anlaşması güzel durumlar ama sizi pek mutlu edemeyecek gibi duruyor. Bence bir daha gözden geçirin mevcut durumunuzu.

Malesef bu saydıkların yeterli değil... zaten aklında acaba sorusu varsa yeterince sevmiyorsun demektir.. eksi de okumuştum, acaba doğru kişiyle mi evleniyorum düşüncesi diye bir başlık vardı ve şöyle bi entry girilmişti: tamamen içgüdüsel olarak beynin sana bunu düşündürüyor kendi içindeki acabaların buna sebep oluyor yani. Ve köprüden önceki son çıkış iyi düşün derim ☺🤷🏼‍♀️

Selamlar
Günümüzde kadınların eski kocaları tarafında öldürülmesi, aldatmalar vs bu kadar artmışken belki de allahtan daha belanı mı istiyorsun diyeceksiniz ama evlilik zor bir karar insan defalarca şüpheye düşüyor.

Sözlüyüm yakında nişanım var. Sözlümle aynı evi paylaşıyoruz 1 yıldır. Ev işlerine yardım eder, hatta beraber yaparız tabi bazen benim yap diye söylemem de gerekiyor ama yapmam demez. Evden işe işten eve. Diyelim ki iş yemeği vs oldu 9'u geçirmez evde olur. Sigara alkol yok. Alkol ara sıra sosyal içicilik. Çoğu zaman onu bile istemez. Beni mıncıklaya mıncıklaya sever, sevdiğini cidden gösteriyor, aşırı ilgilidir. Tutumludur, birine borç verirken bile bana söyler bak haberin olsun diye. Bütçemiz ortak. O da maaşını benim hesabıma atıyor, ek kartı var oradan kullanıyor. Her ay kalanı kenara atıp değerlendiriyoruz.

Gelelim benim sorun ettiğim şeylere. Adam 10'da uyuyor. Sosyal hayatı yok denecek kadar az. Hafta sonu yalvar yakar dışarı çıkarıyorum. O da söylene söylene.

Mesela önümüzdeki hafta izin alıp 3 4 gün bir şeyler yapalım diye konuştuk. Ama organizasyonu vs her şeyi benden bekliyor. Uzak bir yer söyleyince gözlerini deviriyor☹ avrupa yakasında oturuyoruz, öbür yakada bir yere gitmek istediğimde ölü taklidi yapıyor.

Bide okuduğunu anlamıyor. Hep biri anlatsın hazır bilgi olsun istiyor. Bi haber görüp gönderiyorum okudun mu diye soruyorum yook..

Cinsel hayatımız başta tutkuluydu sonra kayboldu. O da ben yanaşmasam seyrek olur gibi. Onda da bencil beni pek düşünmez.

Bir de beni annesi ve ablasıyla kıyaslaması var. Annesi her dediğini yapar benden de aynı toleransı bekliyor. Beni ablasına benzetiyor kişilik ve fiziki olarak. Ablası vefat etmiş. Sürekli ikimizin başarılarını kıyaslayıp beni yeriyor. Halbuki rahmetliden daha iyi bir kariyerim var 🤷‍♀️

Bu aralar ben bu sorunlardan şikayet etmesem ballı böreğiz. Ama şikayet edince hemen ne kadar memnuniyetsizsin, senin bu eleştirilerine ömür boyu nasıl katlanacağım vs va başlıyor.

Instagram ve vurdulu kırdılı bir oyunu vardı her gece elinde. Onları da ben sevmiyorum üzülüyorum diye sildi. (sil demedim)

Ailemle arası harika. Ben de onunkilerle iyiyim. İki aile pek görüşmüyor uzaktalar ve kültürel olarak zıtlar ama sorun yaşamadık.

Ben biraz daha gezelim tozalım yeni yerler görelim okuyalım tarzı bir şey istiyordum. Ortak nokta bulamadık bu konularda. Ama çok da hayati sorunlar gibi durmuyor. Ne dersiniz o kadar kusur kadı kızında da olur diyorum acaba hata mı yapıyorum?
birlikte yaşamaya sözlendikten sonra mı başladınız?

Benim esimde boyle hemen hemen.degismiyor sadece 1 cocuk yap ve kesinlikle yardim bekleme.ve en meshur cumleside su olacak BAKARIZ.haftasonu cikalimmi dersin BAKARIZ der ve cikmazsiniz.sirf bu yuzden yegenim terkedildi ornegin 1 ay once.kiz demiski ben gezmek istiyorum sen evi seviyosun olmuyor.bitirdi yani.ama ben kocami cok seviyorum idare ediyorum

Yazdıklarınızı dışardan biri gibi tekrar okumanızı tavsiye ederim.
Bence evlenmemek için oldukça yeterli sebepleriniz var.
Şahsen böyle bir ilişkiyi aşkımdan ölsem bile evliliğe taşımazdım.

Selamlar

Yani evlenmis gibisiniz evlilik hayati yasiyorsunuz iste.
Evlenince cokta farkli olmaz ayni devam eder ama cocuk filan olursa o zaman kestiremedim iste..

Buradakilerde bazen çok atıp tutuyor. Kimse 4-4luk değil bu hayatta. Ben de çok sosyal değilim eee sevgilim beni bırakıp gitsin o zaman. Üzerime alindim buradaki cevapları biraz😂 beni endiselendiren şey cinsellik oldu ilişkinizde o kadar. Kıyaslama yapmayan mı var? Tabi hoş değil ama hayat bu herşey hoşumuza göre olmuyor. Ha
sizin ki kıyaslamayi yüzünüze vurmuş. Annesiyle kiyaslamiş. Milletin kocası Adriana limayla kiyasliyor😂😂😂 neyse velhasıl aşıksan vur saza değilsen bas gaza

bence ayrilinca uzulursunuz:duduk:beraber yasamaya alismissinizdir yeni bir iliskiye baslamak zor alismakta zor. organizasyonu kendiniz yapabilirsiniz aslinda bu bir ozgurluk. diger konularda ise konusun duzeltmeye calisicaktir hic ugrasamam derse o durumda ayrilmalisiniz derim.

X