- 15 Nisan 2025
- 7
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi dolukafadoldulafa
Merhabalar. Hesabımı yeni açtım ancak burayı yıllardır takip eden bir kızım. Sizlere bir konu danışmak istiyorum. Evlendiğiniz kişi hakkında ya ben tamamım bu kişi ve ailesi hakkında zerre şüphem yok ve gözüm kapalı evlenirim mi dediniz, yoksa kar zarar yapıp kar marjı fazla cıkarak mı evlendiniz? Kendimle ilgili kısa bir dipnot vermem gerekirse ben bir yıl önce nişandan döndüm. Nişanlanacağım kişiyi de seviyordum ailelerimiz uyumsuzdu vs ve bu uyumsuzluk evlilik yolunu açamadı bize. Şimdi baktığımda iyi ki açmamıs bundan sonra ailelerin ne kadar uyumlu olması kriteri benim için ikinci kriter oldu. Şimdi ise hayatımda yeni biri var üç aydır birlikteyiz beni gerçekten çok seviyor ben de onu seviyorum ama daha cok mantıkla baktığımda hem aileme uygun hem bana hem de derler ya allah seni sana benzeyene saklıyor diye tam olarak öyle biri. Ama sadece artık daha fazla mantık ile bakmaya basladım sevgi kısmında kendimi hızlı bırakamıyorum. O benim travmamla alakalı ama karsımdaki kişi de biliyor bunu. Keza o da benimle aynı dönemde nişan atmıs. O yüzden birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Demem o ki yine de ben onunla ilk bulusmamda aa ben evlenirim ya bununla dememiştim yani o benim ilk bulusmayı pek sallamamamdan da olabilir de… sizin bu konudaki fikir ve deneyimleriniz nelerdir? Bu sefer tüm ilahi ve dünyevi yardım ve fikirleri alıp değerlendireceğim. Gözü kör halde yapılan bir evlilik sonunu bilmediğin tünel gibi geliyor artık.