işte tam da bu yüzden çoğu kadının kızın benle evlenmeden beraber olmak istiyosa sevmiyodur die düşünmesi çok normal demi
hala aynı görüşteyim.erkeğin sevgisinin eksik olduğunu düşünüyorum.eğer gerçekten seviyosa bi sonraki günü düşünür.bunun örneklerini yüzlerce kez gördük.hep; birlikte olup mutlu olan evliliklerden bahsediyosunuz.:uhmeki diğerleri?evlenemeyenler?ölümün ayırdıkları?mutluymuş gibi görünenler? tabiki mutlu olanlarda var.herkes kendi seçimini kendi yapar.ama bizim toplumumuzda hoş karşılanan bi durum değil.bana göre de öyle.zaten evleneceksin niye acele ediyosun ki?bu kadar acil olan ne? bunu anlamıyorumCADIARZU
hala aynı görüşteyim.erkeğin sevgisinin eksik olduğunu düşünüyorum.eğer gerçekten seviyosa bi sonraki günü düşünür.bunun örneklerini yüzlerce kez gördük.hep; birlikte olup mutlu olan evliliklerden bahsediyosunuz.:uhmeki diğerleri?evlenemeyenler?ölümün ayırdıkları?mutluymuş gibi görünenler? tabiki mutlu olanlarda var.herkes kendi seçimini kendi yapar.ama bizim toplumumuzda hoş karşılanan bi durum değil.bana göre de öyle.zaten evleneceksin niye acele ediyosun ki?bu kadar acil olan ne? bunu anlamıyorumCADIARZU
konuya uygun bi yorum oldu vereliniortak katılmıyorum ben ama (herkes aynı düşüncek die bişe yok zatenn görüşünüze saygım sonsuz a.s.) istemekle sewgi eksikliği olmaz die düşünüorum ben yaa, herkes sewdiğiyle birlikte olmak ister içten içe, uygulayıp uygulamamak onlara kalmış tabi.. ama bence doğrudan bi bağlantı yok aralarında..
önce bu yorumu yazdın sen cnmm.sonuna kadar katılıyorum canımvereliniortak.nedir bu avrupaya özenti yaa!..turkbayragiseviyosa bekliycek kardeşim!....sonra ben hamileyim nolcek?terk etti napcem? bırakın bu işleri !...lütfen gerçekçi olun.kızınızın böle bişey yaşamasını ister miydiniz..?:uhm: bunu bi düşünün...
o zaman şöle diyelim.evlilik öncesi birlikte olmak isteyen erkeğin sevgisi eksiktir!......
arkadaşım konuyu herkes istediği yönden ele alabilir tartışma yaratıp konuyu kitletmeyin lütfenkonu başlığını yanlış okudunuz sanırım.. konu ewlilik öncesi birlikte olunmalımı olunmamalımı değilki böle bi yorum yazdınız:uhm:
arkadaşım konuyu herkes istediği yönden ele alabilir tartışma yaratıp konuyu kitletmeyin lütfen
eğer erkek beraber olmak için diretiyorsa sevgisinde bir eksiklik vardır çünkü türkiyede yaşıyoruz ve burda erkeklerimizin ne şekilde yetişitirildiklerini biliyoruz evlilik öncesi beraber olan bir kız toplumda ne gözle bakılır hakkında neler söylenir,işlenen cinayetler, bunları hiç açmıyorum zaten hepimiz biliyoruz hee doğrumu asla tasvip etmiyorum bu tür olaylarda işin duygusal boyutuna hiç bakılmaz .. türkiyede şu ortamda yetişen bir erkek beraber olmak istiyor vede bunda ısrar ediyorsa amaç bellidir
sevgisinde değil eksiklik ben sevgisi olduğunu bile düşünmem.. tabiki insan sevdiğini arzular birlikte olmak ister ama eğer seviyorsa duygularına esir olmamalıdır
dar bir görüş olduğunu biliyorum ama istesekde istemesekde genelin çoğunda durum budur
aşk beraberinde dokunma arzusunu da getirir
evlilikten önce birlikte olmayı isteyen erkek sevmiyordur hem de yüzde yüz sevmiyodur gibi bi düşünceye nasıl sahip olunur?
seven insan sevdiğini arzular erkekler açısından da eğer sevdiği kadın evlenmeden önce ilişki yaşamak istemiyorsa onu zorluyor veya ayrılıkla tehdit ediyorsa o zaman sevgisinden şüphe etmeye başlamalı
arkadaslar bu arada alakasız olucak ama geçen gün bi arkadasla konusuodum arkadasım erkek.. sevgilisi arayıp akşam annemler evde yok bize gel falan demiş arkadasım da kızın kendisini denediğini sanıp daha çok erken ateşle barut yanyana durmaz gelmesem daha iyi diyince kız deliye dönmüş sen beni sevmiyosun demekki benimle beraber olmak istemiyosun bu iş bitti diyip ayrılmışş.. arkadasım deliye dönmüştü sizleri anlamıyorum istesek suçç istemesek suç biz napıcaz sizlerle yaa demişti kopmuştum yaaa ölmüştüm gülmektennn :roflol:
anaaaaaaaaaam sevgilim beni sevmiyo mu yani şimdii :bbo: neyse şaka bir yana da ben karsımdaki adamın sevgisini cinsel birliktelik yaşamak istemesiyle yargılayamam... seven adam kıyamaz da istemez de bilmemne de düşüncelerine acaip kıl oluyorum yok böle bişey... seven erkek de sevmeyen erkek de sağlıklıysa bunu istiyor.. ama eğer siz hayır olmaz bana ters dediğiniz anda size saygı duymuyorsa o zaman problem vardır... vereliniortak benim 3 senelik nişanlım artık nişanlıyız yakında düğünümüz olacak diyip bazı beklentiler içine girmişti ama ben istemedim çünkü ilişkimiz kötüye gidiyordu ve benim sevgim gitgide azalıyordu hayır diyince saygıyla karsıladı ve beklerız o zaman biz de dedi.. başka sorunlar nedeniyle nişanlımdan ayrıldım... şuan biriyle beraberim ve o da aynı şeyi istiyordu bu beni sevmediği anlamına gelmiyor beni zorlamaması fikirlerime hayata bakısıma saygı duyması önemlidir... alkisalkisalkis
arkadaslar bu arada alakasız olucak ama geçen gün bi arkadasla konusuodum arkadasım erkek.. sevgilisi arayıp akşam annemler evde yok bize gel falan demiş arkadasım da kızın kendisini denediğini sanıp daha çok erken ateşle barut yanyana durmaz gelmesem daha iyi diyince kız deliye dönmüş sen beni sevmiyosun demekki benimle beraber olmak istemiyosun bu iş bitti diyip ayrılmışş.. arkadasım deliye dönmüştü sizleri anlamıyorum istesek suçç istemesek suç biz napıcaz sizlerle yaa demişti kopmuştum yaaa ölmüştüm gülmektennn :roflol:
buda güzel
bende çok çok yakından tanıdığımbir komşumun başına geleni anlatayım komşum aşık oluyo 16-17 yaşında sevdiği gençde karşılık veriyo filan kızı kandırıyo nası olsa evlences filan die beraber oluyolar ve hamile kalıyo ilk iki ay korkudan kimseye söyleyemiyo sevgilisinede hadi istemeye gel filan diyo çocukda yok dio ben daha evlenemem askerlik var iş bulcam ev yapıcam babama söz verdim kızında ailesi öğreniyo o orada kıyamet kopuyo alel acele binbir tehditle evleniyolar kızı oluyo herkese 7 aylık doğdu diyolar..herkes bildiği halde komşum şu an 20 senelik evli ve 20 yıldır eşi ve eşinin ailesi tarafından bu başına kakılıyor şimdi burda sevgi nerde aşk nerde suçlu kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?