Evet senin dediğin gibi düşünen hiç evlenmesin bile..Çok şükürki öyle bir düşüncem hiçbir zaman olmadı..ben evlilik öncesi cinselliği onaylamıyorsam kimse beni almaz sonra diye değil..öyle düşünen insanada acırım sadece..Ben "günah" olduğu için onaylamam ve yapmam kim ne der diye,yada beni kimse almaz diye değil...şakkıdı
Size göre cinselliğin zamanı.mekanı yoksa,içinden geldiği her anda yapılırsa,çok doğalsa,hoşlandığımız bir adam görünce kocalarımızıda aldatalım o zaman size göre?Bunudamı onaylıyorsunuz?:1ninca:vereliniortak
Vurun valla ne edeyim..
Şuraya üye olalı 2 seneyi geçti..
Hala aynı yerdeyiz..
Evlenmeden önce mi sonra mı?
Sağdan mı soldan mı?
Edepsizim kabul!
Sevdim seviştim.
Pişman değilim..
Yine olsa yine yaparım!:lepi:
Vurun valla ne edeyim..
Hala aynı yerdeyiz..
Sağdan mı soldan mı?
Edepsizim kabul!
Sevdim seviştim.
Pişman değilim..
peki sana bi soru sorcam ama harbi cevap verceksin sen erkek olsaydın senin gibi bi kızı alırmıydınn ???sevdiğinle yat kalk ne ettiysen artık sonraa git kasabın oğlu Ahmeti all zavallımında bişeyden haberi yok koy bakim Ahmetin yerine kendini ne düşünürdün merak ediorum açıkcası???
peki sana bi soru sorcam ama harbi cevap verceksin sen erkek olsaydın senin gibi bi kızı alırmıydınn ???sevdiğinle yat kalk ne ettiysen artık sonraa git kasabın oğlu Ahmeti all zavallımında bişeyden haberi yok koy bakim Ahmetin yerine kendini ne düşünürdün merak ediorum açıkcası???
Vurun valla ne edeyim..
Hala aynı yerdeyiz..
Sağdan mı soldan mı?
Edepsizim kabul!
Sevdim seviştim.
Pişman değilim..
Size göre cinselliğin zamanı.mekanı yoksa,içinden geldiği her anda yapılırsa,çok doğalsa,hoşlandığımız bir adam görünce kocalarımızıda aldatalım o zaman size göre?Bunudamı onaylıyorsunuz?:1ninca:vereliniortak
:roflol::roflol::roflol:
tirbiyesiz..
sağdan mı soldan mı diyi...
cık cık cıklmaz:
nasıl skonuşacağımı bu site de dahil dünyada bana öğretebilecek en son kişi sizsiniz. benimle edebinizle konuşacaksınız bu bir. saygımı bozmadım. ama beni salon kadını çizgimden çıkartacaksınız gibi gözüküyor :roflol:
sana kızlığını ver diyen mi oldu. insanlar hür iradesiyle yaşasın diyorum. bence siz bi geri dönün tekrar okuyun sanırım pek anlamamışsınız.benim lkişiliğim tv programlarından etkilenecek kadar zayıf değil. yani o bana özgü birşey değil. sizin gibiler yüzünden daha çoooooook cinayetler işlenir.
ölsün ama namuslu densin.
kusura bakmayın ama büyük yazıcam öncelikle modlardan özür diliyorum:
NAMUSU BACAK ARASINDA ARAYANLARDAN DEĞİLİM :lepi:
ya kim ne isterse yapıyor zaten ne için diretiyorsunuz??nedne bu kavga bu saldırış??
ben diyorumki cinsellik evlilikle baslamalı saygı duyun allah allahh...ben böyle gördüm böyle inanaıyorum
neden görüşüme saygı duymak yerine sataşma işine giriyorsunuz?
ben aşka sevgiye laf demedimki? ne yani ben kocamı sevmiyormuyum?
çeyiz muhabbetide espriydi...ona bile takıldınız yani..
allah bana nasip etti sevdiklerimede ilk gece herşeyiyle eşinin olmayı nasip etsin
o kutsal anı ilk defa kocam diyecegi adamla yaşamayı nasip etsin...
cevap vereyim mi noooluuurrrr...
kasabın oğlu ahmet herbişeyi bile bile babasının karşısına titreye titreye çıkmış...
ya vermezse kızını bana diye...yeminnen kocası anlattı ben dinledim aileyle tanışma hikayelerini...
merak etmeyin kasabın oğlu aptal değildi...aşık olduğu kadınla evlendi...
ya şoka girdin. okuduklarıma inanamıyorum. Allahım aklıma mukayyet ol...ii daa o zaman yat kalk ohh ne güzelll iş yaaa saçma sapan konuşmayın vajinusmus yaşamicaz diee kızlığımızı mı verelim 21. yüzyıl dediysekk o kadar uzun boylu diil arkadaşımmm senin ananıda tanımam babanıda ama eğer onlara layık bi kızım diosan gereğini yerine getiriceksinnn çok tv çok magazin programı bizim türk gençliği bozmuşş o biçim etmişş bırak sen töre namusunu onu bunu en azından ölürsende namusuyla öldü dersin töre için öldü ama aslında namuslu bi kızdı dersin ölen için vs yada her neysee aşk güzel bişe aşka saygımız sonsuz ama bi yere kadar ..insanlar nası mutluysa öle yapsın diil olayy günümüz geçnliği özenti gençlikkk mutluluk sadece tvde o mankenin bu mankenin hayatına bakıp yada brezilya dizilerindeki gibi yaşamak diil işte...farkına varınn adam gibi evinizde oturun adam gibi evlenceğiniz kişiyi bulun evlendikten sonrada ne nane yerseniz yiyinn... ondan öncesindede bi Türk genci gibi yaşayın ...
benim gibiler yüzünden hangi cinayetler işlenio çok merak ettim doğrusu delikafaduldenasıl sen kusura bakmada sen ve senin gibi zihniyetler olduğu sürece ortada ar namus die bişey kalmicak nerdeysee üzülüorum bu yüzdende :roflol:siz siz olun önce kendiniz gibi olunnn....
ya şoka girdin. okuduklarıma inanamıyorum. Allahım aklıma mukayyet ol...
ya siz ne diyorsunuz. töre için öldürmeyimi savunuyorsunuz. töre için öldü namuslu kızdı ne demek.. ölümden öldürmekten, bahsediyoruz.yani yolda bir erkek arkadaşıyla konuştu diye aile meclisi tarafından ,töre yüzünden öldürülen kız için arkasından öldü ,ama töre için öldümü diyeceğiz... ya biri lütfen bana yanlış anladığımı söylesin ..nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?