Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

ben size hitaben yazmadım hatta her ne yazdıysanız okumadım bile...sizin ne düşündüğünüzü merak dahi etmiyorum...

yaa konuyu nereye getiriyorsunuz...

kocanla evliyken başkasından hoşlanıyorsan zaten problem vardır..

evlenmeden sevişenler, evliyken de başkalarından hoşlanmaz..
ne kadar yakışıksız olmuşş..

peki sana bi soru sorcam ama harbi cevap verceksin sen erkek olsaydın senin gibi bi kızı alırmıydınn ???sevdiğinle yat kalk ne ettiysen artık sonraa git kasabın oğlu Ahmeti all zavallımında bişeyden haberi yok koy bakim Ahmetin yerine kendini ne düşünürdün merak ediorum açıkcası???

zati sen nasıl benim kzıın teyzesi olacan hiç bilemiim...namıssız...kötükedihüso
korumalıyım kızımı...korumalıyım....hihoyyythihoyyyt
laliş...sağ sol ne ola ki...sen bilirsin...:CüvCüv::CüvCüv:

ben konumun kapanmasını istiycem artık cok kotu yerlere gidicek bu cumlelerden anlasılıyor abartınız cok ya yeter

cevap vereyim mi noooluuurrrr...
kasabın oğlu ahmet herbişeyi bile bile babasının karşısına titreye titreye çıkmış...
ya vermezse kızını bana diye...yeminnen kocası anlattı ben dinledim aileyle tanışma hikayelerini...
merak etmeyin kasabın oğlu aptal değildi...aşık olduğu kadınla evlendi...

öl la sen öl yani. en azından öldü ama namusu için öldürdüler eeee hakketti. vurun kappeyeeeeeeeeeeee

Yapma Bihter!
Çok ayıp bu dediğin..lmaz:
Konuyla ne ilgisi var bunun

:roflol::roflol::roflol:

tirbiyesiz..
sağdan mı soldan mı diyi...
cık cık cık lmaz:

Daha nerelerden de girerim ama artık yeter..
PTT'ye gidicim..
Betiş'in APS'sini alıcım..

benim gibiler yüzünden hangi cinayetler işlenio çok merak ettim doğrusu delikafaduldenasıl sen kusura bakmada sen ve senin gibi zihniyetler olduğu sürece ortada ar namus die bişey kalmicak nerdeysee üzülüorum bu yüzdende :roflol:siz siz olun önce kendiniz gibi olunnn....

sizde sizin gibi düşünmeyen kişilere saygı duyun............
dedigim gibi herkesin yaşantısı hayta bakışı beklentisi yaşama tarzı farklı........
sizin seçiminiz böyleymiş yaşamışınız mutluluklar........
ama sizde öyle bir yorum yaptınız ki........
sanki evlenmeden beraber olmak tükaka bi durum gibi.........
kimsede kimeye evlenmeden cinselligi yaşayın demiyor.........konun içerigine göre yorum yapıyor............
esprinize gelincede peki öyle sayalım.........

evliliginizde mutluluklar...........

Zamanı mekanı yok demedikki biz
Niye illa lafı bir tarafa çekip kendinize göre şekillendiriyorsunuz?
Kim demiş bunu?

Ayrıca evli kadının başka erkekle beraberliğindne bahseden kim diyorum
ve sizin yorumunuzu Rafa kaldırıp.Hatat gaye bile almayıp diyorumki;

Sevdiğin erkekle Sevişmek gibi Olaganüstü Bir Olgu varmı ya:)

Heyyy gidi heyyy gençliğim heyyy
İzmir'e geldiğinizde kocem anlatmıştı de mi?:dance:

ya şoka girdin. okuduklarıma inanamıyorum. Allahım aklıma mukayyet ol...
ya siz ne diyorsunuz. töre için öldürmeyimi savunuyorsunuz. töre için öldü namuslu kızdı ne demek.. ölümden öldürmekten, bahsediyoruz.yani yolda bir erkek arkadaşıyla konuştu diye aile meclisi tarafından ,töre yüzünden öldürülen kız için arkasından öldü ,ama töre için öldümü diyeceğiz... ya biri lütfen bana yanlış anladığımı söylesin ..nolur...

Son düzenleyen: Moderatör:

ben erkek olsam Lale'yi alırdım ama babam kasap değil nolcek şimdi..
ama bu denli fütursuzca konuşan sizi, pamuklarda sarmalanmış olsanız bile almazdım işte...

pardon ama siz kendinizi kim sanıyorsunuz. siz mi bana ar namusu öğreteceksiniz. adabınızla yazı yazın yoksa 1.asliyede görüşürüz canım. ben üzüldüm bile sayın namus timsali baaayen. :icecream::icecream:

Bence konu hiiiiç dallanmasın,yine içinden çıkılamaz duruma dönüşecek...
herkes kendi fikrini söylemekte özgür,
kabul eden de olacak,karşı çıkan da...
bu konu daha tamam budur diye hiiiiç noktalanmadı..
Herkes kendi hayatını yaşıyor,
nasılları ne nedenleri bizi ilgilendirmez....
onun için sorulan soruların üstünü çiziyor ve şu,
sevmek,sevmemek konusuna geliyorum...
gerçekten bir erkek neden evlenmeden önce birlikte olmak ister,
peki istemeyen erkek ne kadar seviyor sizce...??
lütfen konuyu saptırmadan devam edeceksek edelim..

bu sitede tartışmayı öğrenemedikçe bunun gibi çoook konu kapanır
songül ablam yeşilim ablam el sallayın:a015:

bunu isteyen erkek seviyor olabilir ama bence saygı duymuyodur...benm cevabım budur bu topicte...

hayatımda ikinci kez bi foruma üye oldum ama ilk kez bunca yazı yazdım..hareketli bi gün oldu...hadi hayırlısı....

her haltı yiyip bi orası kalan birini alacağıma lalayi alırım vallaşakkıdı

hayır canım ne yazıkki doğru anladın ben burda şoktayım. o kadar üzülüyorum ki :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…