• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeden nce, birlikte olmak isteyen erkek sevmiyor mudur?

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
evlenmeden once ilişkiye girmek konusuna genelde olumsuz bakılıyor evlenmeden once beraber olmak isteyen erkek sevmez falan deniliyor sizce de boylemi

Daha önce de böyle bir konu açılmıştı ve sonucunda tartışma çıkıp kilitlenmişti.. Bunun da sonu öyle olacak kanımca..

Erkeğin sevip sevmediği sadece bundan belli olmaz bence...
Kişiliğe, yaşam tarzına göre çokkk değişir ...

oylemi aradım bulamadım uzgunum ya :(

Yok canım bulamaman normal, çok önceden açılmıştı ve kilitlenmişti.. Belki silinmiştir bilemiyorum.. Ama evlilik öncesi birliktelik gibi bir konuyu içeren topikler uzun soluklu olamıyor nedense.. Şimdi birileri gelip ıslamiyetten, Müslümanlıktan bahsedecek, birileri feminizm, özgürlük eşitlik diyecek.. Ortalık karışacak benden söylemesi :delphin::delphin:

ya ben evlilik oncesi birlikte olunur olunmazmı degilde bunu isteyen erkek gercekten severmi diye soruyorum genelde hep seven erkek istemez falan denir ya

hayır bence evlenmeden önce beraber olan erkek sevmiyordur sonucuna ulaşılamaz
sonuçta kadının da erkeğin de ortak isteğiyle gerçekleşen birşey
herkesin görüp geçirdiğiyle, yaşadığı çevreyle, inançlarıyla alakalı bir durum...

evlenmeden once ilişkiye girmek konusuna genelde olumsuz bakılıyor evlenmeden once beraber olmak isteyen erkek sevmez falan deniliyor sizce de boylemi

evlenmeden önce beraber olmak isteyen erkek bence sevmiyor değildir. "hayır" yanıtını aldığında değişirse işte o zaman sevmiyordur. :kahve:

Hem erkek tek başına istemiyor ki.. Kadın da istiyor neticede.. O zaman evlenmeden önce birlikte olmak isteyen kadın sevmiyor mudur diye de düşünmemiz lazım..

ne alaka. seven erkek istemezmiş. çok yanlış bir düşünce....o zaman evlenmeden önce birlikte olan hiçbir çift evlenmiyor, demektir ki,benim etrafımda bu şekilde,evlenen dolu...

şöyle bir alakası var
kızın çevresini ailesini biliyorsa, böyle birşey yaşandığında kız etiketlenecekse
onun iyiliğini düşünmesi onu sevdiğini gösterebilir
ama bunları kızın düşünmesi gerekir zaten
ve erkeğin de kızın kararına saygı duyması gerekir
dediğim gibi herkese göre değişir
böyle bir genelleme yapılamaz
ee nereye kadar gözgöze bakıcaz diyen ama seven erkekler de tanıyorum
sadece beklentileri farklı, aşktan anlayışları farklı, hayata ve tabulara bakışları farklı...
genellemeler yanıltır yani.

evlenmeden önce beraber olmak isteyen erkek bence sevmiyor değildir. "hayır" yanıtını aldığında değişirse işte o zaman sevmiyordur. :kahve:

bencede yanı fikirdeyim..hayır denildiginde yan çiziyorsa ...uzaklaşmakta yarar vardır.....niyeti farklıdır .....demek:delphin:

insan sevdiğiyle özel şeyler paylaşmak ister ... elele tutuşmak ; öpmek ; koklamak ister... elbette birlikte olmak da ister ... kişiye ; yaşam şekline ; çevresine göre neyi yaşayacağını kendisi belirler...

bir erkek sediğiyle birlikte olmak istiyorsa bu sevmiyor demek değildir asla...

hayır cevabı aldığı an buna saygı duymalı... saygı duymuyorsa durup düşünmelidir ... saygı sevgiden önce gelmeli bence...ama bunu teklif etmesi sevmediği anlamına gelmez...

benim bildiğim insan sevdiğini daha okister :delphin:
he başka kızlar vardır onlara bakış açıları farklıdır o da ayrı, o zaman anlarsın zaten davrnışını

Back