Merhabalar, kızlık zarımı ben iliski yasamadan kaybetmiştim kendimi tatmin ederken 15 yaslarında.. çevremden dolayı kimseye bi his bsleyemedim kendimi eksik hissettim, yıllarca kabuslar gördüm, kendimi kariyere verdim,
Yıllar geçti birini sevdim, kıskançlığı siniri psikopatlık derecesindeydi ama benim için bir taneydi, bunu anlatamayacağım için bu operasyonu mantıklı buldum. Şimdi ayrıldık, bana sorarsan hataydı ve kendimi eksik hissediyorum, ben bu güzel duyguyu ilerde hakeden adama yaşatmak istiyorum dersen yaptır. burada seni sürekli suçlar ve yargılarlar, çünkü bi damla kanla mutlu olunmadığını daha ilerde evliliğin geçim sıkıntılarını hiç söylemezler. Ben yaptırsaydım da huyları çok kötüydü, o kanla mutlu olmayacaktık ya da doğruları söyledim diye kabullenip beni mutlu etmeyecekti, mesele din imansa allah zaten yaşadıklarımızı görüyor biliyor, mesele güvenmekse zaten güvenmekten geldi başımıza,
Dilerim senin için en güzel ararı verirsin ama hayat bundan ibaret değil, bundn onrası senin hayaın, tanışacağın kişiye gröe şekillenmek zorunda da değilsin. Bunun bir sürü örneği var, sevdğini bu yüzdeen kaybeden var mesela başta söylenmez ki kullanmak isterler.