Anket Evlenme teklifi sizin için önemli midir?

Evlenme teklifi sizin için önemli midir?

• Ankete Katılan
    70

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Bir kadın çocukluğundan itibaren az veya çok evlenme planları kurar...
Gelin olmak...

Düğüne damgayı vurmak... :123:
Tabii bu bir süreçtir. Öncelikle düzgün bir birliktelik :98::127: Sonrasında evlenme kararı, nişan ve düğün:123:
Ah, ama bir şey unuttun diyenleri duyar gibiyim ve o hemen hemen çoğumuzun beklediği evlenme teklifi...

Kimimiz sıradışı bir evlenme teklifi bekler...

Kimimize ummadığımız anda evlenme teklifi gelir...

Kimimiz klasik tarzda bir evlenme teklifi alır...

Kimimiz evlenme teklifindeki romantizmi doruklarında hissederiz...

Ama kimimiz de ormantizmin doruklarına çıkarız...

Peki sizin için evlenme teklifi önemli midir? Olmazsa olmazlardan mıdır?
Olmazsa olmazlardan ise sıradışı bir evlenme teklifi mi almak isterdiniz/aldınız?
Yoksa klasik bir teklif kafi diyenlerden misiniz?
Yanıtlarımızı anketimize yansıtmayı ihmal etmeyelim lütfen...
Buyrun

Bence her kadin degisik bir evlenme teklifi almak ister sevdigi adamdan... Benim icinde olmazsa olmazlardan biri de boyle bir tekliftir...Kismetimizde ne var bilmiyorum her seyin hayirlisi :)

İlk olarak anlatım şekline bayıldığımı söylemeliyim Bende sıradışı evlilik teflifi isterdim kimsenin saha önce yapamdığı bir şey olsun isterim iyi güzel hayalini kuruyoruzda bakalım ne olacak ahaha

Evlenme hayali kurmadım hiç bir zaman, nihai amacım da olmadı evlilik. Bir ilişkiye evlenme amacıyla başlayanlardan değil, ilişki güzel giderse evlilik düşünülebilir diyenlerdenim. Ama birlikte olduğum kişiyle evliliği düşüneceksem tabi ki bir teklif olmalı. Evlenmek istediğini nereden bileceğim değil mi?

Çok teşekkür ederim sevgili voe.
Beğendirebildiysem ve görselli anlatım olarak ilgi çekici olabildiyse ne mutlu bana

gerçekten süper anlatmışsın. cevabım klasik..

Oky'im Çok teşekkür ediyorum klasikler seni 2014 te bulsun diyorum...

çoğu erkek teklifi gerekli görmüyo nasılsa o amaçla başlamadıkmı formaliteye ne gerek var diyen öküz bile var :))

evlilik teklifi tabiki isterim ama pankartlı diz çökmeli banal şeylerden olmasın :))

çoğu erkek teklifi gerekli görmüyo nasılsa o amaçla başlamadıkmı formaliteye ne gerek var diyen öküz bile var :))

evlilik teklifi tabiki isterim ama pankartlı diz çökmeli banal şeylerden olmasın :))
Maalesef öyle
Türk erkeklerinde o derece romantizm beklemek fazla olabilir. Eldekiyle idare etmek lazım diyebiliriz bu duruma sevgili slogan.

olmazsa olmazdı bence nasıl olduğu konusuunda hiç hayal kurmadım farketmezdide ve sevgili eşim beni çok mutlu eden bir teklif yaptı

evet önemlidir. bekliyoruz bakalım nasıl alacağız teklifi

Evet oldukça önemli kişiyide önemli hissettiriyor Klasik benim cevabım özel bir anda özel bir günde yapılmış bir teklif o kadar şaşalı şeyleri arka planda bıraktırıyor :132:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…