Yok yokkk anlatmayım burada madara olmayım şimdiiisonra derim sanaa
O zaman hemen bekliyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yokkk anlatmayım burada madara olmayım şimdiiisonra derim sanaa
Bence özenilmesi gereken bir durum bu. Sıradışı ve aynı zamanda romantik olmasından yanayım ben. Hazırlık yapılmalı, özenilmeli ve düşünülmeli. Bize anı olarak kalacak sonuçta. Buradan sevgilime saygılarımı sunuyorum![]()
teklif olmalı, yoksa nasıl evlenılecek![]()
Ama şimdi düşünsene teklifi edecek sonra böyle bir durumla karşılaşmak da var kaderde
[video=youtube;cVmzkAXMlP0]http://www.youtube.com/watch?v=cVmzkAXMlP0[/video]
bence sevgilisi değil
arkadaşı idiçok saçma geldi kızın tepkisi.
bunlar sevgili değiller
O da mümkün ama insan böyle bir jeste kafaya gitar atma jesti(!) ile karşılık verir mi?
Kadının odunu bu olsa gerenk![]()
kadının odunu böyle değil, kendımden biliyorum![]()
bende sıradısı olsun saşırayım falan ısterdım oyle olmadı. nerdeyse teklıf ettığıne sukredecektım:) o derece odundur kendılerı.
Bana bi cicek almis bide mektup dosemis ki mektubu hala saklarim sen bi zamanlar boyle romantik seyler soyleyebilen bi erkektin diye sonrada sen beni seviyosun ben seni evlenelim gitsin dimi yani dedi burda odunluk giriyo devreye bak ne guzel baslamissin dimi olaya neyse o kadar romantizm yeter artar malum turk erkegidir dedik kabul etik
Gel tezkere gel tezkere bitsin bu gurbettt
Ondan sonra inşallah
Türk erkeklerinin kapasitesini düşününce umarım kafandaki gibi güzel bir teklifin olur bitoşum
Hakkını verir artık senin gibi kızın diyorum enişte bey.![]()
İnşallah kuzum hepimizin gönlüne göre versin AllahAslında askerimin kafasında sıradışı bir fikir belirmiş, ağzından kaçırdı. O da fazla sıradışı geldi bana
Benim düşlediğim başka, onunki bambaşka. Vecihi gibi uçakla gezecekmiş bizim evin tepede öyle diyor
![]()
Babanı düşünürse vazgeçebilir belki senin vecihi
[video=dailymotion;xbi200]http://www.dailymotion.com/video/xbi200_vecihi-eve-ucakla-giriyor_shortfilms[/video]
Evi böyle yıkarsa tepemize babamdan vizeyi alamaz kuzum![]()
Ama videonun sonuna baktın mı tamam be tamam diyor babası![]()
Aşkını ilan ederken şiir okuyup bi anda elimi tutmuştu.
Ben şiir yazarım,dinlemek ister misin demişti...Tabi dedim.
Okudu iki tane kısacık,ben hiç beklemiyordum açılacağını,istiyordum onunla olmak ama umutsuzdum.
Diyordum içimden ne diye şiir okuyor bana bu.Elimi tutunca anladım.
Evlenme teklifi de sıradan olmayacak bence.
Yani cevabım romantik.