• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleniyoruum demeden bir göz gezdirin güzeller:)

flowers83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
804
1
46
Rize
Merhaba heyecanlı gelinler, gelin olacaklar, birgün bende olacağım diyenler :16::16:

2 aydır hızlandırmış olmakla beraber düğün hazırlıklarını hızlıca halletmek için kendime bir liste yapmıştım, sitelerde kılavuzlardanda eksıklerı toparlayıp kendımce uyarladım sizde yapabılırsınız aynı şekilde, belki ekleyecekleriniz belki çıkarıcaklarınız vardır gerisi size kalmış :6:

Umarım işinize yarar, benim epeyce yaradı çünkü :29:

Düğün Mekanı
Düğün Organizasyonu
Düğün Müzikleri
Işık, Ses ve Düzenleme
Düğün Pastası
Düğün yemekleri
Gelinlik
Damatlık
Alyans ve Takılar
Balayı Rezervasyonu
Nikah Başvurusu
Gelin Çiçeği
Gelin Ayakkabısı
Gelin Ayakkabısı(yedek dolgu topuk)
Gelın İç Çamaşırları
Dantel takı kesesi
Düğün Davetiyesi
Nıkah sekerleri
Dış Çekım Fotografcı
Düğün yeri fotograf&vıdeo
Düğün Arabası Süsletme
Kına Gecesı Kuafor Randevu
Düğün Kuafor Randevu
Kına Gecesı Mekanı
Kına Gecesı Organızasyonu
Kına Kıyafeti
Kına Duvağı
Kına Ayakkabısı
Kınalar, yemekler, lavanta keseleri, çerezler
Damat yaka gulleri, gelın bıleklıkleri, gelın-damat Kadehleri
Kına tepsisi, kına sepeti, mumlar, nedime taçları
El mumlukları, el gülleri, tefler, dilek fenerleri
Balayı Alışverişi( Eksik dolabın tamamlanması, cici bikiniler, cici şortlaar :) )

Listenizi yapın tek tek çizin, sonra kocişinizle mutlu pozlar verin...

$mutlu evlilik grsel 1.jpg

Herkese bol şans, stresten uzak keyıflı hazırlıklarr :49::nazar:

Son düzenleme:
Satır çok ondan öyle gelmiştir bebeğim gözün korkmasın :16::16:

Bız düğün mekanıyla tektaşta 6 maddeyı halllettık sadece kontrol edıcez o kadar yanı bı başla corap sokugu gıbı gelıyo gerisi :6::6:

ben de yeni evliyim kızlar eklemek istediğim bir konu var
ilk gecenizi otelde geçirecekseniz küçük bir valiz hazırlayın, ertesi gün giymek için kıyafet ayakkabı banyo malzemesi vb koyun.
benim için en önemlisi makyaj temizleyici ve saç yağı oldu, düğün gecesi o bol spreyli saçı açmak ve makyajı temizlemek bir hayli uğraştırıyor çünkü :1:

ben de yeni evliyim kızlar eklemek istediğim bir konu var
ilk gecenizi otelde geçirecekseniz küçük bir valiz hazırlayın, ertesi gün giymek için kıyafet ayakkabı banyo malzemesi vb koyun.
benim için en önemlisi makyaj temizleyici ve saç yağı oldu, düğün gecesi o bol spreyli saçı açmak ve makyajı temizlemek bir hayli uğraştırıyor çünkü :1:

Benım saçlar zaten ınce ıkı dakıka ruzgarda savaş alanına donuyo bakım yağımı alayım teşekkurler onerın ıcın canım:16:

güzel bi derleme olmuş sağol canım

Sen sağol canım sevındım beğenmene :16:

daredevıl ın kucuk valiz fikride hoşuma gitti düğünden sonra evimizemi geçeriz düğünün olacağı oteldemi kalırız bilmiyorum ama valizi muhakkak yapmak lazım ...

ellerine sağlık süper:46::46:

Sağol canımm pratık oluyo bide alışkanlık olmuş herşeyi not edesım listeleyesım gelıyor nedense :1::1:

daredevıl ın kucuk valiz fikride hoşuma gitti düğünden sonra evimizemi geçeriz düğünün olacağı oteldemi kalırız bilmiyorum ama valizi muhakkak yapmak lazım ...

Evet el altında bulundurmak lazım kesınlıkle not ettım bıle :16:

KOCİŞLER BU LİSTEYİ GÖRDÜKTEN SONRA MUTLU POZ MU VERİRLER YOKSA ARKASINA BAKMADAN KAÇAR MI BİLMİYORUMMMM heheheh SÖZLÜME EN İYİSİ GÖSTERMEYYİM BUNLARI ÜRKÜTMEMEK LAZIM BAŞTAN:)))

amanın o nasıl liste öyleee :27: benim muhtemel düğün tarihim 2013 ama şimdiden gözümde büyüdü bunlar üstelik daha çeyizi bile tamamlamadım onun için de ayrı liste yapmıştım zaten 4 sayfa falan tuttu bi de bunları ekleyeyim bariii artık nasıl yapcaksam :23::37:

teşekkürler kızlar :)

herkesın kısmetındekı ınsan yolunun ustunde bı yerde çıkıverır karşısına dert etmeyın :1:

teşekkürler kızlar :)

herkesın kısmetındekı ınsan yolunun ustunde bı yerde çıkıverır karşısına dert etmeyın :1:
çok şükür o insan çıktı da iş ciddiye binince hazırlıklar başlayınca böyle bi gözün korkuyor ya Allahım nerden başlasam nasıl etsem ay bunlar biter mi acaba herşeyim hazır olur mu diye düşünmekten sıyırıyosun :23:

Daha evlenmedim evliliğe yakın bile değilim ama tavsiyem var :27: en azından düğün saçı için birkaç gün önceden prova yapın kuaförde belli olmaz belki yakışmaz :32: gerçi kk güzellerine ne yakışmaz ama :kkk:

Ellerine sağlık gerçekten çok gerekli bir liste olmuş. Aslında liste uzun görünüyor ama biraz daha açsak neler neler çıkar belki de:S Mesela ek hediyeler düğüne gelenlerin düşüncelerini yazmaları için küçük notluklar vs vs çok iş var yani:) Gazamız mübarek olsun ne diyelim:)

Back