evleniyorum dolabımı boşaltıyorumm/satılmıştır.

nonsense38

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
1.207
632
323
kızlar uygun fiyata satıyorum kıyafetlerimi koyacak yerim yok üst üste dolabım evleniyorum yaza da düzende bir sürü kıyafet alıncak yeni evime sığmıcak o yüzden satıyorumm.ilgilenenler olursa whatsaptan daha detaylı foto atabilirim hangi bölgesini görmek isterse eşyanın.

teşekkürler .kot rengi olan 36 numara 36.5 gibi hatta fiyatı 40tl sıyah ayakkabımı hiç kullanmadım 35 numara 45 tl . 15 cm topuğu vardır.

hımm bunlar benim için küçük oldu biraz 37 bazen 37,5 gibi giyiyorum kısmet bol satışlar olsun :) çeyiz ihtiyacı varsa bakabilirsiniz 2.5 aylık evliyim kullanılmayan ürünlerimi satıyorum

hayırlı olsun evliliğiniz mutluluklar dilerim .o kadr çok ceyiz eşyam varki teşekkür ederim sığdırcak yer bulamıyorum .kot rengi olanın kalıbı geniş 37 de olur beğendiyseniz indirimde yapabilirim size :)

teşekkür ederim size de şimdiden hayırlı olsun evlendikten sonra fazlalıkları buraya koyabilirsin evde güzel yer açılıyor:) kot olan değil de delikli gibi görünümü olan kahve daha çok ilgimi çekti onun numarası da aynı sanırım

Canım şanslıyım ki 35 no ayakkabı buldum lğtfen son fiyatı yazarmısın emin ol benden başkasına satamazsın ki burda tek 35 no giyen benim sanırım :) lütfen son fiyat uygun olsun yada takas düşünürsen sayfamdan istediğin ürünleri alabilirsin istediğin kadar izin veriyorum :)

aa yok o 35 numara olmaz size .teşekkür ederim evleniyim o kdar çok kıyafet koyacağımkii :)şimdi satıyım desem alınanları nişanlım kızar giymeden diye :))) bu arada isteyen olursa çok şeker minik aynı renk çanta ve kemerde var.taba rengi ayakkabıyla

Canım bende 35 no giyiyorum zaten ki oyüzden sordum son fiyat ne olur diye

40 nasıl canım ?? hiç giymedim çünküüüm bi kere bilee ve 100 civarında aldım markası elle yazıyo bu arada

Neyse canım ya seni meşgul ettim ama yinede biraz fazla kalsın bakalım belki istediğin fiyata satarsn ayakkabı güzel ona fazla değil fiyatı ama bana fazla :) tekrar teşekkür ederim ilgin için tatlım :/

Back