• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenirken mobilyalarımızı nasıl seçeriz?

ya arkadaşlar dun mobilya bakmaya gttıık butun ev 10.500 ytl fıyat nasıl sizce
koltuk takımı+yatak od.+duvar ünitesi+masa sandalye
masa sandalye super ama tek masa sandalya 2500 pahalı biras doplamıda 10.500

birde bişey sorcagım bu yenı yatak odalarında yatagın yanında tahta bir cerceve var bunlara nasıl ortu serecegızbizzz

burdakilerinde nişanlısı mobilyacıymış bu konuda ben baya bi şanslıyım sanırım mobilyacı olan benim :D ben şu şu olacak şu şekilde olacak dedim nişanlımda sen iyisini biliyorsun öyle olsun dedi :asigim: modellerimi de kendim çizdim istediğim gibi ekleme filan yaptım rengini belirledim yapılacak en kısa zamanda inş :içelim:

şu mobilya modellerini bizde görsek ne güzel olurdu.. 50 tane mağaza gezdim hem fiyatlar uçuk hemde insanın içine tam sinmiyor.. Ankara da varmı tavsiye edebileceğin iyi mobilya yapan bir yer acaba??

Aldıgım ünite

Eklentiler

• $ünite.webp
    $ünite.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 80
Yeni evlenecek ve mobilya alacak arkadaşlara tavsiyem
,İstanbul'da oturan varsa Edirnekapı'ya mutlaka bakın..Kızlar ben 4 ay mobilya baktım.En son Edirnekapı'yı önerdi bir arkadaşım..o kadar çok model ve imalathane var ki.İnsan hangisini alacağını şaşırıyor.Kendi imalatları olduğu için hem daha uygun hemde istediğin gibi yaptırabiliyosun,herşeyi kendin ayarlayıp seçebiliyosun çok güzeller inanın.Yatak odamı dardanos mobilyadan almıştım onuda beğenerek aldım ama inanın parasını ödemeseydim onuda ordan alırdım.Size kendi eşyalarımın resmini koyarım inşallah.ben ordan 2 takım oturma grubu yemek odası tk aldım.2 adet orta sehpa,ayrıca sehpa tk.hediye ettiler.toplam 5000 tl tuttu.10 taksit senet yaptık.çiziği bozuğu kırık dökük olursa gelip yapıyolar ücretsiz.hatta bende benim aldığım yerin teli falanda vardı isteyen olursa veririm.Gidip sizde bakabilrsiniz.

Ankarada da mobilacı tavsiye eden var mı?
Öz sitelerde
Birde sitelerden mi alalım yoksa istanbul yolunda ki mobilyacılardan mı?

Arkadaşım ş.dışından alma şansınız varsa bursa yı çok tavsiye ediyorlar.Ben ordan almadım Edirnekapıdan aldım ama bir tanıdığım bursadan sanırım inegölden almış herşeyini bir hayli uygun almış ama peşin para tabi düşünen olursa bakabilir.

aldora dediğiniz yere baktım gerçekten çok şık dora bende pablo modelini beğendim doğtaşa bakıcaktım ama fikrim değişebilir önerin için teşekkürlerhihoyyyt

bende edırnekapıdan aldımmodesa evet masko ve modokodayatk odalrı sadece 5-6 mılyar
bizedırnekpıdn 8500 a aldık hepsını

mlkhkn tavsıyelerın ıcın sagol orayı bende cok duymustum ama gıtme fırsatım olmadı
orayı dusunuyorum ama yaptırmaya cesaret edemıyorum ıstedıgım gıbı olmazsa dıye
sen yaptırdın mı aldın mı
bır de ne kadar surede yapıyorlar acaba

esyalarımzı gelmeye başladı yavaş yavaş suan eksık lerı var halıyla tulde yok ama yınede koymak ıstedım

dscf1981tx0.th.jpg]

dscf1982ew8.th.jpg]

Şimdi görebildim resimleri çok güzelller canım iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah aldıklarınızı canım

Son düzenleme:
canım koltuk takımın çok güzelmiş
hayırıl olsun inşaallah
koltukların derimi?
birde fiyatını ve aldığın yerin adını da yazar mısın lütfen.

çok teşekkür ederim
sevgiyle kal

esyalarımzı gelmeye başladı yavaş yavaş suan eksık lerı var halıyla tulde yok ama yınede koymak ıstedım

dscf1981tx0.th.jpg]

dscf1982ew8.th.jpg]

canım koltuk takımın çok güzelmiş
hayırıl olsun inşaallah
koltukların derimi?
birde fiyatını ve aldığın yerin adını da yazar mısın lütfen.

çok teşekkür ederim
sevgiyle kal

cnm modesadan aldık ısmını ıstersen verırım
hepsını 8.500 e aldık koltuk duvar unıtesi masa sandalye ytk odası
tek koltuk neydi bı sormamlazım nısanlıma :asigim:

cnm modesadan aldık ısmını ıstersen verırım
hepsını 8.500 e aldık koltuk duvar unıtesi masa sandalye ytk odası
tek koltuk neydi bı sormamlazım nısanlıma :asigim:

canım ismini verirsen sevinirim
birde koltukların deri mi?
ben kumaş düşünüyorum çünkü, temizlemesi daha kolay olur gibi geliyor

hepsi çok güzel