Evlenip Yurtdışına gidenler

bence gitmeden önce elinden geldiğince herşeyi öğret. benim annem 60 yaşında ve 53 inden sonra öğrendi teknolojiyi sırf bizim için. ilk işin akıllın telefon almak olsun annene.
Evde o kadar cok akilli telefon var ki hatta aldik ama aklimda tutamiyorum diyerek kolayi tercih ediyor ya da ne yapmaya calistigini artik anlayamiyorum. Gitmemi hic istemiyor. Babam zaten hiç konusmuyor bilemiyorum ya hayatta kendim icin bisey yapayim dedim ama yapmaz olaydim hayatim resmen zindan oldu. Insan herseyi yüzüne gözüne bulastirabilir mi? Vardir bunda da bi hayir diyerek kendime teselli vermeye calisiyorum.

Annenize biraz teknoloji ogretseniz mesela bir laptop alip skype i ayarlasaniz. Bol bol goruntulu konusursunuz. Esinizi seviyorsaniz, iyi anlasiyorsaniz bu ayriliga alisirsiniz, daha katlanabilir olur sizin icin.

Ben de yurt disina evlendim. Zamanla insan alisiyor. Ama ben surekli gelip gidiyorum ve gelince uzun kaliyorum. Mesela 2 ay esimin yaninda kaliyorsam, 1-2 ay da Turkiye'de annemde kaliyorum. Allah razi olsun esim bana bu konuda cok anlayisli ve esnek davraniyor. Insallah sizin esiniz de bu konuda anlayisli olur.

X