- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- Konu Sahibi Turkandrnb
Merhabalar benim bu yil düğünüm olacak ancak ailem benim evden gidecek olmama hazır değiller. Onlara olan düşkünlüğüm varmış ve zaman geçtikçe ben bunu farkettim resmi nikah oldu Iste sira düğünde ama yüreğim gitmiyor evet seviyorum eşimi ama galiba ailem biraz daha fazla ağır basıyor kendimi cok suclu hissediyorum. Annem çok fazla kafasina takiyor, ağlıyor, üzülüyor... 2 kardesiz ama erkek kard3sim oldukça sorumsuz. Çok şükür fiziksel olarak sagliklilar ama psikolojik olarak gidecegim vakit yaklastikca annem cok agliyor. Mesafe fazla evet ben gelecegim her firsatta anneme de bunu diyorum ama o kendi kafasinda yarattigi düşünceden kurtulmuyor. Şimdiki aklim olsa bu kadar uzak bir yer asla tercihim olmazdi ama iste.... eşim cok iyi biri henuz ayni evin icinde yasamasakta 8 yıllık bi surecimiz var. Annem uzulmese babam uzulmese ( ki babam hala daha karşı tarafi kabullenmiyor surekli onlara küfrediyor) aslinda daha kolay gidebilirim ama benim aklim hep onlarda kalacak. Güçlü olmaya calistikca ipler daha cok kopuyor, artik gitmekten korkuyorum