• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip farklı şehirlerde yaşamakmı:( Siz olsanız ne yapardınız?

Mantıklı akıllı olmasan o sınavı kazanamazdın doğru olan gitmek bence bunu sende biliyosun bi süre çekilen sıkıntıya değer bi ömür rahatlık getirisi var işin ucunda

Bir tanıdığım var, benden yaşça büyük bir meslektaşım. Zamanında kadrolar, atamalar önüne fırsatlar çıkmış, ama çocuğu olduğu için gidememiş hiçbiryere. Senin henüz çocuğun yokken, düzenini tam kurmamışken hemen git, şimdi gitmezsen bidaha gidemezsin diyor. Özel sektörde iyi bir yere gelsende hayatın hep böyle geçer dedi. Gözümün önünde böyle bir örnekte var. Tam düğün tarihi alacaktık, beklemeye aldık böyle olunca. Ama ben diyorumki planımızı hiç bozmadan Eylül gibi düğün yapalım yine, rapor falan alıp geleyim ben diyorum. Sebebide eş durumundan tayin olacaksa bian önce evlenelim.

aynı durum bndede var..ben öğretmenım kamuda..askerım veterıner hekım..
ataması var ve buyuk ıhtımal farklı bır ıle gıdecek..2,5 yıl zaten ayrı ıldeydık şimdi yıne eş durumuna kadar oyle olacak..

eş durumunu anlatayım sıze..özel sektorde çalışan eşinizin yanına tayın ısteyebılırsınız ama önce atandığınız kurumda adaylığınız kalkmalı..o da 1 yılda oluyor..

kamuda çalışan eş için tayın şartı yok..

özelde çalışan eşinizin son 2 yıl içinde 360 gun sıgortası varsa sızde adaylığınız kakltığında yanına tayın ıstersınız..

atamayı kaçırmayın..pişman olursunuz..

aynı durum bndede var..ben öğretmenım kamuda..askerım veterıner hekım..
ataması var ve buyuk ıhtımal farklı bır ıle gıdecek..2,5 yıl zaten ayrı ıldeydık şimdi yıne eş durumuna kadar oyle olacak..

eş durumunu anlatayım sıze..özel sektorde çalışan eşinizin yanına tayın ısteyebılırsınız ama önce atandığınız kurumda adaylığınız kalkmalı..o da 1 yılda oluyor..

kamuda çalışan eş için tayın şartı yok..

özelde çalışan eşinizin son 2 yıl içinde 360 gun sıgortası varsa sızde adaylığınız kakltığında yanına tayın ıstersınız..

atamayı kaçırmayın..pişman olursunuz..

Evet çok sayıda veteriner hekim ataması olacak, bende bu şansımı kaçırmak istemiyorum. 1 yıl çok uzun bir süre değil, ona katlanırızda, benim korkum ya tayin olmazsa, gittiğim yerde kalırsam. Ama bu önemli bir fırsat, seçimden sonrada bidaha bu kadar çok kişi almazlar. Bu akşam kısmetse son kararımı verip tercih yapacağım.

Memurluğu kazandım, tayinim nişanlıma 14 saat uzakta bir şehire çıktı. Taşındım çoktan, 2 ay sonra düğünümüz var. Yazıp kazandığımada hiç pişman değilim. Devlette çalışmak bir lüksmüş. Deniz kenarı küçük güzel bir şehire atandım. Tayinimi çıkaramazsak nişanlım burda iş bakacak.

Evlenip ayrı yerlerde olmak çok daha zor.Evli misin değil misin?Bir süre sonra eşinizde ister istemez sorun edebilir bir de sizin şehrinize gelmişken.Evlenmeyi erteleseniz?Zaten beraber yaşamayacaksınız.​

Back