Evlenip Ankara'ya gelen İzmirliler...

atnickli

selluka
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
753
1
Sevdiği insan için Alsancak'ı, kordonu, kemeraltını, çeşme'yi, Urla'yı, inciraltını, karşıkaya'yı, narlıdere'yi, kumruyu-boyozu ve daha birçok şeyi bırakıp başkente gelin geleniniz var mı? Gelin "yalnızlığımızı" burda paylaşalım...

Demek ki yokmuş :) Sende evlenip İstanbul'dan Başkente gelenlerle idare edeceksin artık :))) İstanbuldan sonra ilk hayran olduğum şehir İzmir benim abimin eşim İzmirden. Oda İstanbulu pek sevemedi İzmirden sonra. Neme lazım şehriniz bizimki kadar güzel olmasada :) Güzel :)

Buram buram medeniyet kokuyor.. Deniz olan yer başka güzel..

bende güzel baskentımı bırakıp evlenınce izmire gelenlerdenım bende burda zorlanıyorm herks alıstıgı yerde demekkı:):)

bende güzel baskentımı bırakıp evlenınce izmire gelenlerdenım bende burda zorlanıyorm herks alıstıgı yerde demekkı:):)

3 yıl olcak alışamıyorum bi türlü Ankara'ya ama senin alışman kısa sürer bak demedi deme. İzmir'im sevdirir kendini. bağımlılık yapar bak sonra kopamazsın:)

ahhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh o benim işte ben!geldim gördüm yalnızlığı :)2008 de evlendim geldim hala ne arkadaş ne komşu artık günler geçmiyor delircem.Sen böyle damardan girmişsin ama kemeraltı boyoz urla offf offff alışamıyorum işte ankaraya sen ne yapıyorsun canım nerdesin ben mamaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…