• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince yaşanacak şehir derdi

İstanbul çok çok feci bir durumda ya. İzmir daha ferah, İzmir'de yaşayın bence. Hem sevgiliniz de hazır sevmişken.

Açık konuşmak gerekirse ben sevdim Istanbul'u. Henüz ortalama 2 ay oldu taşınalı.
Ama bi sor "niye sevdin?"
Eşimin çalıştığı kurum ve konumu itibariyle konut sıkıntımız olmadı.
Ben bu aralar çalışmıyorum evde çocuklarla takiliyorum. Çok fazla dışarı çıkma gereği de duymuyorum.
Çeşitli tesislerden de faydalanabiliyoruz indirimli olarak.
Şimdi bu imkanların tam tersi olsaydı yeminle her sabaha lanet ederek uyanırdım. P.k koyardım.
Pahalılık bi tarafta kalsın,Gratis'te bile kuyruk var yaw. Krem satan yerde kuyruk ne la?
Allah yardımcısı olsun burada yasayan/yaşamak zorunda olan herkesin.

İzmirde yasıyordum istanbula evlendim simdi başka bi şehirdeyim ama gel gör izmir icimde hep bir yaradır nerdeyse 8 yıllık evliyim ve o yara hala kabuk bağlamadı :KK61:demem o ki kesinlikle izmirde kal

İstanbul çok çok feci bir durumda ya. İzmir daha ferah, İzmir'de yaşayın bence. Hem sevgiliniz de hazır sevmişken.

Ben de ondan korkuyorum. Bir de rahat yetişmişiz, giyinme içme etme. Sanki standardım düşecek gibi hissedyorum. En iyisi dediğin gibi yapmak.

İzmirde yasıyordum istanbula evlendim simdi başka bi şehirdeyim ama gel gör izmir icimde hep bir yaradır nerdeyse 8 yıllık evliyim ve o yara hala kabuk bağlamadı :KK61:demem o ki kesinlikle izmirde kal

Ah kıyamam ya anlayabiliyorum ben de anlamsızca bu şehre tutunuyorum. Ve o buraya gelirse istanbul için aynılarını hisseder diye korkuyorum.

Ama
Açık konuşmak gerekirse ben sevdim Istanbul'u. Henüz ortalama 2 ay oldu taşınalı.
Ama bi sor "niye sevdin?"
Eşimin çalıştığı kurum ve konumu itibariyle konut sıkıntımız olmadı.
Ben bu aralar çalışmıyorum evde çocuklarla takiliyorum. Çok fazla dışarı çıkma gereği de duymuyorum.
Çeşitli tesislerden de faydalanabiliyoruz indirimli olarak.
Şimdi bu imkanların tam tersi olsaydı yeminle her sabaha lanet ederek uyanırdım. P.k koyardım.
Pahalılık bi tarafta kalsın,Gratis'te bile kuyruk var yaw. Krem satan yerde kuyruk ne la?
Allah yardımcısı olsun burada yasayan/yaşamak zorunda olan herkesin.

Ben de çok sevdim. Ziyarete geldiğimde büyüleniyorum. Ama şu var, izmirde yoldayız "off trafik var" diyorum. Sevgilim diyor ne trafiği sen trafik görmemişsin. Yani düşünüyorum istanbulda iş çıkkşı falan derken eve gelsen en iyi ihtimal 8 olsa. Ev işleri? Şu bu. Birbirini ne zaman göreceksin. Ne zaman uyuyacaksın. Ya parlak gelmiyor.

Ya kızlar bir de, insanlar adapte olmak zorunda. Hayat neyi gerektirirse onu yapıcaz. Ama izmirde rahatça yetiştik,istaanbulda her türlü insan birikiyor malumunuz, geleceği göremiyorum. Siz de aynı korkuları yaşıyorsunuzdur muhtemelen. Bin türlü insan, nüfus durmuyor. Ne bileyim.

Elbette izmir de farklı değil ama. Çok teşekkür ederim hepiniz destek oldunuz. Sevgilime de gösterdim yorumların çoğunun izmir ağırlıklı olduğunu. Her birinize teşekkür ederim ya çok değerlisiniz.

Back