Evet güzellerim. Derdim bu. Derdini öpeyim diyenler olacaktır. Sizlerin fikrine ihtiyacım var.
Bilenler bilir, sevgilim istanbulda yaşıyor.32 yaşında ben 24. Ben izmirliyim. Evlenince izmirde yaşamak istiyorum. Burada hem hayat ucuz, evler daha ucuz. Trafik bir nebze daha güzel. Ki ben korkuları olan bir insanım, trafikten korkarım, karşıdan karşıya geçemem, yani saçma korkulara sahibim. İstanbula gittiğimde bile köyden gelmiş gibi hissediyorum beynim dönüyor. Orada yaşamımı sürdüremem gibi geliyor.
Ama sevgilimin anneciği babacığı biraz yaşlı. Orada yalnız kalmalarını da istemiyoruz. Öte yandan benim anneciğim burada yalnız annem babam ayrı ve başka kimsemiz yok. Annem onlara görece daha genç. Ve onlar en azından birlikteler ama onları da bırakmayı içim el vermiyor. Sevgilim de buraya gide gele sevdi alıştı, istiyor burada olmayı. Ki ilerde ailem bize izmirde olursak ev alabilir. Kafam çok karışık. O benden daha net neredeyse izmir konusunda. İşini burada da yapabiliyor. Ama ben acaba o alışamaz uyum sağlayamaz, ne biliyim ailesini özler korkuyorum.
Var mı benim gibi uzaktan ilişki yürütenler, evlenenler. Yaşayacak yer sorununu nasıl çözdünüz. Bana bir akıl verin totiklerim
Not: istanbula bayılıyorum, ama gezmelik. Gezerken aşık oluyorum. Kesinlikle kötüleme amacı gütmüyorum.