Evlenince yaşanacak şehir derdi

Aa ben göztepede yaşıyorum biliyor musun :) öyle yapıcam en olmadı bol bol sevdireceğim ki isterler belki gelmek çok teşekkür ederim ya

Ben de o döngüye girmek istemiyorum inanır mısın. İstanbulu çook beğeniyorum da yaşamayı hayal dahi edemiyorum. Ve çok durağan ailesi,ne biliyim çok kaderci çok sakin insanlar. Diğer oğulları da istanbulda bu arada torunları falan. Bilmiyorum gelirler mi keşke gelseler ama ben sevdirmeye çalışacağım.

Madem başka çocuğuda var bu kadar dert etmeyin bence.Yalnız değillermiş ne güzel.
Ben de İstanbuldan gitmek istiyorum ama benim annem yalnız. Bırakamıyorum istesemde.

Sen de her şeyden korkuyormuşsun hehe istanbulda paran olunca yaşamak en güzeli ya öbür türlü eziyet izmir daha iyi seçenek korkma artık hiçbir şeyden bugünden itibaren

Konunun yarasina kadar okudum , sakin geliyim deme istanbula.. Kuru ekmek ye izmirde , aman istanbula gelme... Biz daha halen cikacaz gidecez modundayiz 8 senedir

Haklısın ama mesela burada okuyoruz, en ufak olayda senin yüzünden geldim buraya falan duyar mıyım. Ya biliyorum saçma ama, öyle birisi de değil öyle bişey demez. Ama insan yine de düşünyor onu.

Bir fırsatını bulsam ben de kaçarım güzel izmire...

Not: istanbulda doğup büyüdüm, şimdilik izmitteyim. Hedefim ege...

İnşallah hayatım. Benim de hedefimde izmiri de geç aslında muğla var bakma sen. İzmir diyorum ama. Muğla falan köy evi istiyorum inan. Ama işte o kadar da abartmıyım diyorum hazır izmire ısınmış.

İnşallah hayatım. Benim de hedefimde izmiri de geç aslında muğla var bakma sen. İzmir diyorum ama. Muğla falan köy evi istiyorum inan. Ama işte o kadar da abartmıyım diyorum hazır izmire ısınmış.
Eşimde aynı şeyin hayalinde.ciddiyim
Muğlanın köyleri harika diyip diyip duruyor

Madem başka çocuğuda var bu kadar dert etmeyin bence.Yalnız değillermiş ne güzel.
Ben de İstanbuldan gitmek istiyorum ama benim annem yalnız. Bırakamıyorum istesemde.

Anladım canım. Anneni de götüremez misin ki acaba.

Başka çocukları da var ama çook yakın değiller evlenirken pek destek görmemiş abisi, bu yüzden bir destekleri de yok maddi manevi her desteği sevgilim yapıyor. Bi kuruş hayrı bile yok öyle diyim arada bir gelirler büyük oğulları. O yüzden sıkıntısi zaten biz bırakamıyoruz.

oooo istanbula karsı izmir

tabiki izmir hemde 5 üzerindne 5

Genelde hep bir evlada düşüyor bu işler zaten.
Annemde aynı senin kv ler gibi.Alıştı buraya küçük bir semtte yaşıyor zaten. Bi düzeni var , istemez ki

Sen de her şeyden korkuyormuşsun hehe istanbulda paran olunca yaşamak en güzeli ya öbür türlü eziyet izmir daha iyi seçenek korkma artık hiçbir şeyden bugünden itibaren

Vallahi sorma, öyle bir para da bizde yok. Orta üst aileleriz. Yokoluruz istanbulda kayboluruz mazallah.

Genelde hep bir evlada düşüyor bu işler zaten.
Annemde aynı senin kv ler gibi.Alıştı buraya küçük bir semtte yaşıyor zaten. Bi düzeni var , istemez ki

Bizde de benimkine düşmüş durumda. Yine de kendisi kıymetinin bilinmediğini düşünüyor. Hayat sanırım bunun üzerine kurulu

Vallahi sorma, öyle bir para da bizde yok. Orta üst aileleriz. Yokoluruz istanbulda kayboluruz mazallah.
Biz de orta halliyiz de istanbulda şimdi yaşamaya gözüm yemez hani bir ara yaşadık orda şimdi mis gibi paran olacak yaşayacaksın düşüncesindeyim öbür türlü kalabalığı çekilmez

İzmiri sevdiyse izmirde kalın derim :) Istanbulda hayat pahalı kiralar uçmuş durumda,trafigi de hesaba katarsak...

İki şehir de güzel dert edecek bir durum yok.Bana kalsa Istanbul'u seçerdim.Neden derseniz oldum olası Istanbul sempatim vardır benim.Izmir'de yaşıyorum bu arada.Izmir de fena değil yani ama sizlerin gördüğü gibi göremiyorum bu şehri.Istanbulun yanında yavan geliyor Izmir.Her ikinizde İzmir diyorsanız bence düşünmeye bile gerek yok.

İzmirde buyudum diyebilirim.8 yasindan 22 yasina kadar.zorunluluk nedeniyle istanbula geldik.istanbulda 9 sene oldu.ben de izmir asigiyim ama gezmek.icin geldik.insan zamanla yasadigi sehri bile unutuyor.hic mi gelismez sehir..izmirin iyi yerleri de vardir ama hersey maddiyata bakiyor.maalesef bana mimari bakimdan cok kotu geldi .istanbul a geldim gozum gonlum acildi.
İzmirde kendimi guvende hissediyordum.herseyin en iyisi ile beslenmisiz.
İstanbul trafik yogun sebze meyve kalitesiz cok insan oldugu icin guvensiz hissediyorsun.disari ciktiginda geri donmen lutuf...heryer kalabalik...
İsiniz zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…