İzmir gibisi var mı ya.
Ama evler ucuz değil ya neresi orası
Hazır burayı benimsemişken nişanlın, bu konuları açıp kaşınma bence
Özlerse de gidip ziyaret eder dönersiniz.
Sabit bir işi yok mu sevgilinizin? Hemen nasıl şehir değiştirebilir ki iş güç sahibi biri?
Sizler ne is yapiyorsunuz
Ahh tek derdim bu olsa dedirtiyorsun sevgilinde istiyorsa izmirde kalın
Valla benim derdimle ayni dert oldugu icin hiic derdini opeyim falan demem:) biz de 7 senedir is dolayisiyla istanbulda yasiyoruz ikimiz de izmirliyiz. Ve emin ol zerre kadar sevilecek bir sehir degil. Eger ki esinin isi izmirden de yurutulecek bir is ise, sakin ola gitme istenbula, hatta esin annesini babasini da alsin izmire getirsin mumkunse. Ne hayat var bu sehirde ne dirlik ne de duzen. Her seferinde izmir donusunde ucakta agliyorum ben. Bizim isler malesef su anda donmeye elverisli degil ama, firsat kolluyoruz ilk alternatifte atacagiz kendimizi guzel izmirim'e:))
Annesi babası madem yaşlılar onları bağlayan pek bişey yoksa onlarıda izmire taşıyın
Ben öğrenciyim, geciktirilmiş bir okul serüvenim var
Ama okulum seneye bitiyor, annem şart koştu okul bitmeden evlenme yok diye. Bence de mantıklı olan buydu. Ama zaman yaklaşıyor. Bunların planlanmasını istiyorum.
Bi sahil kasabasına yerleşseler domates salatalık yetiştirseler ohh emekli yaşlı insan daha ne isterBenim de istediğim onları da buraya aldırmak , gezsinler deniz temiz hava yaşlılıklarını yaşasınlar istiyorum ama şu ara en azından düzenlerini bozamazlar çünkü sevgilim daha önce evi de satalım gidelim falan ağızlarını aradı. Pek yanaşmamışlar.
Canım inan annesi babası gelsinler, güzel bir yerde sakin sakin yaşayalım istiyorum. Ama annesi çook naif çok harekete geçmeyen biri. Düzenlerini bozmak istemiyorlar haklı olarak. Yoksa çok isterim onlar da güzelbahçede falan temiz hava deniz yaşasınlar. Umarım siz de en yakın zamanda fırsatınızı bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?