Fakat aynı evde yaşamıyoruz dolayısıyla özlem duygusu çok oluyor. Aynı evde olunca farklılık oluyor mu merak ettimE 3 yıldır aktif bir cinsel hayatınız varsa zaten merak duygusu gitmiş olmalı. Hala geçmediyse evlenince neden geçsin?
Fakat aynı evde yaşamıyoruz dolayısıyla özlem duygusu çok oluyor. Aynı evde olunca farklılık oluyor mu merak ettim
Bence hayır. He aynı evin için içinde olup çeşitli ruh halleriyle ara ara uzak kalmalar olabilir (moralin bozuktur, canın sıkkındır vb) ama genel anlamda heyecan istek bitmiyor.Kızlar çok güzel giden bir ilişkim var ve 3 yıldır güzel bir özel hayatımız var. Birbirimize deli oluyoruz şehvetliyiz. Seneye evlilik düşünüyoruz benim sorum evlenip aynı evde yaşayınca bu cinsel arzu azalır mı? Merak duygusu kaybolmaya başlayıp birbirimizin her halini görünce isteğimizin azalmasından korkuyorum sürekli arzulanmak ve bunu hissetmek istiyorum ben. Evlilik aramızdaki büyüyü kaçırmaz umarımTecrübelerinizi paylaşır mısınız
YokKızlar çok güzel giden bir ilişkim var ve 3 yıldır güzel bir özel hayatımız var. Birbirimize deli oluyoruz şehvetliyiz. Seneye evlilik düşünüyoruz benim sorum evlenip aynı evde yaşayınca bu cinsel arzu azalır mı? Merak duygusu kaybolmaya başlayıp birbirimizin her halini görünce isteğimizin azalmasından korkuyorum sürekli arzulanmak ve bunu hissetmek istiyorum ben. Evlilik aramızdaki büyüyü kaçırmaz umarımTecrübelerinizi paylaşır mısınız
Valla bende hiç azalmadı ben hep hazır kıta bekledim ama premses kocam hep nazlandı ,şevki söndü. Yani sizin genelleme bize uymadıYok
Ama cocuk olunca azalıyor
Kadında tabi sadece
Erkek hep hazırkıta
Lohusa depresyonuna da gırdı mı kocanızValla bende hiç azalmadı ben hep hazır kıta bekledim ama premses kocam hep nazlandı ,şevki söndü. Yani sizin genelleme bize uymadı
Bilmiyorum girdiği yerden çıkamadı bir türlü.Lohusa depresyonuna da gırdı mı kocanız
Aşkla,saygıyla bağlı kalırsanız azalmaz. Dahada artar her gün bir birinizi arzularsınız.Kızlar çok güzel giden bir ilişkim var ve 3 yıldır güzel bir özel hayatımız var. Birbirimize deli oluyoruz şehvetliyiz. Seneye evlilik düşünüyoruz benim sorum evlenip aynı evde yaşayınca bu cinsel arzu azalır mı? Merak duygusu kaybolmaya başlayıp birbirimizin her halini görünce isteğimizin azalmasından korkuyorum sürekli arzulanmak ve bunu hissetmek istiyorum ben. Evlilik aramızdaki büyüyü kaçırmaz umarımTecrübelerinizi paylaşır mısınız
Evlendikten sonra sevgiline davranışını değiştirmezsen aynen devam eder.Kızlar çok güzel giden bir ilişkim var ve 3 yıldır güzel bir özel hayatımız var. Birbirimize deli oluyoruz şehvetliyiz. Seneye evlilik düşünüyoruz benim sorum evlenip aynı evde yaşayınca bu cinsel arzu azalır mı? Merak duygusu kaybolmaya başlayıp birbirimizin her halini görünce isteğimizin azalmasından korkuyorum sürekli arzulanmak ve bunu hissetmek istiyorum ben. Evlilik aramızdaki büyüyü kaçırmaz umarımTecrübelerinizi paylaşır mısınız