- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.595
-
- Konu Sahibi overyoursmile
Gece gunduz ful makyaj doladan bi cok yakin akrabam var. Evlendiginde esinin onu makyajsiz hic gormedigini soylemisti. Nasi yani nasi gormez demistim. Aksam o uyuduktan sonra makyaj silip uyuyo sabah o uyanmadan kalkip makyaj yapiyomusHerkese huzurlu geceler dilerim. Direkt problemimden bahsetmek istiyorum. Makyaj yapmayı çok seviyorum ve kendime yakıştırıyorum. Ve makyaj beni gerçekten çok değiştiriyor. Bazı insanlar sadece bir göz kalemi sürer ve tüm havası değişir ya, beni de her tür makyaj malzemesi anında değiştiriyor. Ailem dışında beni kimse makyajsız görmemiştir, nişanlımda dahil. Sadece yıllar önce birkaç arkadaşım görmüştü, tanıyamadılar ilkEvliliğe de aylar kala daha da kafama takmaya başladım. Beni hiç makyajsız görmedi, evde nasıl dolaşacağım, ya kötü bir tepki verirse gibi gibi şeyler düşünüp uyuyamıyorum. Her zaman çok güzel olduğumu söylüyor ve sürekli ben güzel değilim, makyaj beni güzelleştiriyor haberin olsun diyorum. Çünkü gerçekten makyajsız çok soluk ve hasta gibiyim. Aynaya bile bakamıyorum, inanılmaz derecede öz güvenim düşük. Anında makyaja sığınıyorum.
Abartı derecede makyaj yapmıyorum, fondöten kullanmıyorum. Ama geri kalan tüm malzemeleri dozunda kullanıyorum. Evlenecek olmasam makyajımla mutlu mesut yaşarım ama beni makyajsız görüp beğenmeyecek olması beni çok üzecek. Onun beğenmesini de boşveriyorum, kendim beğensem yetecek. Düşüncelerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Doğum her erkeğin kaldırabileceği bir şey değil. O yüzden doğuma erkeğin girmesini doğru bulmuyorum benEşiniz düzgün adammış vesselam.
Bir adam karısının doğumuna giriyor. Bebeğin kafasının çıktığı an gördüğü manzara karşısında karısından tiksiniyor. Malumunuz, doğumdan sonra da boşuyor.
bizim evde benim çorabı kocam topluyorÇorap toplamıyorum kocam itinayla sepete atar hiç öyle huyları yoktur hakkını yiyemem mübarek günde
Ben hiç anlamıyorum çorap mevzusunu. Ne babamda ne eşimde görmedim çorabı yere atmayı. Çıkarınca hooop sepete.bizim evde benim çorabı kocam topluyorbu işte bir terslik var
Ben hiç anlamıyorum çorap mevzusunu. Ne babamda ne eşimde görmedim çorabı yere atmayı. Çıkarınca hooop sepete.
Amaaa ülkede o kadar çok kadın çorap topluyor ki doğanın dengesi adına sizin evde erkek toplaması iyi olmuş
bence bi kere bi makyajsız buluşun evlenmeden önce bi tepkisine bakınHerkese huzurlu geceler dilerim. Direkt problemimden bahsetmek istiyorum. Makyaj yapmayı çok seviyorum ve kendime yakıştırıyorum. Ve makyaj beni gerçekten çok değiştiriyor. Bazı insanlar sadece bir göz kalemi sürer ve tüm havası değişir ya, beni de her tür makyaj malzemesi anında değiştiriyor. Ailem dışında beni kimse makyajsız görmemiştir, nişanlımda dahil. Sadece yıllar önce birkaç arkadaşım görmüştü, tanıyamadılar ilkEvliliğe de aylar kala daha da kafama takmaya başladım. Beni hiç makyajsız görmedi, evde nasıl dolaşacağım, ya kötü bir tepki verirse gibi gibi şeyler düşünüp uyuyamıyorum. Her zaman çok güzel olduğumu söylüyor ve sürekli ben güzel değilim, makyaj beni güzelleştiriyor haberin olsun diyorum. Çünkü gerçekten makyajsız çok soluk ve hasta gibiyim. Aynaya bile bakamıyorum, inanılmaz derecede öz güvenim düşük. Anında makyaja sığınıyorum.
Abartı derecede makyaj yapmıyorum, fondöten kullanmıyorum. Ama geri kalan tüm malzemeleri dozunda kullanıyorum. Evlenecek olmasam makyajımla mutlu mesut yaşarım ama beni makyajsız görüp beğenmeyecek olması beni çok üzecek. Onun beğenmesini de boşveriyorum, kendim beğensem yetecek. Düşüncelerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Benim eşim 2 doğumuma da girmedi. Sezeryandı üstelik. Hadi normal olsa anlarım. Ben çok istedim. Ya sakin kalamayacağından korktu, ya da beni öyle kesilip biçilirken görünce soğurum diye düşündü bilmiyorumDoğum her erkeğin kaldırabileceği bir şey değil. O yüzden doğuma erkeğin girmesini doğru bulmuyorum ben
Benimde bir tanıdığım var gerçekten kızı makyajsız görünce tanıyamadım yüzüne de söyledimyavas yavas azaltin bence gozu alissin. ben bir arkadasimi makyajsiz gorunce taniyamamistim .hala laf eder bana
Yaslar epey ilerleyip de kadincagizin makyaj yapamadigi ve esinin onu gordugu o ani dusunuyorum da... evde yabanci kadin var diye ciglik atarGece gunduz ful makyaj doladan bi cok yakin akrabam var. Evlendiginde esinin onu makyajsiz hic gormedigini soylemisti. Nasi yani nasi gormez demistim. Aksam o uyuduktan sonra makyaj silip uyuyo sabah o uyanmadan kalkip makyaj yapiyomusinsanlarin fikrini nie bu kadar onemsiyosunuz ya. Kalici makyaj yaptir bb glow dipliner vs baska napcan