- 10 Mart 2023
- 49
- 69
- Konu Sahibi overyoursmile
Herkese huzurlu geceler dilerim. Direkt problemimden bahsetmek istiyorum. Makyaj yapmayı çok seviyorum ve kendime yakıştırıyorum. Ve makyaj beni gerçekten çok değiştiriyor. Bazı insanlar sadece bir göz kalemi sürer ve tüm havası değişir ya, beni de her tür makyaj malzemesi anında değiştiriyor. Ailem dışında beni kimse makyajsız görmemiştir, nişanlımda dahil. Sadece yıllar önce birkaç arkadaşım görmüştü, tanıyamadılar ilk Evliliğe de aylar kala daha da kafama takmaya başladım. Beni hiç makyajsız görmedi, evde nasıl dolaşacağım, ya kötü bir tepki verirse gibi gibi şeyler düşünüp uyuyamıyorum. Her zaman çok güzel olduğumu söylüyor ve sürekli ben güzel değilim, makyaj beni güzelleştiriyor haberin olsun diyorum. Çünkü gerçekten makyajsız çok soluk ve hasta gibiyim. Aynaya bile bakamıyorum, inanılmaz derecede öz güvenim düşük. Anında makyaja sığınıyorum.
Abartı derecede makyaj yapmıyorum, fondöten kullanmıyorum. Ama geri kalan tüm malzemeleri dozunda kullanıyorum. Evlenecek olmasam makyajımla mutlu mesut yaşarım ama beni makyajsız görüp beğenmeyecek olması beni çok üzecek. Onun beğenmesini de boşveriyorum, kendim beğensem yetecek. Düşüncelerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Abartı derecede makyaj yapmıyorum, fondöten kullanmıyorum. Ama geri kalan tüm malzemeleri dozunda kullanıyorum. Evlenecek olmasam makyajımla mutlu mesut yaşarım ama beni makyajsız görüp beğenmeyecek olması beni çok üzecek. Onun beğenmesini de boşveriyorum, kendim beğensem yetecek. Düşüncelerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum.