Evlenince eşimin ailesiyle kalma sorunu

depresifsaglikci

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
16
8
16
28
Merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Kisa kesicem. Sevgilimle bu yüzden ayrılmıştık. Ailesiyle kalmama ailem izin vermedi. Bende annesiyle bu konuyu konustum guzel bir sekilde. Ama olmadi ayrildik. Şimdi tekrar barıştık bu konu bi daha açılmayacak dedi sevgilim. Aileside oyle demis. Sizce ilerde ayni sorun yaşanır mi ?

Bence bu önemli bir sorun.. Bu konu bir daha açılmayacak derken kastedilen nedir? Yani siz ailesi ile beraber yaşayacaksknız tartışmaya kapalı mı demek istiyorlar??

Eğer öyleyse benim seçimim ayrılıktan yana olur heralde.. İnsan belirli bir yaştan sonra ailesiyle yaşarken bile rahat edemiyor.. Heleki zorunlu bürokrasinin oldugu eş ailesi ile bence büyük bir sorun... Bu dünyaya bir kere geliyoruz ve neden kendimize hapishane yapalım ki??

evleniyorsun bu demekki kendi yuvan olacak eşinin evinin üzerine ev olmaz illa da ısrar ediyorsa yapcak birşey yok ayrıl ev üstüne ev olmaz boşanmaların yüzde binbeşyüzü birlikte kalmaktan oluyor. ailen de bunun farkında istemiyorlar haliyle emin ol kendi anne babandan daha iyi kimse düşünemez seni istemiyorlarsa vardır bir bildikleri

Bu biraz karşılıklı güvene bağlı. Karşınızdaki kişinin sözüne inanıyorsanız devam edin. Neden istediği de önemli. Ailesi rahatsiz ya da maddi sorun yüzünden istiyorsa ileride yine önünüze gelecektir.

Bizim doğu kültüründede var birliktelik yani evler ayrı ama yeme içme bir oluyor çoğu evlerde.
Ben tavsiye etmem kendim oturmadım eşimşn ailesiyle ama oturan kuzenim var kaynanası herşeyine karışıyor. Düşün evler ayrı sözde..
Sen konuştunmu sevgilinle ayrı ev olayını öyle mi kapandı konu yani ayrı oturacaksınız değilmi.. tutacağınız evide uzak tutun ikide bir hadi anneme demesin yoksa farkı kalmaz ha birlikte ha ayrı oturmanın...

Aynı sorunu şu an için bende yaşıyorum. Düşünsenize kendi yuvam kendi düzenim olsun diye evleniyorum ben. Heleki birde herşeye karışacak bi kayınvalide niz var ise kabullenmek imkansız oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…