- 1 Mayıs 2023
- 1.853
- 5.593
-
- Konu Sahibi SeaBoundless
O zaman eşinden kaynaklı bir sorun olabilir evlendi herkesi sildi yazmışsınız bayramlarda da eş ailesi tarafına gidiliyormuş benim aklıma bu ihtimal geldi nedense var böyle adamlar eşinin sadece kendi ailesi ile görüşmesini isteyenler kuzende yuvam yıkılmasın vs diyerek görüşmüyordur ki bana göre çok ters ama kabul eden kadınlar var.Bayramlarda da görüşmüyoruz ki. Eskidendi o, hep eşinin ailesinin yanına gidiyorlar.İnsan el olsa arar sorar o kadar emegimiz var ama hiç aramıyor. Birde tam tersi hiç aramıyor diyor dalge geçer gibi en kötü zamanımda bir telefonu çok gördü artık görüşmüyorum
Olmuştur…İnanın olmadı bakın garanti veriyorum
Çünkü aramızda kırgınlık olmadı.Evlenmeden önce böyle degildi.Zaten eşi soğuk biri.Benimde aklıma bu geldi.O zaman eşinden kaynaklı bir sorun olabilir evlendi herkesi sildi yazmışsınız bayramlarda da eş ailesi tarafına gidiliyormuş benim aklıma bu ihtimal geldi nedense var böyle adamlar eşinin sadece kendi ailesi ile görüşmesini isteyenler kuzende yuvam yıkılmasın vs diyerek görüşmüyordur ki bana göre çok ters ama kabul eden kadınlar var.
Yılların hatrı varsa neye kırıldıysa ki hala eminim kırılmadıgına , Kardeş gibi büyüdük gelsin bir zahmet kendisi söylesin müneccim değilim.Hem ne tür bir kırgınlık , hayati tehlike içeren bir sağlık sorununda ilgisiz kalmayı gerektiriyor pardon ? hadi onu geçtim kırgın insan pişkin pişkin aileme, ama sizin kızda aramıyor hiç demez.Olmuştur…
Bukadar eminseniz kendisine sorun? Msj yazın ve sorun, burdan aldığınızdan daha net cevap alırsınız. Yılların hatrı varsa cevap verecektir.
Ona göre yolunuza bakarsınız
işte ellerinde büyüdü diye kıyamıyorlar aslında.Baya öz kardeşim olsa bu kadar yakın olurdukKesinlikle haklısınız ben hiç hayatımda olmamışcasına yok sayardım. Aileniz de garip sizi saymayan biri için saçmalama görüş tarzı neden konuşuyor hep akrabacılık
Artık sizi onemsemedigi belli ama hamile kadına kötü hastalik haberi verilmez dert yanılmaz Allah korusun bebek tehlikeye girse vicdan azabı duymaz miydiniz ? Kizkardesim hamile ölüm teşhisi alsam şu an dünyada anlatmam anlatani silerim ! Yeğenimin sağlığından kıymetli değil hiçbir şeyArkadaşlar, çok kararsızım bu konuda. Benim amcamın kızı ( kuzenim oluyor ) doğduğumdan beri çok yakınız.Benden 5 yaş büyük, çocukken abla diye hitap ederdim , büyükçe ismi ile hitap etmeye başladım, yakın arkadaş gibi olduk.Beraber taitle gittik alışverişe gittik çok vakit geçirdik. Ailem onu kendi kızlarından ben ve kardeşimden ayırt etmedi.Bütün zor zamanlarında her zaman yanında olduk. Kendisi 2020 senesinde evlendi.Ve bir oğlu var şu an.
Konuya geliyorum. 2021 ekim ayında ben bir sağlık sorunu yaşadım.Ve baya yanlış teşhis kondu. Ama tabi biz o zaman bilmiyoruz yanlış olduğunu ve baya üzüldük. Acil ameliyata girmem gerekiyordu 2-3 gün içinde.( rica ediyorum yorumlarda da sormayın ne oldu diye baya travmatikti ) Moralim inanılmaz bozuktu. Bende cemreyi aradım.Kuzenimi yani.Aradım anlattım sesim titriyordu çok kötüydüm . Şu an yoğunum dedi ( öğretmen kendisi ) eve gidince arıcam seni dedi.
Hak verdim okulda konuşamayabilir. Ama o akşam hiç aramadı.En alakasız kişi bile aradı o aramadı.Ailemide.
Sonra 4-5 gün kadar geçti.Doktora gittik vs meğerse yanlış bir şey söylenmiş herhangi bir sorun yokmuş . Hemen onu aradım o beni aramadıgı halde söyledim, o an bile ilgilenmedi.Hamileydi, devamlı şunu aşeriyorum falan dedi.
Ben yine sorun etmedim ama kendisi beni hiç aramaz. Aynı şehirde oturuyoruz görüşelim edelim demez. Evlendiğinden beri o kadar değişti ki. Şu son yıllarda hiç bir şey yapamadık. Zaten kırgındım iyice kırılmaya başladım. Ben arasam genelde açmaz çok nadir açar yoğunum diyor ama hiç mi vakti yok anlamıyorum. İnstagramda ikinci hesap açmış beni eklemedi bile.Ve size samimi söylüyorum onu kıracak bir şey asla yapmadım.
Aramaz aylarca sonra babamlarla konuşur , beni kastederek hiç aramıyor falan diyor.E aradıgımda açmıyor ki ? Birde bu yaptıgı olaydan dolayı kırgınım. Yeğenimi keremi , 3 kere mi ne gördüm sadece düşünün. Sizce haksız mıyım ? Ben artık hiç görüşmek istemiyorum, ailem kardeşim falan saçmalama diyorart
Hamillelik böyle bir sey değil ya.Artık sizi onemsemedigi belli ama hamile kadına kötü hastalik haberi verilmez dert yanılmaz Allah korusun bebek tehlikeye girse vicdan azabı duymaz miydiniz ? Kizkardesim hamile ölüm teşhisi alsam şu an dünyada anlatmam anlatani silerim ! Yeğenimin sağlığından kıymetli değil hiçbir şey
Ay abartmayın hamilelik 3 günlük birsey değil. İnsanın hayatında normal bir süreç, 9 ay boyunca kimse fanusta yaşamıyor.Artık sizi onemsemedigi belli ama hamile kadına kötü hastalik haberi verilmez dert yanılmaz Allah korusun bebek tehlikeye girse vicdan azabı duymaz miydiniz ? Kizkardesim hamile ölüm teşhisi alsam şu an dünyada anlatmam anlatani silerim ! Yeğenimin sağlığından kıymetli değil hiçbir şey
Bende amcamın kızıyla görüşmemYılların hatrı varsa neye kırıldıysa ki hala eminim kırılmadıgına , Kardeş gibi büyüdük gelsin bir zahmet kendisi söylesin müneccim değilim.Hem ne tür bir kırgınlık , hayati tehlike içeren bir sağlık sorununda ilgisiz kalmayı gerektiriyor pardon ? hadi onu geçtim kırgın insan pişkin pişkin aileme, ama sizin kızda aramıyor hiç demez.
Ta hasta oldugunuz zamanlar onu aradiginizi ama onun geri donmedigini o zamandan beri de aranizdaki mesafenin buyudugunu hatta koptugunuzu soyleseydiniz ve ekleseydiniz "yakin oldugumuzu saniyordum ama evlenince kendini cektin, senin tercihin ama en azindan aileme lara aramiyor sormuyor diye birsey uydurma bari, bu mesafeyi isteyen sendin" tarzinda bi sitem edip konuyu kapatabilirdinizYılların hatrı varsa neye kırıldıysa ki hala eminim kırılmadıgına , Kardeş gibi büyüdük gelsin bir zahmet kendisi söylesin müneccim değilim.Hem ne tür bir kırgınlık , hayati tehlike içeren bir sağlık sorununda ilgisiz kalmayı gerektiriyor pardon ? hadi onu geçtim kırgın insan pişkin pişkin aileme, ama sizin kızda aramıyor hiç demez.
Ya siz iyi misiniz ? Hamileliği riskli degildi.Bu bir , ikincisi dünya onun etrafında dönmüyor. O her derdini , bize anlattı, yeri geldi annem ağlıyordu, kızmadım.Bu bencilce bir yaklaşım ki dedigim gibi hamileliği riskli olsa anlatmazdım. Ayrıca hamileyken eşi kalp krizi geçirdi o zaman onuda silsin ? Her şeyi geçtim, başı sıkışınca o da bizi aramasın o zaman ? Çok bencilce bir yaklaşım bir psikolog olarak kesinlikle yanlış buluyorum.Kendinizi hamile olunca prenses sanmaktan vazgeçin hayat bu her şey insanlar için.Artık sizi onemsemedigi belli ama hamile kadına kötü hastalik haberi verilmez dert yanılmaz Allah korusun bebek tehlikeye girse vicdan azabı duymaz miydiniz ? Kizkardesim hamile ölüm teşhisi alsam şu an dünyada anlatmam anlatani silerim ! Yeğenimin sağlığından kıymetli değil hiçbir şey
Demedim çünkü doğum yaptı, emziriyordu etkilensin istemedim. Sadece üzüldüm o benim kardeşim gibiydi diyeTa hasta oldugunuz zamanlar onu aradiginizi ama onun geri donmedigini o zamandan beri de aranizdaki mesafenin buyudugunu hatta koptugunuzu soyleseydiniz ve ekleseydiniz "yakin oldugumuzu saniyordum ama evlenince kendini cektin, senin tercihin ama en azindan aileme lara aramiyor sormuyor diye birsey uydurma bari, bu mesafeyi isteyen sendin" tarzinda bi sitem edip konuyu kapatabilirdiniz
Sahsen ben akraba da olsa bi insan bana mesafe koyduysa pesine dusmem dert etmem karnimi o doyurmuyor sonucta
Hayatta binbir dert var
Çoğu insan buna benzer durum yaşamış ilginç.İnsan yakını olunca üzülüyor tabiBende amcamın kızıyla görüşmem
Aynı sizin gibi aramız 2 yaş kardeş gibi büyüdük, aynı apartmanda dip dibe. Haftasonlaru birlikte kalmak için can atardık vs.
Şimdi selam zor veririm gördüğüm yerde
Sebebi var
Ama etrafdan duyuyorum oda benim için gelmiyor gitmiyor, görüşmüyor bizimle diye anlatıyormuş… nedenide bilmiyormuş garibim…
gayet biliyor bence
Ama bilmiyorsada sorsun söylerim
Gidipde ben senle şunun için görüşmüyorum diyecek değilim
Ve evet hastalansa hastanede yatsa umrunda olmaz, olmadıda
Yazan kişi kendini prenses sanan biri sanırım.Ben psikoloğum uzmanlığım çocuk alanı ve bu yazdıgı tamamen yanlış.Zaten riskli hamilelik olsaydı aramazdım bile.Gayet yolundaydı her şey ki hamileyken eşi kalp krizi geçirdi, o zaman eşinide silsin.Bu saçma ve mantıksız.Bazıları hamilileği alice harikalar diyarında geçirmek istiyor olabilir ama hayatta iyi şeyler kadar kötü durumlar da var ve , ilişkilerde manevi destek önemli.Hamillelik böyle bir sey değil ya.
Kötü haber aldi diye çocuğuna da bir şey olmaz.
İnsanlar ne sıkıntılar yaşıyor hamileyken bile.
Hamileliği bu kadar dramatik bir şey gibi lanse etmeye gerek yok. Konudaki kuzenin umrunda olmamış zaten, kaldı ki çocuğuna bir şey olsun.
En büyük hatanız sizi aramayan derdinizle dertlenmeyen birini inatla aramak,kadın belli ki sizi umursamıyor hayatında istemiyor.Belli ki hayatını kurmuş kendine yeni bir yol çizmiş bu hayatında size yer yok Doğru yanlış tartışılır ama istemeyen insanı arayıp ay şunum var demek kaale almayan adamı tekrar arayıp yok yok iyiymisim demek o kadar saçma ki.... .Haklida olsanız dışardan çok itici ve kötü görünüyorsunuz.Arkadaşlar, çok kararsızım bu konuda. Benim amcamın kızı ( kuzenim oluyor ) doğduğumdan beri çok yakınız.Benden 5 yaş büyük, çocukken abla diye hitap ederdim , büyükçe ismi ile hitap etmeye başladım, yakın arkadaş gibi olduk.Beraber taitle gittik alışverişe gittik çok vakit geçirdik. Ailem onu kendi kızlarından ben ve kardeşimden ayırt etmedi.Bütün zor zamanlarında her zaman yanında olduk. Kendisi 2020 senesinde evlendi.Ve bir oğlu var şu an.
Konuya geliyorum. 2021 ekim ayında ben bir sağlık sorunu yaşadım.Ve baya yanlış teşhis kondu. Ama tabi biz o zaman bilmiyoruz yanlış olduğunu ve baya üzüldük. Acil ameliyata girmem gerekiyordu 2-3 gün içinde.( rica ediyorum yorumlarda da sormayın ne oldu diye baya travmatikti ) Moralim inanılmaz bozuktu. Bende cemreyi aradım.Kuzenimi yani.Aradım anlattım sesim titriyordu çok kötüydüm . Şu an yoğunum dedi ( öğretmen kendisi ) eve gidince arıcam seni dedi.
Hak verdim okulda konuşamayabilir. Ama o akşam hiç aramadı.En alakasız kişi bile aradı o aramadı.Ailemide.
Sonra 4-5 gün kadar geçti.Doktora gittik vs meğerse yanlış bir şey söylenmiş herhangi bir sorun yokmuş . Hemen onu aradım o beni aramadıgı halde söyledim, o an bile ilgilenmedi.Hamileydi, devamlı şunu aşeriyorum falan dedi.
Ben yine sorun etmedim ama kendisi beni hiç aramaz. Aynı şehirde oturuyoruz görüşelim edelim demez. Evlendiğinden beri o kadar değişti ki. Şu son yıllarda hiç bir şey yapamadık. Zaten kırgındım iyice kırılmaya başladım. Ben arasam genelde açmaz çok nadir açar yoğunum diyor ama hiç mi vakti yok anlamıyorum. İnstagramda ikinci hesap açmış beni eklemedi bile.Ve size samimi söylüyorum onu kıracak bir şey asla yapmadım.
Aramaz aylarca sonra babamlarla konuşur , beni kastederek hiç aramıyor falan diyor.E aradıgımda açmıyor ki ? Birde bu yaptıgı olaydan dolayı kırgınım. Yeğenimi keremi , 3 kere mi ne gördüm sadece düşünün. Sizce haksız mıyım ? Ben artık hiç görüşmek istemiyorum, ailem kardeşim falan saçmalama diyor.
Kesinlike.Çokta önemsemedim ahahahahAy abartmayın hamilelik 3 günlük birsey değil. İnsanın hayatında normal bir süreç, 9 ay boyunca kimse fanusta yaşamıyor.
Ne kadar bencilsiniz ya.Hayır siz tam dünya ben ve bebeğim etrafında dönüyor sananlardansınız sanırım . Yazık.Artık sizi onemsemedigi belli ama hamile kadına kötü hastalik haberi verilmez dert yanılmaz Allah korusun bebek tehlikeye girse vicdan azabı duymaz miydiniz ? Kizkardesim hamile ölüm teşhisi alsam şu an dünyada anlatmam anlatani silerim ! Yeğenimin sağlığından kıymetli değil hiçbir şey
Onu aradığımı kim söyledi ? Nerede , ne zaman onu arıyorum darlıyorum dedim? Okudugunuzu mu anlamıyorsunuz yoksa toksik ve sarkastik yorumlar yapıp deşarj mı olmak istiyorsunuz ? Onu zaten aramıyorum , ben arasam o anneme yegenim beni aramıyor der mi ? Ayrıca madem yeni yol çizdi bize yer yok, ayağı taşa takılsa ailemi arıyor içini döküyor sonra annem üzülüyor stres yapıyor.Yok öyle iyi günde bay bay kötü günde destek olun demek.Eşitlik her iki tarafa lazım.Alma verme dengesi önemli. Sağduyulu olun lütfen.İyi günler.En büyük hatanız sizi aramayan derdinizle dertlenmeyen birini inatla aramak,kadın belli ki sizi umursamıyor hayatında istemiyor.Belli ki hayatını kurmuş kendine yeni bir yol çizmiş bu hayatında size yer yok Doğru yanlış tartışılır ama istemeyen insanı arayıp ay şunum var demek kaale almayan adamı tekrar arayıp yok yok iyiymisim demek o kadar saçma ki.... .Haklida olsanız dışardan çok itici ve kötü görünüyorsunuz.