• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı evlenıcek olanlardan bısey rıca edıcem ?)

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar ben bekarım kısmetsız goruyorum kendımı dıyolar kı evlenıcek olanın ayakkabısının altına ısmın yazsın falan yazar mısınız acaba ??

canim benim,herseyin hayirlisi tabi,umarim gonlunun erkegini bulursun biran once,sende dunya evine girersin,,,

kız selin çıldırdınmı niye takıldın sen bu evlilik mevzusuna olursa olur olmazsa olmaz bırak bugününün tadını çıkar sen :lepi:

canım oyle seylere ınanma bence ..dılerım kı dogru zamanda karsına cıkar kısmetın..sımdı sen hayatın tadına bak bak nasıl karsılasıcaksın:)))))))

Selin adın selin mi gerçekten kuzenim evleniyor bizzat ellerimle yazıcam adını ayakkabısının altına...sonra da kontrol edicem silinmiş mi diye..opuyorumnanaktan

ya ne bıleyım herkez takmıs durumda benden ayrı bende duydumm bı yazayım dedım ıste ben takmıyorum aslında )))guzelsın ama kısmetın yok kapalı dıyolar yaaa((

ben yazarım canım ama kısmet bu işler ben evlenmicem evlenmicem diyodum aklımda hiç yoktu nişanlımla tanıştım onu ilk gördüğüm gün benim evleneceğim adam bu dedim içimden sonra 2ay içinde evlenmeye karar verdik 5.ayımızda sözlüydük şimdi öle mutluyumki ekimdede düğünümüz var senin nasibinde bi yerlerde seni bekliyo eminim

eminimki senin gibi seni biryerlerde bekleyen bir beyaz atlın var kısmet bu işler hiç ummadığın anda karsına cıkacaktır mutlaka
düğünüm 24 eylülde benyazarım adını canım a.s.

ben yazarım canım ama kısmet bu işler ben evlenmicem evlenmicem diyodum aklımda hiç yoktu nişanlımla tanıştım onu ilk gördüğüm gün benim evleneceğim adam bu dedim içimden sonra 2ay içinde evlenmeye karar verdik 5.ayımızda sözlüydük şimdi öle mutluyumki ekimdede düğünümüz var senin nasibinde bi yerlerde seni bekliyo eminim

tesekkur soylemen yeter:teytey:

Back