Gelinlik Modelleri EVLENİCEK ARKADAŞLARR bir bakın belki gelinliğiniz hakkında bir fikir edinirsiniz

minel axsxk

HİSLERİMİN TALEBESİYİM
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
1.200
15
116
Diğer
Bu gelinliği burda bi gyim magazasında görmüştüm ilk gördüğümde çok hoşuma gitti ve aklıma siz geldiniz belki gelinliğinizin modelini tam tasarlamamış olabilirsiniz diye fotoğrafını çektim sizlerle paylaşmak istedim umarım yararlı bi paylaşım olur bu topiğe begendiğinz gelinlik modellerini de ekleyelim ne dersinizzz?a.s.

buda beğendiğim gelinlik modellerii

ŞıMDıDEN MUTLULUKLAR:))))))))))

Son düzenleme:
bunlarda benim beyendiklerim....

Eklentiler

• $f06y033rg7.jpg
    97 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:

Bu gelınlıgı ben kendınden kabartmalı sanıyordum,2 numara tarlatanla gıyılıyormş.Bi gelınlıkçiye gostermıstım modelı,başka bırıne dıkıyormuş,ondan sonra sana verırım dedı.Başka bı gelınlıkçi 1400 kıralık fıyatı dedı.aklımın kalmasına ragmen tarlatan dıyınce vazgectım,sımdıkı dıktırdığımın altıda ilkteki ıkıncı gelınlıgın altına benzıyor,cokta güzel ve gösterişli,arlarada 15 tane yıldız atarız dedı gelınlıkcım.parıl parıl bişi olcak yani alkisalkisalkis

hayırlı olsun canım inşallah bitince gelinliğin fikir olması açısından eklersin buraya a.s.

kzıalr bu gelinşin aynısını madam burcu izmr de dikitler benle birlikte evlenen bir kız dikyitmişti çok da şık oldu renk te aynıydı o zaman 450 yada 550 ye diktiler
gerçekten çok şık bir model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…