Çok saçma bunu da ilk kez sizden duydum ne alaka ki arkadaşlar arasında evlenecek koca bulmak birde bulamadığınız için kötü hissetmekHatta bir dönem bir arkadaşım sırf ona birini bulmadığımı düşündüğü için aramıza mesafe koydu (arıyordum ama nasibi olmayınca olmadı).
Hiç kimse hiç bir şeye değmiyor inanın. Ben saldım artık kim ne düşünürse düşünsün. Tavsiyemdir.Selamlar herkese, biraz içimi dökmek istedim. Evliliğin mutlak kader olduğuna inanıyorum. Tabiki vesileler önemlidir ama olmayınca zamanı gelmeyince olmuyor işte.
Çevremde artık çok fazla evlenmek isteyip evlenemeyen arkadaşım var bazen çok bunalıyorum keşke elimden bişey gelse ama maalesef gelmiyor, nasip olmuyor olduramıyorum.
Yanlış anlaşılmasın hepsi pırıl pırıl güzel kızlar.
Hatta bir dönem bir arkadaşım sırf ona birini bulmadığımı düşündüğü için aramıza mesafe koydu (arıyordum ama nasibi olmayınca olmadı). Kendi bi şekilde buldu çok da iyi oldu ama beni çok yıpratmıştı düğününe de yarım ağız çağırdı son dakika:)
Neyse artık arkadaşlarıma karşı suçlu hissediyorum bu sebeple kimseyi kaybetmek istemem bunu nasıl aşabilirim, nasıl bir yol izleyebilirim?
Bazen evlililiğin zorluklarından bahsediyorum sanki nankörlük ediyormuşum gibi davranan bile oluyor.
Bu da dert mi demeyin, derdim bu
Çok saçma bunu da ilk kez sizden duydum ne alaka ki arkadaşlar arasında evlenecek koca bulmak birde bulamadığınız için kötü hissetmek
Yürek yemişler valla. Bu devirde o şekilde tanışıp evlenebileceklerse iyiymiş. Zira bazen burnunun dibindeki insanı bile tanıyamadığını görüyorsun.Ne güzel dertsiz çevreleriniz varmış:) ben de bu şekilde valla çok fazla var.
Tabiki misyonum değil ama her konuşma arasında ya sen evlisin yok mu eşinin arkadaşı vs sohbetleri çok oluyor.
Kusura bakma ama arkadaşların vizyonsuz böyle insanlarla arkadaşlık etmemelisin ''koca bulucu muyuz biz kısmetinde varsa çıkar karşına iyi biri'' de geç. Olay çok saçma birde buna üzülüyor olmanız daha değişikTabiki misyonum değil ama her konuşma arasında ya sen evlisin yok mu eşinin arkadaşı vs sohbetleri çok oluyor.
Esra Erol sen misin?
Bende sizin gibi düşünüyordum.Su zamanda bekar kalmak kötü değil.En azından kafanız rahat oluyor.Selamlar herkese, biraz içimi dökmek istedim. Evliliğin mutlak kader olduğuna inanıyorum. Tabiki vesileler önemlidir ama olmayınca zamanı gelmeyince olmuyor işte.
Çevremde artık çok fazla evlenmek isteyip evlenemeyen arkadaşım var bazen çok bunalıyorum keşke elimden bişey gelse ama maalesef gelmiyor, nasip olmuyor olduramıyorum.
Yanlış anlaşılmasın hepsi pırıl pırıl güzel kızlar.
Hatta bir dönem bir arkadaşım sırf ona birini bulmadığımı düşündüğü için aramıza mesafe koydu (arıyordum ama nasibi olmayınca olmadı). Kendi bi şekilde buldu çok da iyi oldu ama beni çok yıpratmıştı düğününe de yarım ağız çağırdı son dakika:)
Neyse artık arkadaşlarıma karşı suçlu hissediyorum bu sebeple kimseyi kaybetmek istemem bunu nasıl aşabilirim, nasıl bir yol izleyebilirim?
Bazen evlililiğin zorluklarından bahsediyorum sanki nankörlük ediyormuşum gibi davranan bile oluyor.
Bu da dert mi demeyin, derdim bu
Teyzelerim dayıma kız buldu ardından evlendiler. 1 seneye kalmadan boşandılar. Boşandıkları zaman herkes teyzelerimi suçladı. Bir şey olsa sorumluluk sahibi olacaksın.Kusura bakma ama arkadaşların vizyonsuz böyle insanlarla arkadaşlık etmemelisin ''koca bulucu muyuz biz kısmetinde varsa çıkar karşına iyi biri'' de geç. Olay çok saçma birde buna üzülüyor olmanız daha değişikyapmayın valla gereksiz şeyler bunlar
Arkadaşlarım vizyonsuz değil sadece eğitim hayatları uzadıkça evlilik gibi şeylerden uzak kaldılar şimdi de çevrelerinde ki az sayıda evli arkadaşları üzerinden bi ihtimal düşünüyorlar onları anlıyorum ama beni çok yıpratıyorKusura bakma ama arkadaşların vizyonsuz böyle insanlarla arkadaşlık etmemelisin ''koca bulucu muyuz biz kısmetinde varsa çıkar karşına iyi biri'' de geç. Olay çok saçma birde buna üzülüyor olmanız daha değişikyapmayın valla gereksiz şeyler bunlar
Eşinin arkadaşları:Ben ne alakaNe güzel dertsiz çevreleriniz varmış:) ben de bu şekilde valla çok fazla var.
Tabiki misyonum değil ama her konuşma arasında ya sen evlisin yok mu eşinin arkadaşı vs sohbetleri çok oluyor.
Çok saçma bunu da ilk kez sizden duydum ne alaka ki arkadaşlar arasında evlenecek koca bulmak birde bulamadığınız için kötü hissetmek
Eşinin arkadaşları:Ben ne alaka
Cidden böyle mi soruyorlar şaka gibi. Bide koca bulamayinca küsmek ne ya sebep ne bana koca bulmadin