- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Magnolliaa
-
Hemen oraya geliyorumbende oyle albenisi olan,guzelligi dillere destan biri degilim..Turkiye`den nasibim cok olmadi Allah biliyor ya..ama yurtdisina bir acildim pir acildim diyimesim yabanci yurtdisinda ozellikle kuzeyde cok bi makbuluz hanimlar haberiniz olsun
sen mi değilsin ceylinim yapma
hmm anladım.benim esim cek cumhuriyetinden,pragli..isin ilginci turkle evli bi suru cek erkek var..almanla evli olan arkadaslarimda mevcutnorvec,isvicre filan oralar iyice buz ve insanlari cok ama cok soguk..orta avrupa candir
ilk gorusmede ve evlenene kadar kiza kole olup, evlendiginin iki gun sonrasi herseyi mahveden var: bkz.eski esimHayatımdaki hersey arada kalmış..işim de öyle.Artık düzenli ve evli biri olmak istiyorum.Ailemden uzakta calışıyorum.Eve gittiğimde kendimi orayda ait hissetmiyorum.
Malum yaş 28 ,yasıtlarımın harika düzenli evleri evlilikleri çocukları ,benimse yolunda gitmeyen işlerim var.
Evlilik olmadan da insan mutlu olabilir dedim ama bu yalanı fazla sürdüremedim.yalnız ve uzakta olmak cok zor,zaten ailemle iyi anlaşamıyorum.
Su son iki yılda ailemden ve yalnızlıktan cok cektim..insanların üzerime gelmesinden ,bak şu da hamile doğuracak demelerinden ..sende evlen artık demelerinden gına geldi..sanki kendi isteğime bağlı...
Yıllarca yanlış insan secimlerim yüznden hayatım zehir oldu zaten,kimi sapık cıktı kimi karaktersiz..bu yüzden artık cok titiz davranıyorum.
İnanın bıktım artık ,ne esyam var doğru düzgün ne evim..
Gecen gün Yakın bir arkadasımın tavsiyesiyle biriyle görüştüm.
bir kafede buluştuk cocuk cok iydi ,tipi de fena değildi.kaldıki benim için tipinden ziyade bana değer vermesi ve ilgisi önemliydi.bugüne kadar tipine baktık da ne oldu !
Konuşmamız gayet iyi gecti.kalbimde bir heyecan oluşturdu.O an bu adamla evlenicem diye de hissettim.
Konuşmaya giderken hiç makyaj yapmamaya calıştım.sonuçta adam beni böyle görmesi lazım.sevecekse böyle sevsin dimi.
Evlendiğimde banyodan cıktığımda sen kimsin demesin yoksa.
Ki ben az bir makyajla bile cok değişiyorum.o yuzden doğal olayım dedim.
Makyaj la güzel oluyorum bazen ben bile kendimi tanıyamıyorum..bu kadar yapmacık olmayım dedim..
Hata mı ettim kızlar..çocuk konuşmamı falan cok beğendiğini söylemiş,cok görgülü ,akıllı demiş ama elektrik hiç almadım demiş.hay elektriklere gelesin ..töbe töbe..
Beğenmedi yani çirkin buldu beni.zaten cok güzel bir kız değilim(KK kadınlarının aksine:) )
Üzüldüm be!cirkinim diye mi bunlar ..eski erkek arkadasım da huyumu cok beğenirdi benim için dünya güzelisin derdi..benim için demek:benim haricimde cirkinsin demek:)
Yani biz kadınlar erkekleri beğenmesekde değer veriyor ,seviyor diye başımıza tac yapıyoruz.ama erkek için kadının iç güzellği değil öncelik dış güzelliği oluyor..
Huyum güzeldir ,sevdim mi tam severim iyi bir eş olurum ama tüm bu olumlu özelliklerim daha tanınmadan reddedilmiş oluyor.
Bir yandan artık yuvam olsun da diyorum..o kadar yorucu ki bu işler inanın hiç beni uğrastırmasın kimse diyorum .sacma evet ama diyorum neyapayım.Sonra vazgecer falan ben asık olup ortada kalırım korkum var..yorucu işler
Evleneceksen gel arkadasım diyesim geliyor..ben yorgun sen yorgun birbirimizi uğrastırmayalım
..
Yılmaz özdil gibi yazdım biraz..inş sıkmamışımdır:)
Müzmin bekarlar nerdesiniz?Var mı ilk görüşmede olumsuz olup evlenen erkek ?siz neler söylemek istersiniz canlar..
Hayatımdaki hersey arada kalmış..işim de öyle.Artık düzenli ve evli biri olmak istiyorum.Ailemden uzakta calışıyorum.Eve gittiğimde kendimi orayda ait hissetmiyorum.
Malum yaş 28 ,yasıtlarımın harika düzenli evleri evlilikleri çocukları ,benimse yolunda gitmeyen işlerim var.
Evlilik olmadan da insan mutlu olabilir dedim ama bu yalanı fazla sürdüremedim.yalnız ve uzakta olmak cok zor,zaten ailemle iyi anlaşamıyorum.
Su son iki yılda ailemden ve yalnızlıktan cok cektim..insanların üzerime gelmesinden ,bak şu da hamile doğuracak demelerinden ..sende evlen artık demelerinden gına geldi..sanki kendi isteğime bağlı...
Yıllarca yanlış insan secimlerim yüznden hayatım zehir oldu zaten,kimi sapık cıktı kimi karaktersiz..bu yüzden artık cok titiz davranıyorum.
İnanın bıktım artık ,ne esyam var doğru düzgün ne evim..
Gecen gün Yakın bir arkadasımın tavsiyesiyle biriyle görüştüm.
bir kafede buluştuk cocuk cok iydi ,tipi de fena değildi.kaldıki benim için tipinden ziyade bana değer vermesi ve ilgisi önemliydi.bugüne kadar tipine baktık da ne oldu !
Konuşmamız gayet iyi gecti.kalbimde bir heyecan oluşturdu.O an bu adamla evlenicem diye de hissettim.
Konuşmaya giderken hiç makyaj yapmamaya calıştım.sonuçta adam beni böyle görmesi lazım.sevecekse böyle sevsin dimi.
Evlendiğimde banyodan cıktığımda sen kimsin demesin yoksa.
Ki ben az bir makyajla bile cok değişiyorum.o yuzden doğal olayım dedim.
Makyaj la güzel oluyorum bazen ben bile kendimi tanıyamıyorum..bu kadar yapmacık olmayım dedim..
Hata mı ettim kızlar..çocuk konuşmamı falan cok beğendiğini söylemiş,cok görgülü ,akıllı demiş ama elektrik hiç almadım demiş.hay elektriklere gelesin ..töbe töbe..
Beğenmedi yani çirkin buldu beni.zaten cok güzel bir kız değilim(KK kadınlarının aksine:) )
Üzüldüm be!cirkinim diye mi bunlar ..eski erkek arkadasım da huyumu cok beğenirdi benim için dünya güzelisin derdi..benim için demek:benim haricimde cirkinsin demek:)
Yani biz kadınlar erkekleri beğenmesekde değer veriyor ,seviyor diye başımıza tac yapıyoruz.ama erkek için kadının iç güzellği değil öncelik dış güzelliği oluyor..
Huyum güzeldir ,sevdim mi tam severim iyi bir eş olurum ama tüm bu olumlu özelliklerim daha tanınmadan reddedilmiş oluyor.
Bir yandan artık yuvam olsun da diyorum..o kadar yorucu ki bu işler inanın hiç beni uğrastırmasın kimse diyorum .sacma evet ama diyorum neyapayım.Sonra vazgecer falan ben asık olup ortada kalırım korkum var..yorucu işler
Evleneceksen gel arkadasım diyesim geliyor..ben yorgun sen yorgun birbirimizi uğrastırmayalım
..
Yılmaz özdil gibi yazdım biraz..inş sıkmamışımdır:)
Müzmin bekarlar nerdesiniz?Var mı ilk görüşmede olumsuz olup evlenen erkek ?siz neler söylemek istersiniz canlar..
bende biriyle tanistim iki hafta ne giysem sacimi nasil toplasam diye dusundum durdum, sonra tanisma gunu suslu puslu gittim makyaj filan yaptim ozenmis desin dedim bi baktim adam oyle salas gelmiski :) geri donesm geldi. Oylede devam etti ozentisiz. Biraz suslenmek karsi tarafada kendini iyi hissettirir bence.
tabi seni doğal haliyle görmeli ama ilk tanışmada değil bence.ben erkek olsam ilk buluşmada özene bezene hazırlanmış bi kız isterdim karşımda.abartmadan hafif bi makyaj iyi olurdu.bilemeyiz neden elektrik alamadığını ama bence dış görüşte çok önemli :)
yok canim ya gorusuyorum, umursamaz ilgisiz bir tipti aslinda ilk andan sinyalleri vermistide anlayamadim biraz saflik vardi ozaman. Heyecanli insan kendine dikkat eder kiligina kiyafetine, salas bisekilde gelenden hic bir beklentiye girmeyeceksin, umrunda olmadigini goseriyor ilk bastan.Gorusuyor musunuz hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?