Evleneceksen gel

bende oyle albenisi olan,guzelligi dillere destan biri degilim..Turkiye`den nasibim cok olmadi Allah biliyor ya..ama yurtdisina bir acildim pir acildim diyim esim yabanci yurtdisinda ozellikle kuzeyde cok bi makbuluz hanimlar haberiniz olsun
Hemen oraya geliyorum

pişman olma iyi yapmışsın.
ben de sevmiyorum makyajı,maymuna benziyorum bence makyajlıyken.
düğünümde 5 dakikada bir makyöze dönüp "fazla boyama!şundan sürme! sakın fondoten sürme! yaşlı görünüyorum ben..." diye başının etini yedim kızın.
sonuçta bildiğini okudu. ama fena olmamıştı. dedim bu profesyonel işi belli ki ben beceremiyorum

benim esim cek cumhuriyetinden,pragli..isin ilginci turkle evli bi suru cek erkek var..almanla evli olan arkadaslarimda mevcut norvec,isvicre filan oralar iyice buz ve insanlari cok ama cok soguk..orta avrupa candir
hmm anladım.
kuzey deyince benim aklıma da norveç falan geldiydi . onlar böyle kar beyaz tenli oluyo ya o yüzden çok hoş ve yakışıklı oluyor da
ama nerde bulcaz ki yabancı adamları onun için yabancı dil lazım :)

Elektrik ayrı bisey güzellikle alakası yok ama yinede özellikle ilk buluşmaya bakımlı gidilmesi taraftariyim. Eşim beni ilk gördüğünde akşama kadar çalışıp sonrada alışveriş yapmaktan bezmiş , saçım başım dağılmış , makyaj kalmamış bi haldeydim

Çirkinim demişsin ama, mutsuzsan demek ki güzelsin canım.. Ne demişler Allah çirkin bahtı versin bu arada başlığı görünce konu sahibesi seda sayanın evleneceksen gel programına katılıyor sandım bu arada ben de bekarım ve dua ediyorum hayırlısı olsun diye, Allah hakkımızda hayırlısı versin. Nitekim bdv bölümü evli arkadaşların ne dertleriyle dolu, tüm dertlilere sabır versin Rabbim

Ilk izlenim onemli ben olsam ilk gorusmeye bile boyle oZensiz geliyorsa gunluk yasaminda nasildir kim bilir yok yaa olmaz derdim .ilk guzel gorunceksinn sonra yavas yavas alistrcaksin dogal haline taktik hep bunlar

Ben her zaman kalpleri birbirine ısındıranan Allahu teala olduğuna inanmışımdır. Bence makyajsız giderek doğru olanı yapmışsınız. Bence ümitsiz olmayın. Bazen olmaz olmaz ama hiç ummadığınız zaman da Allahu teala ömürlük bir ilişkiye kapı açar, bir kuluyla kalplerinizi de birleştirir.
Mesela çok çok güzel olsam, insanların dış güzelliği kendisi için daha önemli olan adam her ne mevkiide, ne durumda olursa olsun mantıken hayatımda olmaması gerektiğine inanırdım.
Ajda Pekkan şarkısı gibi "vitrinime değil, iklimime...":)
Bugün güzellik hep ön planda da ne oluyor ki... İstatistikler aldatma ve boşanma rekorları kırıyor.
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

ben basta seda sayanin sundugu evleneceksen gel programi hakkinda bi onu oldugunnu sandim.
Eger oyleyse yazicak cok seyim var diye.
O program nasil bi programdir ya.
sacma sapan gereksiz bisey.
kimin eli kimin cebinde, o ona geliyor sonra baskasina asik oluyor.
Digeri birini seviyor ama bilmem ne oluyor.
Digeri bilmem yaninda gelen babaanneye talip oluyor.
O baba annede maskot gibi napiyorki adaylarin arasinda?
reyting meraki hep.

Neyse, konu bu degildi dimi.
Konu sahibi: erkegin begenip sevmesi onemli.
Olmamissa olmamistir bu erkek.
Acele edip hata yapma.

hahaha bende genelde tipten dolayı terk edilirim ama o erkekler hiç dönem kendilerine bakmıyolar. sanki bana brad pittler angelina arıyo havalarına giriyorlar. ilk buluşma için doğal olmaya çalışman kötü olmuş belki özenmeden gelmiş bakımsız diye düşünmüş olabilir canım boşver. en azından ilk günden yüzünü göstermiş oldu ilerde dış görünüşe bu kadar önem veren "ELEKTRİK ALAMAYAN" bu adamlar genelde karım bakımsız vs bahaneleriyle eşlerini aldatıyorlar. Allah'ım hakkında hayırlısını nasip etsin tez zamanda inşallah

ilk gorusmede ve evlenene kadar kiza kole olup, evlendiginin iki gun sonrasi herseyi mahveden var: bkz.eski esim
hayirlisini dile hayirlisini
seni begenmezse bu eksikligini gostermez.. herkesin elektrik aldigi sey farkli..millet kivanc tatlitug'u begenirken ben hic begenmem, bu onu cirkin yapmaz

ha bi de, beni begenmedi ne yapicam simdi, dusuncesinde olursan, gercek bi bakis acisiyla degerlendiremezsin, kendini begendirmeye calisirken adam sana uygun mu degil mi anlamazsin.. bu kadar ezme kendini..

tabi seni doğal haliyle görmeli ama ilk tanışmada değil bence.ben erkek olsam ilk buluşmada özene bezene hazırlanmış bi kız isterdim karşımda.abartmadan hafif bi makyaj iyi olurdu.bilemeyiz neden elektrik alamadığını ama bence dış görüşte çok önemli :)

inan guzellik goreceli.bi iki lafa takilma cok sisko oldugum donem de yuzun de guzelmis derlerdi ovuyorlarmiydi,aciyorlarmiydi belli degil.zayifladim ampule benziyorsun dediler,daha zayifladim kisa boylusun dediler insanlarin dediklerine bakarsak oooo. adam gibi biri cikmamis karsina.

yok ya bırak bunları. erkekler tiple çok kolay tav olan varlıklar. karakter faso fiso yap makyajını boşver. evlendikten sonra doğal güzelliğinle takılırsın evde.

Keşke biz de evlenmeseydikte yalnızlığın tadını cikarabilseydik. Konusup duranlara büyük bir zevkle "yooo evlenmeyecegim" derdim!

bende biriyle tanistim iki hafta ne giysem sacimi nasil toplasam diye dusundum durdum, sonra tanisma gunu suslu puslu gittim makyaj filan yaptim ozenmis desin dedim bi baktim adam oyle salas gelmiski :) geri donesm geldi. Oylede devam etti ozentisiz. Biraz suslenmek karsi tarafada kendini iyi hissettirir bence.

Gorusuyor musunuz hala?

Erkek bence ilk görüşte dışına 2 görüşte mizacına bakar , görüntü önemli diyemeyiz sonuçta niyet evlilikse görsellik tabiki önemli ama hep arada bulunduğun hep birbirini sıkı gören insanlarda daha çok kafa denklik mizaç uygunsada aşık olunur , ama ilk buluşma birazda görselliğe bağlı

Gorusuyor musunuz hala?
yok canim ya gorusuyorum, umursamaz ilgisiz bir tipti aslinda ilk andan sinyalleri vermistide anlayamadim biraz saflik vardi ozaman. Heyecanli insan kendine dikkat eder kiligina kiyafetine, salas bisekilde gelenden hic bir beklentiye girmeyeceksin, umrunda olmadigini goseriyor ilk bastan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…