• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

Allah kavuştursun canım ya :) Çok zor asker beklemek..Rabbim korusun hepsini :72::72:

Amiin canımmmm zor valla ama sevincee dayanıyosun:16:

Birsey sorcam böyle aile meseleleri yüzünden ailede bazileri diyormu mesela dügününe gelmiycem fln?:43:

Kiz kardesimde senin gibi :) o da esinin ablasiyla dargin konusmuyorlar gecen hafta istediler kardesimin esi gitmedi...!!!

Neyse kisaca anlatim annem babam ayrilar.. ve görüsmüyoruz onunla neyse dügünde para yolladi ama düügüne gelmesini istemedik ne kardesim istedi ne de anne tarafim.. (zaten uygun da olmazdi bizi bos yere birakti gidip yabanci ve kendinden 15 yas var aralarinda ondan iki cocuk yapti ... Neyse herkess dügüne geldi simdi de dedikodular almis basini gidiyor parasini aliyor dügüne birakmiyorsunuz biz senin dügününe gelmiyoruz...:59:

Canım benimde annemle babam ayrı sevgiliminde ayrı bizde çok düşünüyoruz nasıl yaparız nasıl ederiz diye ama mecbur ayrı ayrı bile otursalar bizim için dayanıcaklar

Bilmiyorum ya herseyin hayirlisi ne diym zaten dügüne dedinmi insanlar baslarlar konusmaya dügün bitene kadar ve bitdikten sonrada ayyyy igrenc birsey ya sözlüm hep derki Dilin kemigi yok...takma kafana .... ama insan ister istemez takiyor iste kafasina ....

Bilmiyorum ya herseyin hayirlisi ne diym zaten dügüne dedinmi insanlar baslarlar konusmaya dügün bitene kadar ve bitdikten sonrada ayyyy igrenc birsey ya sözlüm hep derki Dilin kemigi yok...takma kafana .... ama insan ister istemez takiyor iste kafasina ....

bebem hiç umursama önemli olan düğünün senin..Ogün sen prensessin millet herşeyi der önemli olan ogün mutlu olmak..Takma kafana haklı sözlün dilin kemiği yok siz birbirinize destek olun yeter...

Amiin canımmmm zor valla ama sevincee dayanıyosun:16:

Canım benimde annemle babam ayrı sevgiliminde ayrı bizde çok düşünüyoruz nasıl yaparız nasıl ederiz diye ama mecbur ayrı ayrı bile otursalar bizim için dayanıcaklar

Sana su kadarini söylim cok zor :) yani ayri olduklari belli oluyor malesef bir kere kiz kardesimde yasadik ama umarim sizde hic belli olmaz ay en fenasida ne biliyormusun böyle asla zor zamaninda yaninda olmayanlarin gelip boy boy resim cektirmeleri (Hala, Amca )

benim olayım belki bundan biraz farklı ama benimde annem babam ayrı aslında öyle kanlı bıçaklı değiller ama annem babamı hiç istemedi. erkek tarafı kız istemeye geleceğiz babanda olsun demişti. tabi onlar istemese bile ben bu şartı koydum. iyikide direttim babamda geldi sonuçta ne kadar iyi yada kötü bile olsalar çocuklarının en mutlu gününü paylaşmak hepsinin hakkı düğündede gelecek babam hatta bende misafir bile kalsın isterim hemen dönmesin. çok özlüyoruz çünkü :5:

Sana su kadarini söylim cok zor :) yani ayri olduklari belli oluyor malesef bir kere kiz kardesimde yasadik ama umarim sizde hic belli olmaz ay en fenasida ne biliyormusun böyle asla zor zamaninda yaninda olmayanlarin gelip boy boy resim cektirmeleri (Hala, Amca )

aynen o resimlere deli oluyorum ya..kaynımın bacısının teyzesi koşaraktan gelio "ayol benide çekin gelinle"..uzun elbise giymiş teyze başında yazma :D elinde kocaman çanta koşaraktan :D

@zahter

Insallah istedigin gibi olur ve azda olsa yaninizda kalir.. Ama bizim onunla paylasacak birseyimiz yok yani nasil desem o duygusal olarak hic yanimizda olmadi..ve ister istemez kopuyorsun...

Hepimiz icin herseyin hayirlisi olur insallah...

Sözde sadece özetliyecekktim :78:

aynen o resimlere deli oluyorum ya..kaynımın bacısının teyzesi koşaraktan gelio "ayol benide çekin gelinle"..uzun elbise giymiş teyze başında yazma :D elinde kocaman çanta koşaraktan :D

:52: ay dur aklima ne geldi simdi kuzenlerlede aramiz yok tamam mi :40: gitmis elbise fln almislar kuaföre gitmisler bir kere olsun kalkmadilar yerinden mahsuz gösteris olsun diye üzerini baslarini giyinip gelmislerdi... Halam neler demedi ki bize ve o Annemden fazla resim cektirmisti kardesim ve esiyle kameraci bile onlari ailesi sanmisti.. o derece yani annem halen resimlere fln bakinca sinirlenir :50:

@zahter

Insallah istedigin gibi olur ve azda olsa yaninizda kalir.. Ama bizim onunla paylasacak birseyimiz yok yani nasil desem o duygusal olarak hic yanimizda olmadi..ve ister istemez kopuyorsun...

Hepimiz icin herseyin hayirlisi olur insallah...

Sözde sadece özetliyecekktim :78:

canım benim yerden göğe kadar haklısın..çocukluğunu sana geri veremez belki o ağladıın zamanları evdeki yaşananları o psikolojini veremez ama taştanda olsa babadır.boşver sonra pişman olacağına gel de üstelk yardımda etmş size...sen gelmesini istiyor musun?

:52: ay dur aklima ne geldi simdi kuzenlerlede aramiz yok tamam mi :40: gitmis elbise fln almislar kuaföre gitmisler bir kere olsun kalkmadilar yerinden mahsuz gösteris olsun diye üzerini baslarini giyinip gelmislerdi... Halam neler demedi ki bize ve o Annemden fazla resim cektirmisti kardesim ve esiyle kameraci bile onlari ailesi sanmisti.. o derece yani annem halen resimlere fln bakinca sinirlenir :50:

millet düüğün meraklısı olamaya görsün :52::52::52::52::52:

Hayir istemiyorum.. Cünkü cok cektik biz almanya gibi yerde yasiyoruz ama annem o ara calismiyordu ve o ilk gitdigi zamanlarda dürüstce söylüyorum nerdeyse ekmek alacak paramiz yoktu... Herseyimizi her zaman kendimiz yaptik ... Gitmeden yani daha evdeyken demistim ki Baba sen bize ne veriyorsun dedi ki ne istiyorsun yiyecek ekmeginiz yatacak yeriniz varya... bende biliyorum onlarin oldugunu ama sevgisi eksikti herzaman....Forumda bazen okuyorum da bir konu var odun esleriniz mi ne böyle vurdum duymaz disariya var evine yok malesef... iste o zaman annem geliyor aklima iste bu yüzden istemiyorum ... Ay sema ay döktüm hersey ortaliga :97:

Maleseeefff kötü bi durum canım biz bazen iki ayrı kutlama bile düşünüyoruz bilmiyorum zaman göstericek elbet. Tek benimkiler olsa neyse onunda ayrı olduğundan daha çok dikat çeker ikiye bölünmüş bi salooon

Hoş geldin canıımmm :70:

Hayir istemiyorum.. Cünkü cok cektik biz almanya gibi yerde yasiyoruz ama annem o ara calismiyordu ve o ilk gitdigi zamanlarda dürüstce söylüyorum nerdeyse ekmek alacak paramiz yoktu... Herseyimizi her zaman kendimiz yaptik ... Gitmeden yani daha evdeyken demistim ki Baba sen bize ne veriyorsun dedi ki ne istiyorsun yiyecek ekmeginiz yatacak yeriniz varya... bende biliyorum onlarin oldugunu ama sevgisi eksikti herzaman....Forumda bazen okuyorum da bir konu var odun esleriniz mi ne böyle vurdum duymaz disariya var evine yok malesef... iste o zaman annem geliyor aklima iste bu yüzden istemiyorum ... Ay sema ay döktüm hersey ortaliga :97:

canım burası bunun için var zaten sende biliosun dök için..içinde kalıp seni yiyeceğine dök içini boşver kmse ayıplamaz herkesn hayatında belli dönemler vardr..bende babamı kaybettm ve onun düğünümde olması için herşeyimi feda edeblrdm ama asla olmayacak..onunla konuşmayı onunla beraber olmayı onunla olan herşeyi bi kere daha yaşamak için herşeyimi verirdim inan bana ama imkansız..bence sen hala konuşabilecekken ne yaşanırsa yaşansın izin ver gelsin...insan malesef kaybednce anlıo bazı şeyleri :43: bende döktüm içimi al bak :D yalnız değilsin :71:

canım burası bunun için var zaten sende biliosun dök için..içinde kalıp seni yiyeceğine dök içini boşver kmse ayıplamaz herkesn hayatında belli dönemler vardr..bende babamı kaybettm ve onun düğünümde olması için herşeyimi feda edeblrdm ama asla olmayacak..onunla konuşmayı onunla beraber olmayı onunla olan herşeyi bi kere daha yaşamak için herşeyimi verirdim inan bana ama imkansız..bence sen hala konuşabilecekken ne yaşanırsa yaşansın izin ver gelsin...insan malesef kaybednce anlıo bazı şeyleri :43: bende döktüm içimi al bak :D yalnız değilsin :71:

Bedenen olmasada seninle olucakkk. Başın sağolsun canım..

Allah Rahmet eylesin ruhu sad olsun...

Tsk ederim yazdiklarimi okuyup icimi rahatlatdigin icin:71:

Bedenen olmasada seninle olucakkk. Başın sağolsun canım..

Allah Rahmet eylesin ruhu sad olsun...

Tsk ederim yazdiklarimi okuyup icimi rahatlatdigin icin:71:

Sağolun kızlar..
sema aman naptım yazdım öle bişeler işte..neyse üzülmeyelm güzel şeylerden konuşalım ne dioduk foto delisi akrabalar..ya komşulara ne demeli yaa benim arkdşn düğününde bi bayan vardı resmen "temizliği bıraktım kalktım geldim" tipindeydi bari terlik giymede ne bilim bi ayakkabı giy be teyze..

Sağolun kızlar..
sema aman naptım yazdım öle bişeler işte..neyse üzülmeyelm güzel şeylerden konuşalım ne dioduk foto delisi akrabalar..ya komşulara ne demeli yaa benim arkdşn düğününde bi bayan vardı resmen "temizliği bıraktım kalktım geldim" tipindeydi bari terlik giymede ne bilim bi ayakkabı giy be teyze..

:1: ocakta yemegını bırakıp gelenler bile oluyoo bi gelini görim gidimm diyeenn:86:

:1: ocakta yemegını bırakıp gelenler bile oluyoo bi gelini görim gidimm diyeenn:86:

Gelinle damat mahvoluo yaa :D bakıorum yazık açlar zaten bişe yiyemiolar bi de o stres milleti öpme ay öpüşme meraklısı millet..öpim gel gel öpim ayy öpim öpcem valla öpücük :52::52::52::52::52::52:

slm kızlar ben geldim :3::3: özlediniz mi beni, :9::9:

Back