evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

ceeeee
şaka bir yana foruma girdim sonra banka hesabıma baktım. sinirlerim tepeme çıktı. tazminatım hala ödenmemiş iş yerime gittim. yarında yatmazsa mahkemeye vereceğim.

Birsey sorcam böyle aile meseleleri yüzünden ailede bazileri diyormu mesela dügününe gelmiycem fln?

Mesela nasil desem böyle aile icinde kiirginliklar olur ve o kücük kizginlik icin bir kac kisi birden kafa tutar insana yok o gelmezse ben gelmem vs gibi seyler...

benim düğünüme anneler ve eşimin babası gelmeyi düşünmüyor her ailede var herhalde böyle naz yapan

ya canım ben nişanlımın kız kardeşi olacak mahlukla dargınım mesela o geçenlerde evlendi nişanlım gitmicekti aslında olaylar bayağı büyük ama ben dedm gt katdeşndr falan die sonra onunda aklına yattı bensz gtmesine yıkıldım ama gitmelydi.. ben gitmedm mesela annesi babası aradılar rica minnet ama gitmedm..bazen gitmemek en doğrusu oluo ama akrabalarda pek olmaz o naz yaparlar genelde..

Insan ister istemez üzülüyor ya hele sucun yoksa ve sucsuz oldugun seyden öötürü cezalandirilirsan

Kiz kardesimde senin gibi :) o da esinin ablasiyla dargin konusmuyorlar gecen hafta istediler kardesimin esi gitmedi...!!!

Neyse kisaca anlatim annem babam ayrilar.. ve görüsmüyoruz onunla neyse dügünde para yolladi ama düügüne gelmesini istemedik ne kardesim istedi ne de anne tarafim.. (zaten uygun da olmazdi bizi bos yere birakti gidip yabanci ve kendinden 15 yas var aralarinda ondan iki cocuk yapti ... Neyse herkess dügüne geldi simdi de dedikodular almis basini gidiyor parasini aliyor dügüne birakmiyorsunuz biz senin dügününe gelmiyoruz...

canım haklısın ama ne bilim ne de olsa babadır..adam gelmek istiosa gelmeli bence..bak benm nişanlımın anne babasıda ayrı..o mahluk kız kocaya kaçtı kendi kendine evlendi ev kurdu etti kına gecesi bile olmadı..düğüne adamı çağırmadı bile..yinede baba yüreği adam gitti posta kutusuna davetiye bıraktıkları için..ve ağladı resmen onunda çok hatası olmuş zamanında ama düğün bu ne bilim..baba olmasa boynu bükük olurdu kızın..adam gitti içti ağladı ayrı bi masada oturdu buruk bi şekilde ama anneside anne tarafıda doluştular..okadar gelem etmem dedkleri halde pistlerden inmemişler nişanlım anlattı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…