nişanlanalım biran önce diyorduk nişan oldu şimdi evlenmek için yanıp tutuşuyoruz15 temmuzda evimiz tutuluyor kontrat yaptık balayını ayarladık şimdilik beklemedeyiz gelinlik fln daha yok ortada moda evi bulucam yetişir inş.
nişanlanalım biran önce diyorduk nişan oldu şimdi evlenmek için yanıp tutuşuyoruz15 temmuzda evimiz tutuluyor kontrat yaptık balayını ayarladık şimdilik beklemedeyiz gelinlik fln daha yok ortada moda evi bulucam yetişir inş.
ay valla inş yetişir canım ya çok az bir zaman kalmış :26:
inş. yetişir yetişmesse naparım diye hiç düşünmek bile istemiyorum agustosta gelinliği ayarlıcam dikilmeye başlansa nikahıda hayırlısıyla agustos düşünüyoruz bakalım Allah rast getirsin işimizi 2 ayımız kalıyor sonra eylüldede beyaz esya mobilyayı alıcaz
ayyyyyyyyy cnm bnm yaaaa allah bu arzunuzu hiç kırmasın inşallah
inş. canım aminnAllah herkeze böyle tatlı telaşlar kavuşmayı nasip etsin
dğün yapmayacakmısınız cnm :26:
darısı başıma cnm
düğün 8-9 ekim çanakkalede kına gecesi düğün 15 ekim burdurda nişanlımın memlekette bir düğün daha 17 - 22 ekim balayı
amin darısı başına tatlım
süper cnm yaaaaa ne güzel kına gecelerini çok severim :90::90:
ayakkabının altına adımı yazarsın artık
bende çok severim kına gecelerini düğünlerede bayılırım bol bol oynuycam nasipse
yaparız bir liste yazarız herkezi
üzülmem mi canım yaa, ben ondan daha çok üzülcem biliyorum, ama çok kırıldım yaa... Hem ben cumartesi gecesi kayınvalidemlerde kalıo olcam, pazar sabahı erkenden kalkıp nereye gidiyorum dicem? gerçeği söylesem onlar da gelmeye kalkacaklar, ee ne anladım ben o işten, imkansızı istio benden yanii
slm kızlarr benimde düğünüm ekimde inş. varmı başka ekimde düğünü olan :103:
kızlar bende inş eylül ekim gibi nişanm olucak... hala çeyiz meyiz hak getire.annem diyo sokma eve bişy yer yok!
selam kızlarr bende tesadüf bakarken cam sıkıntısından ne yapabilirim diye burayı gördüm nasılsınızzz
en başa yazarım canım
annam iki dakika leslie yürüyüşü yaptım topikte olaylar kına gecesine isim yazmaya kadar uzanmış
kınamız var kızım nerde kaldın bakim sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?