evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

ay valla inş yetişir canım ya çok az bir zaman kalmış :26:

ayyyyyyyyy cnm bnm yaaaa allah bu arzunuzu hiç kırmasın inşallah

ay valla inş yetişir canım ya çok az bir zaman kalmış :26:

inş. yetişir yetişmesse naparım diye hiç düşünmek bile istemiyorum agustosta gelinliği ayarlıcam dikilmeye başlansa nikahıda hayırlısıyla agustos düşünüyoruz bakalım Allah rast getirsin işimizi 2 ayımız kalıyor sonra eylüldede beyaz esya mobilyayı alıcaz

dğün yapmayacakmısınız cnm :26:

düğün 8-9 ekim çanakkalede kına gecesi düğün 15 ekim burdurda nişanlımın memlekette bir düğün daha 17 - 22 ekim balayı

süper cnm yaaaaa ne güzel kına gecelerini çok severim :90::90:

annam iki dakika leslie yürüyüşü yaptım topikte olaylar kına gecesine isim yazmaya kadar uzanmış

Ozaman şansına küssüüün enişte bey başından böle olmasının sebebii düğün üzülmemeye çalış tatlım sendee

slm kızlarr benimde düğünüm ekimde inş. varmı başka ekimde düğünü olan :103:

Slmm canım hoşgelldiiin sendeee topiğimizin ilk gelini sen olcan galba

kızlar bende inş eylül ekim gibi nişanm olucak... hala çeyiz meyiz hak getire. annem diyo sokma eve bişy yer yok!

ya bu çeyiz işi çok zor yaaaa

selam kızlarr bende tesadüf bakarken cam sıkıntısından ne yapabilirim diye burayı gördüm nasılsınızzz

Hoşgeldiiin canııııımmmm Asker bekliyoooruzz can sıkıntısı zaman geçmiiyooo sen nasılsınnn?

en başa yazarım canım

Bende istereeemmm bendeeeee en minnak yere yazıver bi minnak diye ama silincek yer olsun

kınamız var kızım nerde kaldın bakim sen

acıcık spor olsun diye leslie yürüyüşü deneyim dedim kaynatmış gitmişsiniz
kıskandım valla bende istiyorum hem adımın yazılması bu topikte olan herkes ister mantıken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…