- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
- Konu Sahibi turkmengelini
şuan tam içinde bulunduğum durum ![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
kurban bayramında nişanım olacak.geçen kayınvalidem nişan ve düğünü konuşmak istedi asıl olacak diye...
biz sözlümle nişanı evde,yakın akraba ve dostlarımızla yaklaşık 60 kişiyle yapalım diyoruz.
fakat kayınvalidem mekan tutalım sazcılar tutalım diye heves ediyor.
onuda geçtim...
düğün anlayışı çok farklı...
onlar düğün salonu tutmak istemiyor.evlerinin önü büyük bi alan,beni evden çıkarıp oraya götürmek istiyorlamış,damat tarafı öyle yaparmış?
e peki benim tarafım nolacak?
salona para vereceğimize kızımızın(yani bnim) koluna bilezik yaparız diyor...
e soruyorlar mı ben o bilezikleri gönlümden geçen düğüne tercih etmek ister miyim?
özünde çok iyi bi kadındır,zülmesin diye kıramıyorum,bişeyde diyemedim,sağolsun annem itiraz etti biz salon istiyoruz diye...
durumlarıda gayet iyi ama onlar şatafatlı bişeyler istiyorlar...kurbanda kesilecekmiş düğünümde.yani tam köy düğünü anlayışı.
benim alışkın olmadığım bi durum.
bide kayınvalidem sazcılar tutacakmış,geiniyle doya doya oynayacakmış...
ben kapalı bi bayanım ve hayalimdeki düğün lokal şeklinde,oynanmayan sade ama hoş bi nikah,bayan erkek ayrı eğlenmesiydi.
artık onuda geçtim,düğün salonuda olur ama ben onca erkeğin içinde durmaksızın oynayacak biri değilim,rahatsız olurum böyleşeylerden.
yapacaağım eşimle girişte dans etmek bide formaliteden halay veya ouyn havası.o da bi kere.
kayınvalidem çok iyidir maşalllah,hayat doludur.o yüzden onunda hevesini kırmak istemiyorum bi yandan![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)
kurban bayramında nişanım olacak.geçen kayınvalidem nişan ve düğünü konuşmak istedi asıl olacak diye...
biz sözlümle nişanı evde,yakın akraba ve dostlarımızla yaklaşık 60 kişiyle yapalım diyoruz.
fakat kayınvalidem mekan tutalım sazcılar tutalım diye heves ediyor.
onuda geçtim...
düğün anlayışı çok farklı...
onlar düğün salonu tutmak istemiyor.evlerinin önü büyük bi alan,beni evden çıkarıp oraya götürmek istiyorlamış,damat tarafı öyle yaparmış?
e peki benim tarafım nolacak?
salona para vereceğimize kızımızın(yani bnim) koluna bilezik yaparız diyor...
e soruyorlar mı ben o bilezikleri gönlümden geçen düğüne tercih etmek ister miyim?
özünde çok iyi bi kadındır,zülmesin diye kıramıyorum,bişeyde diyemedim,sağolsun annem itiraz etti biz salon istiyoruz diye...
durumlarıda gayet iyi ama onlar şatafatlı bişeyler istiyorlar...kurbanda kesilecekmiş düğünümde.yani tam köy düğünü anlayışı.
benim alışkın olmadığım bi durum.
bide kayınvalidem sazcılar tutacakmış,geiniyle doya doya oynayacakmış...
ben kapalı bi bayanım ve hayalimdeki düğün lokal şeklinde,oynanmayan sade ama hoş bi nikah,bayan erkek ayrı eğlenmesiydi.
artık onuda geçtim,düğün salonuda olur ama ben onca erkeğin içinde durmaksızın oynayacak biri değilim,rahatsız olurum böyleşeylerden.
yapacaağım eşimle girişte dans etmek bide formaliteden halay veya ouyn havası.o da bi kere.
kayınvalidem çok iyidir maşalllah,hayat doludur.o yüzden onunda hevesini kırmak istemiyorum bi yandan
![KK59 :59: :59:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk59.gif)